inanın kötü niyetle söylemedim. Sadece evlatla bu kadar insan kendini yukarılarda görmemeli. Evlat sonuçta peygamberleri ağlatan bir imtihan bu. Çocuklar bize zimmetli yaşamıyor ki...
İşte bunu demek istedim güvendiğin sevdiğin herşey birgün düşmanın olabilir. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versinYaşayarak öğreniyor insanlar
Evlat emanet
Vücudumuz canımız bile emanet neyin havasını atıyorlar hiç anlamıyorum
Cehalet baska birsey degil. O evliligi uremek uzerine kurmus.i
daha 1 aylik evliyken kadin doguma gitmis hamile kalmak icin doktor daha gerdek yaran iglesmemis bu ne acele demis o denli düsünun bide erkek olsun diye dua ettiginide duymustm
Bizim de 4 yıl sonra olumsuz tüp bebek tedavilerinin üstüne kendiliğinden geldi Allahtan umit kesilmez olur insallah yüreğini ferah tut. Biz de 1 bucuk yıllık evliyiz ilk sene eşim istemedi. Eşimin abisi gildeyiz onlar da yeni evli. Bir uzaktan akraba geldi bayramlaşmaya. Kızları var di kızı kocası erken yaşta vefat etmiş iki çocukla kalmış babası gil de yaşıyor. Ben de doktora yapiyorum. Evden çıkarken bana dedi okumaktan çocuk yapmaya fırsat bulamamışsınız. Ben kaldım öyle aptal döndüm. Sonra gittiler eşime söyledim çok sinirlendi kadının babasını aradı telefon kapalı hemen evlerine gittik ben arabada beklerken gitti babasıyla konuştu sonra kadın geldi özür diledi siz yanlış anladiniz kusura bakmayın dedim bunun nesini yanlış anlayabilirim bu sana ders olsun kimsenin canını yakma. Bana dedi ki ben dedim belki kisirsiniz ondan olmuyor. dedim olsam da sanane olmasam da senin başına birsürü iş gelmiş hiç mi Allahtan korkmuyorsun bunlar nasıl sözler daha senin çocukların var ne olacağın belli değil bu ne cesaret.. bunu da tabi bikac cevremde tehlikeli gördüğüm kişiye anlatınca bir daha böyle bişeyle karşılaşmadık insanlar da farkettiler ki biz birşeylerin peşine düşüyoruz söylenen hicbir söz yerde kalmıyor buyuk ihtimal onlar da diğer akrabalara anlatmıştır kimse konusunu açmadı bir daha herkese ders oldu.. Ha eğer bu konu konusulmasaydi bigün biyerde kadının üstüne ayy yanlışlıkla oldu diyip bi tepsi çayı boşaltmayı duusnuyordum o da ayrı
Bence siz yer ariyorsunuz. İstemeden kiskaniyorsunuz. Hayat boyle gecmez. Herkes sizi dusunmek zorunda degil ki dusunmezde ne kadar az beklenti o kadar mutluluk. Siz kendinize iyilik yapin kendinizi uzmeyin. Bilakis siz onun adina mutlu olun o konusmasada konusunu acin. Bundan dolayi eltim ve kaynim beni engelleseydi gulup gecerdim cocuk musunuz ya kari koca oturup plan yapiyorlar. Her seyin hayirlisi olsun evlat bazen basa beladir olmuyorsa olmuyor insanlarin ne dertleri var şu prenses tavirlarindan vazgecin yoksa uzulmeye mahkumsunuzherkese günaydin hanimlar
biz esimle cocuk sahibi olamiyoruz sperm yok umudumuzda cok az insAllah rabbim isteyen herkese verir.
neyse gel gelelim konuya eltim bunu bildigi halde hamileyken bana nisbet yapiyodu ben tatile o oraya gittigimde yanimda bebek,hamilelik vb videolar izliyip duruyodu henuz 10 haftalik hamileyken göbeğini tutup oturup kalkiyodu sürekli wptan bebek sözleri annelik sözleri paylasiyodu bebek dogdu cok sukur bu seferde ha bire esime foto video atiyo bubgece saat gece 3 de videolar atmis gene hem bana hem eşime daha travmayi atlatamadan bunu yapmasi dogru mu ?
