bence egosunu tatmin emek icin söyledi..ama iyiki oldu ya böyle birsey cünkü acaip hirslandim kac gündür bi saat kosuyorum en az heryerim agrio valla ama yanaklarim fln iyce cöktü gözlerim in altlari mor zayilfiom galiba nihayettttt, annemde söledi biraz omuzlairm kücülmüs gibi die banada öle gelyio
kizlar demin kardesimle haftasonu davetli oldugumuz dügünde cekilen resimlere bakiorduk. bana bakti sonraa kendisine ve dediki: ay sen fena görünüyorsun cok kötü yaaa allahima sükür ediorum benim öyle bir tipim olmadigina. ne kadar kilolusun...giydiginde hic yakismamis cidden dedi...sonrada tek tek analiz eti ay suran pörtlemis hahah surana bak ayyyy dedi ciddi ciddi...kirildim ve dedimki nie öle diosun...lafideistrdi: sonra hepp kendini övdü ah ah saclarim da söle böle ne kadr parlak offf gözlerim de süper iyiki böle cekmism sürmemi fln gibi abuk subuk seyler söyledi. acaip kirdi beni. kilom 70, boym da 170 evet göbegim var ama insan bu kadar kirci olmamasi lazim. ve bilyiorda kilolarimi dert ettgimi.hergün yürüyüs yapyiorum aciktikca yiorum kilo sorunum var iste..anneme anlattim ve acaip agladim ya kendimi acaip irenc hissediyorum yasama sevicimi bile gölgeledi yillarca bu kilolar, byere cikmak istemiyorum...vala napacagimi bilmyiorum...zaten bundan 4-5 sene öncesine kadar bulimiktim yani yedigimi cikariodum kilo almamak icin...bi insan icin baskasinin duygulari düsünceleri bu kadarmi ucuz basit gelir ya..bunlari rahatlamak icin yazdim cok sinirlerim bozuk. onun sayesinde yine aklimdan bulumik olmak geciyo belki o zaman kilom gider
kizlar yasimizi sormusunuz: kardesim 22 yasinda, ben ise 24 üm
Bunlar iyi şeyler değil canım.
Hırsını kendine zarar verecek şekilde kullanma.
O kiloları 2 günde almadın ki 2 günde veresin.
Yavaşla biraz bence,sağlığın bozulursa tamiri kilo vermekten zor olur çünkü.
annemde aynisini söledi abartma bu isi dedi. bugünde yeirmden kalkamadim. haftada iki-üc güne indirecem bu kosu meselesini galiba
Yavaş yavaş,acele etmeden ver kilolarını.Hızla verilen kilo hızla da alınır genelde.
Bir de bunu kendin için yap.Kardeşine veya başkasına hırslandığın için değil.
Kendine zarar verme,çünkü sen çok değerlisin.
Sen kendi kıymetini bilmezsen kim bilecek başka değil mi canım benim:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?