Bir insan bu kadar mı kırıcı olur ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sarisari
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende aynı boy ve kilodayım ve çokta memnunum canım..Kaldı ki insan bıyuyla kilosuyla değil ne kadar insani duyguları olduğuyla önem kazanır kardeşinin ki bellii ya ben öyle kuru olmaktansa bu kilomda olmayı tercih ederim öyle hastalık yapacak şeylerdende uzak dur yok istiyorsan git bi r doktora al listeni başla kilo vermeye cicim ne var bunda kafana takacak kii sen insan ol hayatımm gerisi booooşşşşşşa.sa.s

Sanırım kardeşinin ciddi kompleksleri var... Seni üzerek kendini mutlu etmeye çalışıyor, bence hiç kafana takmamalısın, hem çok da kilolu değilsin ki.

ben 2 kardeş arasında böyle şeylerin düşünülmesine üzüldüm açıkçası...o sana kilolu olduğunu söylüyor ; sen onun yüzünün kırştığını... sen bizimle paylaşıyorsun derdini ; kırıcı olan o ; belki daha iyi ifade etmek için söyledin bunları bize ama ... yine de birbirinize destek olup ; güven vermeniz daha iyi olurdu sanırım...

o sana kırıcı davranıyorsa sen bence üzerine gitme çünkü kardeşin bu konuda saklı bir komplekse sahip anlaşılan... hergün cm cm ölçmek kendini pek mantıklı gelmedi... sen sadece senin memnun olacağın dış görünüşe sahip ol yeter ... kendini iyi hissedeceğin görünüm en güzelidir... kardeşinin farklı bir algılaması var bu konuda ... onun söylediklerini dikkate alma...

ama boyuna göre 10 kg fazlan var ... ve boyun da çok kısa değil... 5-6 kg versen bile bence yeterli olur :)

bu kadar büyütme ya..bence sen fena takmışsın kilolarına o yüzden çok hassas davranıosun bu konuda.
sakin yediğini çıkarmayı da düşünme bu bir rahatsızlık bence.bunun yerine diyetisyene git iyi bi diyetle istediğin kiloya ulaşabilirsin.hem kilolu insanlar çirkin diye bir şey yok.

Enteresan kardeşe bak..

Ben de eltin falan dedi sandım baştan, bir daha okudum kardeşi mi demiş öyle diye, alıştık ya burda eltilere görümcelere..

Belki de kardeşim diye söyledikleri çok fazla da dokunmazdı gibime geliyor.. (az da olsa dokunur tabii)

-- Ne diyorsun sen ya, gel bakayım der şakadan 2 çakardım herhalde ne bileyim, ama ağlayacak kadar kafaya takmazdım inan..

Bu arada kilon kafaya takacak kadar fazla değil..Buna inan..

arkadaşım belliki sende kardeşinde olmayan birşey var
ve
seni kıskanıyor.
yoksa bir kardeş ablaya bunları söylemez.
bu çok yaygındır
belki sosyal ststünü
belki çevrendeki insamların sana olan pozitif ilgisini
belkide başka bilmediğimiz şeyler var kıskandığı.
üstünde durma ve
sakın tektar kusmaya başlama
lütfen

Okuyunca dedim ki, herhalde kardeşi 16-17 lik bir ergen...Boşver kıskanıyor çocuk daha diyecektim. ama 22 yaşında koca kızmış...Ahh ahh işte olgunluk yaş da değil naparsınız...

Göbeğine streç film sar ve evde oyna zıpla, terletmeye çalış karın kısmını. Müthiş işe yarıyor. Diyet kelimesini kesinlikle unut.1 hafta sonra yemeklere saldırırsın. Meyve, şekeriz nescafe, kepek ekmeği, diyet kola, sebze yemekleri, beyaz et, salata, bitter çikalota...Bunlarla devam et, 10 kiloyu çabucak verirsin tatlım, kardeşinde densizliğiyle başbaşa kalsın yerimseniben

arkadasim kesinlikle kilolu degilsin ya hani belki kalcalarin yada gogus baldir kizimlarin hafif etli olabilir bence kadini guzel ve sexi gosteren detaylardir bunlar ne o oyle zayif zayif safinaz gibi. kardesinede gelince ya kardesler arasinda olur boyle polemikler bunlar tatli hos atismalardir diye dusunuyorum. ama sen kardesini biliyorsun taniyorsun bukadar kirildigina gore gercekten kirici konusmus demektir. buna izin verme sert bir sekilde tepkini goster canim... sana dunyaca unlu bir sarkici beyonce yi ornek gostericem cok yuvarlak hatlara sahip ve bi okadarda kadinsi canim....

