bir insan bu kadar kusursuz olabilir mi?

kimseyle bişey yaşamamış ama siz daha ilişkin
izin adını dahi koymamışken dudağınızdan öpmek mi istiyor
olduuuuuuuuuuu görürsem söylerim:10:

arkana bakmadan uzaklaş derim.
herkes yazmış zaten dindar ibadetinde bir adam böyle yeni tanıştığı kişiye bunu söylemez
ayrıca bence 32 yaşına kadar hayatında kimsenin olmaması pek normal bir durum değil, dogruysa bence bir anormallik var.
yani ciddi anlamda olmamış olabilir, denk gelmemiştir aradıgını bulamamıştır yol yakınken ayrılmıştır anlarım da, hiç olmadı diyorsa ya yalandır ya altında başka bir neden vardır bence.

Iyi ki kusursuzmus. Allah muhafaza bir de kusurlu olsaymis seri sapik diye dolanirmis ortalikta.
Benim anladigim kadariyla sen de yakinlik gostermekte sınır tanimayanlardansin. Tanismanin 3. gunu evlilik oncesi cinsellik muhabbetlerine girdigine gore.
Adam da tabii ki yuz bulmus, oyle seyler soylemis sana. Butun bu muhabbetlere davetiye cikarip sonra da "aaa ben ne yaptim ki bu boyle oldu birden" diye afalliyosunuz bir de. Cok mu sasirdin adamin oyle demesine cidden? Her neyse, sen bu islerden biraz uzak dur, herkesin sevgilisi olacak, kimse tek kalmayacak gibi bir kural yok. Kendini cok akilli saniyorsun ama birinin tuzagina dusersin birgun.

Kusursuz mu? bu mu? neresi kusursuz?
Bir kere adam edepsiz ve densiz. Cinsel isteklerini boyle size hemen soyleyebiliyorsa daha baska cogu kadina da soylemistir ve nihayetinde beraber de olmustur. Canim senin eski seni aldatan sevgilin de vardi. Gercekten bu konuda biraz tecrubesizsin sanirim. Inanma boyle seylere. Sen izin verirsen seninle beraber olacagini hissediyor musun? O zaman mutlaka baskalarina da ayni seyi yapmistir.

Tipik bir korkutmadan yaklaşma yöntemi!!
canm ben sözlümden bile hiç ummadıgım şeyler görmüşken güvensizlik olmuşsa o tarz kişileri bence cevrende bile barındırma!!
unutma erkek bunlar hepsine güven olmazzzzz

yaşınız çok küçük. kimin dürüst kimin yalancı olduğunu ölçmektense kendi tavırlarınızı kontrol edip neyden hoşlanıp neyden hoşlanmadığınızı net bir şekilde belirtmek daha uygun olacaktır. zira 30 yaşıma gelmeme rağmen hala kimin neyi doğru söyleyip söylemediğnden emin değilim. mesajı hoşunuza gitmediyse bnunu söylemeniz yeterli bana kalırsa.

tabıkıde yalan soyluyor .bu yasına kadar hıc sevgılısı olmamıs ama

telefonda ettıgı sohbete bak .kımbılır ne hayatlar gorup gecırmıs bırı .

hele kı dını alet ederek boyle kendılerıne kurban secmıyorlar mı uyuz

oluyorum bu modellere resmen .canım cok yenı bı ayrılık gecırmıssın

elbette otur yas tut demıyorum ama ,bence bıraz kendını dınle

acele davranıp birilerini tanımaya calısma ,bu senı cok yıpratır .

cunku suan hata yapmaya cok musaıtsın .cunku bı bosluktasın .

ayrıca senı yargıladıgımı sakın dusunme ama ,bu kadar yenı ayrılık

yasarken nasıl bır baskasını tanıyabılıyorsun ? ben de ayrılalı 2.5-3 ay oldu

ınan var yaa kımseyı ıstemıyorum hayatımda.kendımı boyle sartlandırdıgım

ıcın degıl ,ıcımden bırını tanımak sevgılı olmak fılan gelmıyor .kafam boyle

cok rahat .uzun bı sure daha da sevgılı fılan ıstemıyorum acıkcası

Son düzenleme:
isterse 40 yaşına kadar bekler o ayrı...
ama sen bir nüfus cüzdanına bak derim...
beklemiş mi, beklememiş mi? :)

Son düzenleme:
bence kesinlikle doğru söylüyodur..inanmalısın..hiç sevgilisi olmamıştır..her kıza bismillah demeden dudaklarından öpüyorum dediyse hiç sevgilisi olAmamıştır :)

arkadaşım hemen uzaklaş hayatına hiç kimse girmemiş insan asla bu kadar rahat konuşamaz ayrıca hadi doğru söylüyor diyelim 32 yaşına kadar hiç sevgilisi olmayan erkekte yine bir sorun vardır. çünkü hepimiz insanız karşı cinse ilgi duymamız normal çok dindar olsa bile en azından bu yaşına kadar bekar kalmazdı.

direkt uza derim ben,
en yakın kestirmeden geri dön,
dini vecibelerini yerine getirdiğini vurgulayan bir erkeğin dudaklarına göz dikmesi ne yaman bir çelişki
aslında çelişki demeyelim de yersen hani :)
cancağızım, adam seninle vakit kaybetmeden tepkini ölçerek işe koyulacak baktı tepki sert taktik değiştirecek
ucuz numaralar.
bu arada senin mükemmel anlayışından pek bir şey anlayamadım valla ne yalan söyleyeyim

bu yasına kdr kız arkadası olmamıs olan erkekden korkarım ben neden cunku saglıklı kadın veya erkegin mutlaka karsı cinle 32 yasına kdr ilişkisi olur heleki erkeklerin bu konuda kendilerini bu yasa kdr geride tutmaları mantıklı gelmiyor konu ilişkiye girmekde degil bir kız arkadas nasıl olmaz yahu bu iyi birsey degilki neticede insanın dogasından gelen birsey

Back
X