Bence biran önce o adamdan kurtulmaya bak derhal evini ayır kimseyle uğraşıp kendini yıpratma madem hamilesin yazık bebeğine..suçunu bastırmak için herşeyi yapacak belli..sen onun seviyesine düsme imkanın varsa hemen şehir değistir tatil olabilir yada bi akrabana git annenden baska kimseyede söyleme en güzel ceza bence..
İmza
ya ben kocamı biliyorum bu it varya böyle bir adam degil o şerefsiz ablasının agzına bakıyor hep.Annemin yadigarı o benim annem gibi diye çocuk beyinli o ne dese ona inanıyor .
Kp dedigine göre ayrılmış ondan ama ne kadar dogru bilinmez.
artık elinizde bir koz daha var
üzerinize yürümesi
sağlığınızı bozma yönünde canınıza kast etmesi
son olarak da iftira
bunların tamamı o soysuz adamın burnundan fitil fitil gelmeli
boşanmayı kabul etmemek diye bir şey yok eşşek gibi kabul etmek zorunda
tazminat vermemek gibi bir şansı da yok hastane odasında üzerinize yürümesi ve bu çocuk benim değil kanıtlayacağım demesi bile manevi tazminat davası gerektirir.
sakin olun, hırpalamayın kendinizi
Cnm bulamadığım kaçırdığım yerler var neden dikiş atılacak sana ikiz bebeklerimden birini onun yüzünden düşürdüm demişsin DNA testi nerden çıktı bide bu adamı nerden buldun Allah aşkına
sen üzülme canım
ilah adalet er yada geç yerini bulur
bu kadar üzüntü,ah da yerde kalmaz
hem eşin olacak şer...den
hemde ablası olacak kadından illaki çıkar
bu arada barışmak mı istiyo o ar damarı çatlamış insan müsveddesi kocan
pislik herif birde hamilesiniz. af edersiniz ama bu kadarda olmaz. önce ne oldu bilmiyorum ama manyak mı bu ne yaaa? boşanmayıda kabul etmemiş adam.
barışmak isteyen adam böylemi davranır ?
Polıs cagırsaydın hemen sıkayet etseydın
Pıslık son çırpınışları bunlar
Bence bır an önce koruma ıste bu adamdan hersey beklenır
tabiki hayır ama biraz dengesizlikte var
ne birazı ya baya baya dengesiz
neden boşanmıyor canım
dur dur para vermemek için demi
ben daha diğer konunu bitiremedim oku oku maşallah kıza ne güzel sabırlı diyordum ki bu ne böyle?
Gerçekten kabul edilecek şeyler yaşamamışsın ne beklentisi var bilmiyorum ama Allahından bulsun denyo
evden arabadan bankadaki paradan ablası dururken bize niye pay düşsünkü
4 senedir karılıgını o yapmış ona bu evladı o vermiş ya tabi onun hakkı biz kimizki.
ya o zaman neden evlendi bu
ablasının kanatları altında yaşasaydıya
canım hak verilmez alınır
sende nafakanı,tazminatını al
hakkın ne ise hepsini al
hastanenin güvenlikleri geldi kaçtı gitti it ama kamera kayıtları vardır heralde hastanenin
yolculuk yapamıyorum allah kahretsinki yapamıyorum bırakmıyor doktor.Zaten mersinle buranın arası kendi arabamızla 8 saat.Yarın birde dikiş atılcak bana elim kolumda kesildi lanet olsun ya
İkiz bebeklerimden birini onun beni kolumdan tutup dışarı atmasından dolayı kaybettim.Bebegim düşünce hem rahimde açılma hemde rahim agzı yetmezligi oldugu görüldü.O yüzden serklaj yapılck bana.Bilmiyorum inan nerelerinden ne çıkarıyorlar anlamıyorum.Bu çocukların kendinden oldugunu adı gibi biliyor ama sırf beni yaralamk için herşeyi yapıyor
Anladim cnm bu son olaylardami oldu dusugun daha oncemi oldu kavganiz allah sana yardim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?