Bir insan bu kadar kötü olabilir mi ?

inanın kötü niyetle söylemedim. Sadece evlatla bu kadar insan kendini yukarılarda görmemeli. Evlat sonuçta peygamberleri ağlatan bir imtihan bu. Çocuklar bize zimmetli yaşamıyor ki...

Yaşayarak öğreniyor insanlar
Evlat emanet
Vücudumuz canımız bile emanet neyin havasını atıyorlar hiç anlamıyorum

Yaşayarak öğreniyor insanlar
Evlat emanet
Vücudumuz canımız bile emanet neyin havasını atıyorlar hiç anlamıyorum
İşte bunu demek istedim güvendiğin sevdiğin herşey birgün düşmanın olabilir. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Bu insanları anlamıyorum insan kendi elinde olmayan çalışma çabalama gerektirmeyen tamamen Allah'ın verdiği ya da vermediği şeylerle nasıl hava atıp nispet yapabiliyor. Hiç mi allahtan korkmuyorlar başıma bir şey gelir diye insanlarımüzmek bu kadar kolay mı? Umudunuzu kaybetmeyin ve elinizden geldiğinde etrafa kulaklarını tıkayın. Ben ne mucizelere şahit oldum inşallah sizin de olur

Evli degilsindir her ortamda evlilik muhabbeti acarlar.
Cocugun yoktur surekli cocuk severler karsinda gozune baka baka.
Isin yoktur surekli o bu kadar maas aliyor bunun isi boyle guzel muhabbeti.
Ama bilmiyorlar ki hersey bize emanet verilmis. Herkesin bir sinavi var. Bugun bana yarin sana misali...

Bir tanıdığımın başına gelmişti 8 yıllık evliliklerinde çocuk sahibi olamamış. O da eltisinden aynen böyle davranışlar sergiliyor ile karşı karşıya kalıyordu. Sonra 9.senelerinde hamile kaldı mucize gibi iki sene sonra da ikinci çocuğuna hamile kaldı. Elti pişman tabi yaptıklarına. Boşverin cahilliğine verin. Ne olacağımız hiç belli olmuyor belki size de bir mucize verir Allah

Bizim de 4 yıl sonra olumsuz tüp bebek tedavilerinin üstüne kendiliğinden geldi Allahtan umit kesilmez olur insallah yüreğini ferah tut. Biz de 1 bucuk yıllık evliyiz ilk sene eşim istemedi. Eşimin abisi gildeyiz onlar da yeni evli. Bir uzaktan akraba geldi bayramlaşmaya. Kızları var di kızı kocası erken yaşta vefat etmiş iki çocukla kalmış babası gil de yaşıyor. Ben de doktora yapiyorum. Evden çıkarken bana dedi okumaktan çocuk yapmaya fırsat bulamamışsınız. Ben kaldım öyle aptal döndüm. Sonra gittiler eşime söyledim çok sinirlendi kadının babasını aradı telefon kapalı hemen evlerine gittik ben arabada beklerken gitti babasıyla konuştu sonra kadın geldi özür diledi siz yanlış anladiniz kusura bakmayın dedim bunun nesini yanlış anlayabilirim bu sana ders olsun kimsenin canını yakma. Bana dedi ki ben dedim belki kisirsiniz ondan olmuyor. dedim olsam da sanane olmasam da senin başına birsürü iş gelmiş hiç mi Allahtan korkmuyorsun bunlar nasıl sözler daha senin çocukların var ne olacağın belli değil bu ne cesaret.. bunu da tabi bikac cevremde tehlikeli gördüğüm kişiye anlatınca bir daha böyle bişeyle karşılaşmadık insanlar da farkettiler ki biz birşeylerin peşine düşüyoruz söylenen hicbir söz yerde kalmıyor buyuk ihtimal onlar da diğer akrabalara anlatmıştır kimse konusunu açmadı bir daha herkese ders oldu.. Ha eğer bu konu konusulmasaydi bigün biyerde kadının üstüne ayy yanlışlıkla oldu diyip bi tepsi çayı boşaltmayı duusnuyordum o da ayrı

