Bir insan daha ne kadar şerefsizleşe bilir ?

yolculuk yapamıyorum düşük tehlikem var

sen üzülme canım
ilah adalet er yada geç yerini bulur
bu kadar üzüntü,ah da yerde kalmaz
hem eşin olacak şer...den
hemde ablası olacak kadından illaki çıkar
bu arada barışmak mı istiyo o ar damarı çatlamış insan müsveddesi kocan

İkiz bebeklerimden birini onun beni kolumdan tutup dışarı atmasından dolayı kaybettim.Bebegim düşünce hem rahimde açılma hemde rahim agzı yetmezligi oldugu görüldü.O yüzden serklaj yapılck bana.Bilmiyorum inan nerelerinden ne çıkarıyorlar anlamıyorum.Bu çocukların kendinden oldugunu adı gibi biliyor ama sırf beni yaralamk için herşeyi yapıyor

barışmak isteyen adam böylemi davranır ?

Polıs cagırsaydın hemen sıkayet etseydın
Pıslık son çırpınışları bunlar
Bence bır an önce koruma ıste bu adamdan hersey beklenır

pislik herif birde hamilesiniz. af edersiniz ama bu kadarda olmaz. önce ne oldu bilmiyorum ama manyak mı bu ne yaaa? boşanmayıda kabul etmemiş adam.

Önce aldattı beni evli çocuklu eski sevgilisiyle şimdide sanki bütün bunları o degilde ben yapmışım gibi cezalndırmaya çalışıyor beni

Polıs cagırsaydın hemen sıkayet etseydın
Pıslık son çırpınışları bunlar
Bence bır an önce koruma ıste bu adamdan hersey beklenır

hastanenin güvenlikleri geldi kaçtı gitti it ama kamera kayıtları vardır heralde hastanenin

tabiki hayır ama biraz dengesizlikte var
ne birazı ya baya baya dengesiz
neden boşanmıyor canım
dur dur para vermemek için demi

evden arabadan bankadaki paradan ablası dururken bize niye pay düşsünkü
4 senedir karılıgını o yapmış ona bu evladı o vermiş ya tabi onun hakkı biz kimizki.

ben daha diğer konunu bitiremedim oku oku maşallah kıza ne güzel sabırlı diyordum ki bu ne böyle?
Gerçekten kabul edilecek şeyler yaşamamışsın ne beklentisi var bilmiyorum ama Allahından bulsun denyo

ben daha diğer konunu bitiremedim oku oku maşallah kıza ne güzel sabırlı diyordum ki bu ne böyle?
Gerçekten kabul edilecek şeyler yaşamamışsın ne beklentisi var bilmiyorum ama Allahından bulsun denyo

bende bilmiyorum ne istiyorr benden aldattın onu seçtin git dedim ne bir zorluk çıkardım ne bişey şimdi bunları niye yapıorsun

evden arabadan bankadaki paradan ablası dururken bize niye pay düşsünkü
4 senedir karılıgını o yapmış ona bu evladı o vermiş ya tabi onun hakkı biz kimizki.

ya o zaman neden evlendi bu
ablasının kanatları altında yaşasaydıya
canım hak verilmez alınır
sende nafakanı,tazminatını al
hakkın ne ise hepsini al

Son düzenleme:
ya o zaman neden evlendi bu
ablasının kanatları altında yaşasaydıya
canım hak verilmez alınır
sende nafakanı,tazminatını al
hakkın ne ise hepsini al

eşşek gibi vericek hepsini ben onları yapmak için gecemi gündüzüme katdım onlaramı yedircem helede bu yaptıklarından sonra

hastanenin güvenlikleri geldi kaçtı gitti it ama kamera kayıtları vardır heralde hastanenin

Tamam iste bence bır an öncen şikayetçi ol zabıt tuttur sahıtlerı yazdır
Yaralandıysan doktor rapor yazsın mahkemede çok ısıne yarayacak
Böyle bır adama müstehaktır

merhaba daha bırkac gun once konunu okuyum sinir olmuştum bugünde yenısı eklendı senın adına üzülüyorum cnm ya nasıl bır ınsanmıss erkeklere fazla fedkarlık yapmaya gelmiyor ınanın bunaa sız onu yandan yandan yemeye bakacaksınız tatlı dıllle ne ıstıyosa yapcaksınızz sevdıgınzxden de olsa sevmeyerekte olsa... erkekler maalesef ıkı tatlı söze kanan cinsten bız yapmazsak başkası yapıyor bnce senın esın ıyıce boşlukta ve ne yapacagnı sasırmıss bu arada neden hastanedesın

yolculuk yapamıyorum allah kahretsinki yapamıyorum bırakmıyor doktor.Zaten mersinle buranın arası kendi arabamızla 8 saat.Yarın birde dikiş atılcak bana elim kolumda kesildi lanet olsun ya

Anladim cnm bu son olaylardami oldu dusugun daha oncemi oldu kavganiz allah sana yardim etsin

Pislik adam ya hic utanmasi da yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…