Bir insan bu kadar mı kırıcı olur ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sarisari
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım boyunda kilonda iyi gibi ama takma kafana zamanla werebilirsin bol su iç we yürüyüş yap gerisi gelir kardeşinizde takma canım kendiine iyi bak sewgilerra.s.

Canım kardeşinin hergün santim santim vücudunu ölçmesi takıntılı komplexli bir insan izlenimi verdi bana. ışte aha buraya yazıyorum seni çok kıskanıyor. Ayrıca boyuna göre hiçde öyle kilolu bir insan olmadığını düşünüyorum. Boşuna üzülüyorsun esasında sevinmen lazım kardeşin seni kendinden daha güzel buluyor içten içe fesatlanıyor ve bunu tersi olarak dışa vuruyor başta dediğim gibi komplexli biraz..Ama kardeş işte napıcan be canım sen ablasın idare et onu ablasıııı kaydirigubbakcemile

şaşırdım doğrusu insan ablasına böyle dermi.. sonuçta elinizde olmayan birşey.. biraz fazla kendine güveniyor ukalalık etmiş.. takmayın sdiz onu.. bende senin gibi patavatsız olsam yaşayamazdım deyin gitsin. mühim olan içi her insanın.. fesatlığa luzum yok dediğin kişide senin aynı evde yaşadığın ablan ne kadar üzüldüm.. lütfen takmayın

bence kardeşin sana birşeyden kızmış ve seni en zayıf noktandan vurmaya çalışmış

üstünde durma yaptığı doğru birşey değil ama sonuçta senin kardeşindir

arkadaşın olsa bir daha görüşmezsin olur biter ama o senin kanın canın

kilolarınıda kafana takma hayatta en önemli şey sağlıklı olabilmek biraz gayret edersen ve istersen kiloda verebilirsin

sık ye az ye dünyada ne dertler var cnm üzme kendini

canım sakın sıkma canını.kardeşinin yaptığını düşman yapmaz.hele bi evlensin seni öyle bi arar ki.bu yaptıklarından da pişman olur .şimdi hep birarada olduğunuz için bunu yapıyo

Kardeşiniz ayıp etmiş...benneyaptımki

Siz de çok tepkisiz kalmışsınız , o tüm bunları konuşurken sizin diliniz neden tutuldu ki :uhm:

Ben olsam bu kadarını konuşmasına izin vermez , aksine kendimi över ve kendimi çok hoş bulduğumu ifade ederdim...

Bazı insanlar zayıf yanlarınızı yakalayıp bunu kullanmayı seviyor çünkü , kardeşiniz bile olsa

Ben lafı hiç uzatmadan aynı resime mi bakıyoruz derdim.:roflol:

Kardeşinin kendisiyle ciddi problemleri var bence senin üzerinden kendini güzel,alımlı vs...göstermeye çalışmış.

Bak bu olay senin için olumlu birşey olabilir.Fazla kilolarını ver.Yeni halinle yine bir resim çektirirsiniz.

O zaman bütün bu laflarını fazlasıyla iade edersin

bugün lahana kürüne basladim kk dan aldim tarifi:) ayrica hergün düzenli olarak 30 dk-1 saat kosucam durmadan. bugün kostum 45 dk ve acaip fit hissettim kendimi. saglikli zayifliycamve her canimin istedigini de yemiycem aciktikca sadece

Ne güzel, kendi adınıza aldığınız bu kararlar bence en iyisi.
Önce kendinizle barışık olmalısın zaten, kardeşiniz bir densizlik etmiş bu belli.:1no2:
Ancak aynı evi paylaştığınız sürece birbirinize bir şekilde tahmmül etmelisiniz.
İnşallah kür ve spor sayesinde istediğiniz kiloya ulaşırsınız. Bende dün aynı kararı
aldım bakalım, önce kendini sevmek ve beğenmek önemli bence.a.s.
Kolay gelsin.