oh iyi yapmissin valla patavatsiz insanlarin kökü gelse keske

Bence siz yer ariyorsunuz. İstemeden kiskaniyorsunuz. Hayat boyle gecmez. Herkes sizi dusunmek zorunda degil ki dusunmezde ne kadar az beklenti o kadar mutluluk. Siz kendinize iyilik yapin kendinizi uzmeyin. Bilakis siz onun adina mutlu olun o konusmasada konusunu acin. Bundan dolayi eltim ve kaynim beni engelleseydi gulup gecerdim cocuk musunuz ya kari koca oturup plan yapiyorlar. Her seyin hayirlisi olsun evlat bazen basa beladir olmuyorsa olmuyor insanlarin ne dertleri var şu prenses tavirlarindan vazgecin yoksa uzulmeye mahkumsunuz

Ayrica en basta rahatsiz oldugunuz bi durum varsa alir karsiniza boyle boyle yapinca uzuluyorum lutfen dikkat eder misin diyebilirdiniz. Boyle icten ice kurup kendini dolduran insanlar hep korkutucu gelmistir bana. Uzgunum siz hatalisiniz

Baska isiniz yok herhalde kari koca kadin soylediginde cevabinizi verseydiniz ya. Esinizi alip sokaklara dusmek herkes bi degisik

Baska isiniz yok herhalde kari koca kadin soylediginde cevabinizi verseydiniz ya. Esinizi alip sokaklara dusmek herkes bi degisik
Niye zoruna gitti canım sen de mi o tiplerdensin kadın söylediğinde beklemediğim için sasirmistim ne diyeceğimi bilemedim eşimin zoruna gitti kendisi gitmek istedi. Sana söylenirse sen peşine düşme bişeyin tamam mi değişik olma

rabbim sizide sevindirsin

yanında çok omayan isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar bağışlasın inş ,

ama o kadın bilerek yapıyor allah onunda kalbine göre versin

Görümcemin gelini de böyle manyak 1. 5 senelik evliyiz ben çocuk istemiyorum derdim hep yaşımda 27 gelinde 20 yaşında sürekli bebek mevsuzu açıyordu ay hamileyim canım şunu çekti ay falımda bebek çıktı ay bu bebek videosunu gördün mü sonra arkamdan ondan önce hamile kalmalıyım bilmem ne diye konuşmuş kalamadı doktora falan gittiler sonra ben sürpriz şekilde ben hamile kaldım tutupta onun yaptığı gibi nispet yapmadım ona söylemedik bile nazarı değer diye oğlum doğdu 2 ay önce doğdu yaklaşmaz yanına onun yanındaykende aşk sözcükleriyle sevmem aşırı kıskançlığı var ama ilk onun olsaydı eminim gözüme sokmak için yarışa girerdi Rabbim inşallah en kısa zamanda size bu mutluluğu versin sabredin gezin tozun bu seferde gezip tozmanızı kıskanacak fesatlığından

Kadının eltisi sensin herhalde gece 3 te kocasına bebek videosu atan elti mi haklı şu an ben bebeği olmayan arkadaşımın yanına hamileyken bol kıyafet giyip elimi bile karnıma koymuyordum geçiştiriyordm sorularını

ne alakasi var kiskanmakla kiskansaydim cocuk dogmadan ona kiyafet almazdim bi insan niye herkesi paylastigi fotodan gizleyip sadece sana atsin ?bu kadinin bu cocuk meselesi haric yaptigi cok sey daha var konuyi bilmeden kiskaniyosunuz falan demeye hakkiniz yok beni anca benim durumumda olan anlar ki konumda bi cok kadin da bana hak verdi

hanfendinin basina gelmedigi icin böyle rahat konusuyo umarim hicte gelmez basina

bayanin basina gelmedigindendir bu rahat tavri bosver canim sen en iyisini yapmissin hadsizlere had bildirmek lazim

Fareler, böceklerler ve diğer tüm canlılarla aynı işi yapabildiği için bununla hava atması ve sümüklü bebesini size nispet olsun diye hunharca sevmesi onun olmayan iqsunun göstergesi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…