kendini üzme bence canım. kilo vermen sorun değil daha gençsin sen çabuk kilo verirsin üzülme. biraz sabırlı ol. ve kardeşinin dediklerini hiç de kafana takma ve kendini üzme. her güzelin bir kusuru olur. biraz sabır yaza kadar verirsin kilo. hem çok tatlısındır sen eminim yerimseniben güzele bir sivilce yeter demişler

hırslanıp incecik olman için bir neden işte sana..
kardeşine de söyle ,bugünün yarını da var ..kimin ne olacağı belli olmaz...
sen de kendinle barışık olamıyorsan da barışık numarasını ve mutlu tavrını koru bu gibi yaklaşımlara karşı ..kardeşin de olsa,canını sıkmasına ve seni bu kötü ruh haline sokamasına müsade etme!

ya bende ablalarıma bazen derim allahım bana mı verdin bütün güzelliği diye :))) ama onlarda kızım hala çıtırız anneyiz derler güler geçeriz.ama kardeşiniz abartmış yani her ailede vardır ufak takılmalar ama bunda art niyet sezdim yada aranızdaki samimiyet abla kardeş gibi gelmedi nebileyim ilginç...

seni kıskanıyor galiba :dance:
kardeşin sonuçta bu kadar alınmamalısın bencea.s

Niye kıskançlık yapsınki, ben kıskandığını falan düşünmüyorum, çocuk aklı işde der geçerim, evet kırıcı olmuş ama bekarken kardeşler arasında oluyor öyle, evlenince birbirinizi çok ararsınız, takma kafana başka biri söylese inan canın daha çok acırdı.

tamam kardesinin yaptigi hicde hos bisey degil,ama sende bu kadar alingan olma,hatta iclensen bile belli etme,zaten onunda istedigi o ,senin uzulmem,neden ekmegine yag suruyosunki,gul gec dediklerine,gun olur devran doner,o zaman hesaplasirsin.....

Elis ablaya katılıyorum gün olur devran döner yerimseniben
bende lisedeyken bi ara çok kilo almıştım çok kilo dedğimde 54 kilo olmuştum kardeşim o zaman benden zayıftı bu arada aramızda üç yaş var oda bana aynı şeyleri yapmıştı ayy sivilcelerin iğrenç ayı gibi olmuşsun diyodu ama bir iki sene sonra ben tekrar eski halime döndüm sivilcelerim geçti ve kilomda baya gitti sonra ne mi oldu şuan benden 8 kilo fazlası var ve yüzü sivilce dolu herkes onu benim ablam sanıyo :smiley-cool: ama ben hiçbir zaman dalga geçmedim herkes Allahından buluyo be canım hiç üzülme a.s.

ınsan bazen dönemsel olarak da alınganlaşabiliyor.
Kardeşin sanki klasik bir kardeş gıcıklığı yapmış.Biraz haddini aşmış tabi ama ben seni kıskandığını düşünmüyorum.
Aranızdaki ilişkiyi de bilemediğim için fazla yorum yapmam doğru olmaz sanırım,çünkü biz aile arasında bu tür şakalaşmaları çok yaparız.Kardeşinin davranışı da azıcık hırslı bir şakalaşma gibi geldi bana.
Üzme kendini.
Sende ona "Bugünden itibaren kilo vermeye başladım ama boşa gitmesin diye sana veriyorum kilolarımı de."

cnm yok o annemin lafi.ama yalan da deil cok asiri spordan kaynaklaniyor.. ben ona hicbisey söylemedim. sölediklerini dinledim sonra odadan ayrildim. söleseydim iiyce kavga ederdik walla

Giciklik vermeye calisiyor muhtemelen...oluyor bazen güzelim kardes arasinda...

Sen gelde bizim (3 kizin) en kücük erkek kardesimize (23 yasinda) yaptiklarimizi gör..
Delirtiyoruz vallaha....:dance:

Fakat bir kere bile olsun kirilmaz darilmaz...bilir sevdigmizden ugrasiyoruz onunla istelaelaelaelaelae

canım üzülme sen hem o kadar aşırı kilon yok ki,kardeşin de ayıp etmiş ..o seni bazı konularda kıskandığından açık kapatmaya çalışıyo..üzerine gitme,ve kendini üzme emii..

ayy canım kıyamam yaa takma kafana
boşver
hiç ona çaktırmadan diyet yap,yediklerine dikkat et
az da spor yaptınmı gider kilolar merak etme
öyle aşırıda kilon yok ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…