Insallah istedigin gibi bir sonuc alirsin canim...Basarilar diliyorumkaydirigubbakcemile5

Sunu eklemek istedim...insan bazen kendinide biraz tiye alicak...yoksa bu hayat cekilmez....hepimizin zayif noktalari var ve bir sekilde onlarla yasamak zorundayiz lakin fazla alingan fazla hassas olmakta iyi degil.

Kardesinin yaptigi hos birsey olmasada annormal bir durumda degil bence...bu yüzden sakin kardesine düsmanlik kin besleme...o senin canin kanin ve ne olursa olsun kardesin. simdi olmasada yarin öbür gün bu günleri hatirlayip kah kah güleceksiniz...a.s

Kardes arasinda olur böyle seyler güzelim...biz 5 kardesiz bir araya geldigmiz zaman gör samatayi herkes birbiri ile ugrasir durur....sonra hep beraber güleriz...kimse kimseye alinmaz kirilmaz...böylede olmali bence...

evet canim aslinda ne güzel birsey...ama öle bi beklenmedik bi anda oldu ki...aslinda bilyiomusun cok sakaci bi insanimdir ben. ama baskalarinin dis görünütüsüne fln laf sölemem asla...kendim yapmadigim icinde baskasini da öle saniyorum ve bana yaptiginda inciniyorum..takmiycam artik yoksa hayat cekilmez cidden

Bence bu iyi olmuş öyle demese kim bilir kaç yıl daha sorun edecektin üzecektin kendini???.. belki de seni teşvik etmek için öyle söylemiş de olabilir mi acep??!!yerimseniben

evet canim hemen de pes etmiycem cünki bilyiorum insan ne kadar kendine bakarsa o kadar iyi hisseder...zayiflken kus gibiydim herseyi giyebilyiordum...o günleri hatrlyicam ve hirslancam..ve tabiiki kardesimin dediklerini:roflol:

Bence bu iyi olmuş öyle demese kim bilir kaç yıl daha sorun edecektin üzecektin kendini???.. belki de seni teşvik etmek için öyle söylemiş de olabilir mi acep??!!yerimseniben

sanmiyorum canim. kardesim biraz egoistdir sadece bana diyen birisi..tahammül edemez...rahatsiz olur kendinden güzel birini görünce...kusur arar yinede...sanmyiorum tesvik icin söleycegini..bi ara ideal kilomdaydim,57 kiloydum (sagliksiz bisey yaptim sirf salata yedim) ve demedigini birakmadi yok "genel görünümün bozuldu" "bacaklarin cöp gibi kaldi komik duruyo bacaklarinla kafanin orantisi" "arkadaslarim bile tipini sordu ve garip göründügünü söylediler" güya zayifken hic iyi görnmüyomusum kiloluyken dha iyi görünüyormusumda ...

Son düzenleyen: Moderatör:

hmmmmm fesat birazcık o zaman....neyse bu durum seni pes ettirmemiş aksine güçlendirmiş bak bu avantaj işte cnmcmm!a.s

evett herseyin güzel tarafina bakmak lasim beterin beteri wardir diorum ve herseyde bi hayir vardir die düsndüm bugün...aslindada öyle ya..bide bi söz warya hani "bizi asil yoran sey, yaptigimiz isler degildir, yapacagimiz islerdir" die...o iste acaip dogru cünkü insan ne zaman baslasam nasil yapsam nasil etsem die cok düsnür ve kafasini yorar...bu kilo meseleside aynen öyle..baslamadikca insan fit hissedemez kendini, fit hissedemedikce de spora dewam etmez saglikli beslenmekten sklir...iste bi an önce baslamak önemli...iyikide bana o laflari demis vallahi, herseyde bi hayir varyerimseniben

Canım azminle başaracaksın bol su iç canım üzülmede herşey güzel olacak eminim başarılar sewgilera.s.

bence kardesinin sorunu var nasil bir kardeski seni uzuyor kendisinide övüyor onun inadina sende sayifla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…