Bir insan daha ne kadar şerefsizleşe bilir ?

siz bu insanla nasıl tanıştınız? nasıl namusunuza laf atabiliyor? Görücü usulü değil anladığım kadarıyla ama zihniyet çok gerilerde kalmış birde hani şuan ki gerginlikten atladığınız bir nokta var mı mesela daha öncesinde kıskandığı bir arkadaşınız akrabanız falan yada sizin geçmişinizi ne kadar biliyor eski sevgilinizi falan mı ima ediyor
ben yaptım çünkü onun aklında bu vardı diye bok atmasın sonra

bebegimin birini kaybetmiştim sonrasındada bu olaylar olunca kanamam tekrarladı düşük tehlikem var birde rahimde açılma

Eski sevgililerimle ilgili hiçbirşey bilmiyor zaten konuşmamda öyle şeyleri.Ne görücüsü it gibi koştu peşimdede öyle evlendik.Ben onunla olmaya başladıgımdan beri hiç erkek arkadaşlarımla görüşmedimki.Zaten akrabalarımızdanda öyle bana yaşıt erkek kimse yok hepsi abim ablam yaşında.Atsın şükür sandıgımda duruyor kız oldugumun delili.Ayrıca gitsin yaptırsın dna testinide nasılda ondan çıkacak bende kat kat alıcam tazminatımı

Karnımdakini düşürmeye çalışıyor.Bu üç oldu her defasında karnıma vuruyor.İlk bebegimide itip kalkmasından kaybettim bu defa yine karnıma vurdu.Şerefsiz it ay aglamıyayım diyorum tutamıyorum kendimi.Korkuyorumda bebegime bişey olucak diye

Allah yardımcın olsun
kahretsin ki bu durumda olan erkeklerin hep yaptığı iftira zaten kız değildi demeleri.
Allah görüyo, biliyo. sabret elbet bu yaptıklarının çektirdiklerinin karşılığını kat kat görecek.

senınkı şerefsızlıgın dibini bulmuş bencee

canım hukuki destek almalısın bi avukatla görüş, savcılığa suç duyurusunda bulun, uzaklaştırma kararı aldır, bu son yaptığından sonra tutuklanmış olmalıydı bu adam. bebeği düşürmek için saldırıyorsa sana ölümünede sebep olabilir, hayatına kast ediyor resmen.

Canim konunu takip ediyorum ama.sunada hastanede misin. Kuzum gözünü sevim şikayet şu adami..şiddet bide hamile kadına. .ALlahim karnındaki bebeği korusun. .Lütfen zor ama onun için üzme kendini

Canim konunu takip ediyorum ama.sunada hastanede misin. Kuzum gözünü sevim şikayet şu adami..şiddet bide hamile kadına. .ALlahim karnındaki bebeği korusun. .Lütfen zor ama onun için üzme kendini

Hastanedeyim 4- 5 gndür.Annemleri bekliyorum telefonum onlarda zaten kadın kollarına suç duyurusunda bulunmuştum.Şimdi gelsinler aricam bildircem yerini adresini alsın götürsünler.Burda yaptıgını gören bir sürü insan var zaten yanımdada kız arkadaşım vardı hiç olmadı onu şahit göstercem.İnan bana ona degil böyle bir adamı nasıl sevmişim nasıl kendime eş bilmişim ona üzülüyorum.

Son düzenleme:

Hepsini yaptım canım attıgı tehdit msjlarını darp raporlarını bebegimin tekini aldıgım darbe sonucu kaybettigi hepsini bildirdim.Zaten yasaktı beni rahatsız etmesi şimdi tekrar bildircem hülya hanıma gerekeni yapsınlar.

İnş en kısa zamnda bin beter olurlar adiler

Cnm seni uzmek istemem ama bu adam ilk kavganizdada sanki bebegi dusurmeye calismis simdide aynisini yapmaya calisiyo gibi canina dikkat et bu adamdan hersey beklenir

Neden polise şikayet etmiyosun bu aşamada sana koruma verilmesi gerekirdi avukatın bişey yapmadı mı bu durum için
Bi de şunu merak ediyorum bu adamın çocuğunu neden ısrarla doğrucam diye uğraşıyosun
Bu ülkede hak hukuk yok
Başına gelceklerden korkmuyo musun hiç

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

eve geldmi eşin karnınamı vuruyo:26:

Malesef adam kavgada belli olur denilmiyor boşa, Allah yardımcın olsun inşallah bu pislikten kurtulursun en kısa zamanda anlamıyorum böyle adamları bi halt yedin arkasında dur utan uzaklas.,birde bebek benden değil diyecek kadar şeref yoksunu..kolay değil ama rahatlamya çalış eğer sen onu affetseydin şimdi el üstündeydin

Cnm seni uzmek istemem ama bu adam ilk kavganizdada sanki bebegi dusurmeye calismis simdide aynisini yapmaya calisiyo gibi canina dikkat et bu adamdan hersey beklenir

Farkındayım benden önce çocugu istedi ameliyatın üzerinden daha 3 ay geçtigi için kabul etmiyecegimi doktorun müsade etmiyecegini biliyordu.Bunu bahane edip boşanmaya kalkacaktı benden.Ama rabbim nasip etti hamile kaldım korundugum halde.Ondan sonra napıcanı şaşırdı ve beni boktan bir sebep için dövmeye kalktıki özellikle kolumdan tutup atdı.Birini harcadı ama bunu harcıyamicak şerefsiz

yok ya tek derdi karnımdakini öldürmek adi şerefsiz köpegin

Korkunun ecele faydası var mı ? Bu birtek onun degil benimde çocugum hem o istedi diye degil rabbim istedi diye oldu.O zaman oglumu da öldüreyim bu adamın çocugunu neden büyüteyimki ?
Ayrıca zaten kadın kollarına bildirdigimi savcılıktan karar çıktıgını vs yazmıştım diger konumda.Şuandada bildirdim zaten hülya hanıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…