Bir insan bu kadar mı kırıcı olur ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sarisari
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kardeşin bariz şekilde seni kıskanıyor , ne yapsa sanırım etraftan seninkiler gibi övgüler duyamıyor hıncını seni kırarak çıkarmaya çalışıyor..
Dediklerine hiç kulak asma , hem o senin kardeşin küçüklüğüne ver geç , yarın evlenince anlar senin gibi ablası olduğu için ne kadar şanslı olduğunu.
Spora başlamana çok sevindim , bu arada benim boyumda 1.72 , kilomda 70 e yakın ama hiçte öyle kilolu durmuyorum , seninde kilolu olduğuna inanmıyorum , sadece toparlaman gereken yerler vardır benimki gibi Bende pilates yapıyorum ve tabiki burada duyduğum elma , limon , karabiber , tarçın ve karanfil karşımını içiyorum. Uzun süredir tartılmadım ama görenler zayıfladığımı söylüyor , umarım öyledir.. Sağlıksız diyetler yaparak vücut kontrastını bozma , bir daha geri getirilmeyecek şeyler kaybedersin , sağlığın gibi..

Son düzenleme:
kardeşin densizlik yapmış işte...
kardeş kardeşe bunu yapmamalı...
ama onun sözlerine kulaklarını tıka...
zayıflamak için öncelikle yediğine içtiğine dikkat et...
yürüyüşe devam...
kk da zayıflama topikleri var ,oralarada bi göz at istersen...
ama sakın yediğini çıkarma gibi saçmalıklar yapma,yoksa sağlığından olursun...

cnm sen kendin için istiyorsan zayıfla kardesine beğendirmek için değil bir daha böyle seyler söylerse kalbimi kırmak hoşunamı gidiyor diye sor bakalım üzerine üzerine git amacını sor bakalım o zaman napıcak

kızkardeşinin acilen psikolojik tedaviye ihtiyacı var....

kişilik bozukluğu olan bir kişi ancak başka bir insana bunları söyleyebilir..

aksini düşünemem...aklı başın da hiç kimse değil kardeşine 7 kat yabancıya bile söylemez bu sözleri.

oow gercekten kardesınden bu tarz sözler duymak cok incitici..
Sanrım kendı egosunu tatmin etmek için öyle konusmustur..
Ya da senı kılo konusunda hırslandırmak için demiştir,yani senı gaza getırmek ıstemıs olabılır kardesın..
yoksa öz kardesının böyle konusması gercekten cok trajıkomik..

canım ya üsülme deymes benim kardeşlerm de der bana öle seyler.çok ayıp etmiş.KINAMAYINIZ KINADIĞINIZ ŞEY BAŞINIZA GELMEDİKÇE ÖLÜMÜ TADAMAYACAKSINIZ.çok gerçek bişi bu

Kardeşin o senin ya, ne dese seni kıskanıyor diye düşünmedim ben yinede, ya çocukluk edip düşüncesizce konuşmuş yada sen gaza gelip rejim yapasın diye biraz canını acıtmış...
Kardeşin o senin...

bence egosunu tatmin emek icin söyledi..ama iyiki oldu ya böyle birsey cünkü acaip hirslandim kac gündür bi saat kosuyorum en az heryerim agrio valla ama yanaklarim fln iyce cöktü gözlerim in altlari mor zayilfiom galiba nihayettttt, annemde söledi biraz omuzlairm kücülmüs gibi die banada öle gelyio

Bunlar iyi şeyler değil canım.

Hırsını kendine zarar verecek şekilde kullanma.

O kiloları 2 günde almadın ki 2 günde veresin.

Yavaşla biraz bence,sağlığın bozulursa tamiri kilo vermekten zor olur çünkü.

bence saçmalamış..ben kendımı böle sevıyorum deseydın ya..
hoş belkı şaka falan yapmıstır..
kızdırmak içinde olabılır

CADIARZU kardesin cok ayip etmis yani.. öyle seyler söylenir mi ya..
:uhm:

kardeşimin dediklerini asla kaile bile almazdım gamyoncuiremsu

annemde aynisini söledi abartma bu isi dedi. bugünde yeirmden kalkamadim. haftada iki-üc güne indirecem bu kosu meselesini galiba

annemde aynisini söledi abartma bu isi dedi. bugünde yeirmden kalkamadim. haftada iki-üc güne indirecem bu kosu meselesini galiba

Yavaş yavaş,acele etmeden ver kilolarını.Hızla verilen kilo hızla da alınır genelde.

Bir de bunu kendin için yap.Kardeşine veya başkasına hırslandığın için değil.

Kendine zarar verme,çünkü sen çok değerlisin.

Sen kendi kıymetini bilmezsen kim bilecek başka değil mi canım benim:1hug:

hay allah kılolarını vermekle basla önce
sora guzelles sen de ona laf at bır yıgın
demek kin güdmüş bıseylere kı soylemıs

bana da bı kankim boyle seyler demıstı ama hıncımı aldım hehehe kaydirigubbakcemile

nedenini bilemmiyorum ama kardeşin seni bi nedenden dolayı kıskanmış olabilir benim ki sadece bi tahmin yaranı bildiğinden damarına basmakcanını acıtmak istemiştir

boşver kiloyu kilolularda aynı yasıyo zayıflarda kaileye almadan hayatın tadını çıkarmaya bak

haklisn canim yerimseniben

insan kendini sevmezse kim sevecek...
yawas vericem

canim ya ben isin saglik boyutu ile ilgileniyorum, regllerinde vs duzensizlik var mi? cunku bu asiri kilo alimi bir hormonun fazla calismasi sonucu olabilir, tiroidin olabilir. ne kadar spor yapsan da bunlari dengelemedikce veririsin tekrar alirsin.

once bence bir doktor ile gorus, kan tahlilin, hormonlarina vs bakilsin. ayrica bu pcos denilen rahimle ilgili bir rahatsizlik da olabilir.

sonra diyetisyen ile birlikte kilo vermeni tavsiye ederim. diyetisyene verilen para bosa verilmis gibi dusunuluyor ama hic de oyle degil. o senin hem saglikli, hem istedigin herseyden yiyerek, hem de dengeli kilo vermeni saglar.

eger sirf spora yuklenirsen kas yaparsin ve sporu biraktiginda kaslar tekrar yag olarak karsina cikar.

tam tersi, sadece yemeyerek zayiflarsan hem tansiyon dusmesi ellerin tutremesi veya dikkat bozuklugu gibi problemlerin olur, vucudun sikilasmadigi icin- bos bir tirba gibi dusun derini- sen yedikce takrar dolar oralara.

bu yontemle benim hep sisman bildigim annem82 den 60 kg'a zayifladi ve kilosunu korudu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…