gecen sali gunü esimle bebegimizin cok zor olacagini oğrendik hala cok uzgunken dun kayinvalidem aradi agladik biz aglarken o arkadan yuksek sesle "bebegim annem seni yerim askim "falan diyodu ya belki ben cok hassasim yada gercekten o gormemis
Baska isiniz yok herhalde kari kocaBizim de 4 yıl sonra olumsuz tüp bebek tedavilerinin üstüne kendiliğinden geldi Allahtan umit kesilmez olur insallah yüreğini ferah tut. Biz de 1 bucuk yıllık evliyiz ilk sene eşim istemedi. Eşimin abisi gildeyiz onlar da yeni evli. Bir uzaktan akraba geldi bayramlaşmaya. Kızları var di kızı kocası erken yaşta vefat etmiş iki çocukla kalmış babası gil de yaşıyor. Ben de doktora yapiyorum. Evden çıkarken bana dedi okumaktan çocuk yapmaya fırsat bulamamışsınız. Ben kaldım öyle aptal döndüm. Sonra gittiler eşime söyledim çok sinirlendi kadının babasını aradı telefon kapalı hemen evlerine gittik ben arabada beklerken gitti babasıyla konuştu sonra kadın geldi özür diledi siz yanlış anladiniz kusura bakmayın dedim bunun nesini yanlış anlayabilirim bu sana ders olsun kimsenin canını yakma. Bana dedi ki ben dedim belki kisirsiniz ondan olmuyor. dedim olsam da sanane olmasam da senin başına birsürü iş gelmiş hiç mi Allahtan korkmuyorsun bunlar nasıl sözler daha senin çocukların var ne olacağın belli değil bu ne cesaret.. bunu da tabi bikac cevremde tehlikeli gördüğüm kişiye anlatınca bir daha böyle bişeyle karşılaşmadık insanlar da farkettiler ki biz birşeylerin peşine düşüyoruz söylenen hicbir söz yerde kalmıyor buyuk ihtimal onlar da diğer akrabalara anlatmıştır kimse konusunu açmadı bir daha herkese ders oldu.. Ha eğer bu konu konusulmasaydi bigün biyerde kadının üstüne ayy yanlışlıkla oldu diyip bi tepsi çayı boşaltmayı duusnuyordum o da ayrı
Niye zoruna gitti canım sen de mi o tiplerdensinBaska isiniz yok herhalde kari kocakadin soylediginde cevabinizi verseydiniz ya. Esinizi alip sokaklara dusmek herkes bi degisik
Kadının eltisi sensin herhaldeBence siz yer ariyorsunuz. İstemeden kiskaniyorsunuz. Hayat boyle gecmez. Herkes sizi dusunmek zorunda degil ki dusunmezde ne kadar az beklenti o kadar mutluluk. Siz kendinize iyilik yapin kendinizi uzmeyin. Bilakis siz onun adina mutlu olun o konusmasada konusunu acin. Bundan dolayi eltim ve kaynim beni engelleseydi gulup gecerdim cocuk musunuz ya kari koca oturup plan yapiyorlar. Her seyin hayirlisi olsun evlat bazen basa beladir olmuyorsa olmuyor insanlarin ne dertleri var şu prenses tavirlarindan vazgecin yoksa uzulmeye mahkumsunuz
ne alakasi var kiskanmakla kiskansaydim cocuk dogmadan ona kiyafet almazdim bi insan niye herkesi paylastigi fotodan gizleyip sadece sana atsin ?bu kadinin bu cocuk meselesi haric yaptigi cok sey daha var konuyi bilmeden kiskaniyosunuz falan demeye hakkiniz yok beni anca benim durumumda olan anlar ki konumda bi cok kadin da bana hak verdiBence siz yer ariyorsunuz. İstemeden kiskaniyorsunuz. Hayat boyle gecmez. Herkes sizi dusunmek zorunda degil ki dusunmezde ne kadar az beklenti o kadar mutluluk. Siz kendinize iyilik yapin kendinizi uzmeyin. Bilakis siz onun adina mutlu olun o konusmasada konusunu acin. Bundan dolayi eltim ve kaynim beni engelleseydi gulup gecerdim cocuk musunuz ya kari koca oturup plan yapiyorlar. Her seyin hayirlisi olsun evlat bazen basa beladir olmuyorsa olmuyor insanlarin ne dertleri var şu prenses tavirlarindan vazgecin yoksa uzulmeye mahkumsunuz
hanfendinin basina gelmedigi icin böyle rahat konusuyo umarim hicte gelmez basinaKadının eltisi sensin herhaldegece 3 te kocasına bebek videosu atan elti mi haklı şu an ben bebeği olmayan arkadaşımın yanına hamileyken bol kıyafet giyip elimi bile karnıma koymuyordum geçiştiriyordm sorularını
bayanin basina gelmedigindendir bu rahat tavri bosver canim sen en iyisini yapmissin hadsizlere had bildirmek lazimNiye zoruna gitti canım sen de mi o tiplerdensinkadın söylediğinde beklemediğim için sasirmistim ne diyeceğimi bilemedim eşimin zoruna gitti kendisi gitmek istedi. Sana söylenirse sen peşine düşme bişeyin tamam mi değişik olma
Aynen doğru söylüyorsun zaten gelse bu uslubu kullanan kişi bizlerden daha fena olur şimdi burda nazik davranıyorhanfendinin basina gelmedigi icin böyle rahat konusuyo umarim hicte gelmez basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?