• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir insan daha ne kadar şerefsizleşe bilir ?

cnm benim yaa allah seni onun zülmünden korusun bence o msjları yanlız kaınca atıyor . saldırganlığıda dediğin gibi ablasının etkisiyle depreşiyodur ne insanlar var ya ... şuan senin adına okadar çok üzüldümki inşallah olay sen zarar almadan çözüür ... bütün bu olanlar onun seçimi neden seni günah keçisi ilan ediyoki ya allahım ya düşündükçe ...

Benim şuanda bekledigim tek şey şu hastaneden çıkmak.Ondan sonra insanın canı nasıl yakılırmış hepsi göreckte.Hastanede olunca birşey yapamıyorum.Şuanlık yoksaymaya çalışıyorum.Benim için bu 14 haftanın bitmesi çok önemli o yüzdn olabildigince sakin kalmaya çalışıyorum.
düşük riski falan mı var?
neden böyle bir adamdan 2. kez çocuk yaptın?
eşini hiç mi tanıyamadın canım
yazık değil mi sana evlatlarına

düşük riski falan mı var?
neden böyle bir adamdan 2. kez çocuk yaptın?
eşini hiç mi tanıyamadın canım
yazık değil mi sana evlatlarına

Düşük tehlikem var evet. İnan böyle bir insan degildi ne olduda bu hala geldi ben anlıyamıyorum.Gözümün içine bakardı sesimi duymadan duramazdı.Ne bileyim yani en azından bana o şekilde davranıyordu.Ama ablası en başından beri o kadınla görüşüyormuş zaten bir şekilde soktu aklına onu bununda meyili varmış demekkiki gitti ona.İkinci çocuk mevzusu şöyle ben aylık igne vurulurken hamile kaldımki zatn daha ameliyat olalı 3 ay anca olmuştu ben istemiyordum bu yüzdende ama rabbim nasip etdi şimdide canlandıgını bildigim bir yavruya kıyamıyorum.

cnm benim yaa allah seni onun zülmünden korusun bence o msjları yanlız kaınca atıyor . saldırganlığıda dediğin gibi ablasının etkisiyle depreşiyodur ne insanlar var ya ... şuan senin adına okadar çok üzüldümki inşallah olay sen zarar almadan çözüür ... bütün bu olanlar onun seçimi neden seni günah keçisi ilan ediyoki ya allahım ya düşündükçe ...

Amin canım.Ama sende üzülme bak seninde risklerin var sen hatta bu tarz konuları bile okuma.Gerçekten etkiliyor insanı.Dikkat et sende hem kendine hem minik melegine.

Düşük tehlikem var evet. İnan böyle bir insan degildi ne olduda bu hala geldi ben anlıyamıyorum.Gözümün içine bakardı sesimi duymadan duramazdı.Ne bileyim yani en azından bana o şekilde davranıyordu.Ama ablası en başından beri o kadınla görüşüyormuş zaten bir şekilde soktu aklına onu bununda meyili varmış demekkiki gitti ona.İkinci çocuk mevzusu şöyle ben aylık igne vurulurken hamile kaldımki zatn daha ameliyat olalı 3 ay anca olmuştu ben istemiyordum bu yüzdende ama rabbim nasip etdi şimdide canlandıgını bildigim bir yavruya kıyamıyorum.

Hamileliğin baya ilerlemiş
neden hastanedesin?
yani tam olarak neyin var biliyorsunki bu haftalarda düşük riski olmuyor? plesanta priva olmasın?

Senin arkanda ailen olduktan sonra ozaman dediğin gibi o korksun senden..
Keşke karnında iken şu DNA testi yapılabilseydi..
Kapak gibi yüzüne çarpası gerekiyor tez elden de belasını versin allah ozaman onun..

Ewet cnm aynen öyle..
İnan allah bi dert veriyorsa onun sabrını da veriyor..
Sen bunun en iyi örneğisin şu an..

Malesf işte öylee bir şansım yok keşke olsada suratına tükrerek çarpsam o kagıdı.
Şükür iyi yada kötü beni shiplenen bir ailem var.Rabbim kötü durumda olan herkesin yar ve yardımcısı olsun.

Hamileliğin baya ilerlemiş
neden hastanedesin?
yani tam olarak neyin var biliyorsunki bu haftalarda düşük riski olmuyor? plesanta priva olmasın?

Yok canım düşük riskim var 14 bitene kadar.lSata göre daha 13+3 bebek her ne kadar 15 haftalık görünsede doktor öyle diyor.İkizlrimden birini düşürünce rahim agzında yarım cmlik açılma oldu ve hala da açık rahim agzı.Ve kanamalarım var . 14 ten sonrada zaten erken dogum riski oluşuyorki onuda önlemek için serklaj igne vs yapılcak.

Yok canım düşük riskim var 14 bitene kadar.lSata göre daha 13+3 bebek her ne kadar 15 haftalık görünsede doktor öyle diyor.İkizlrimden birini düşürünce rahim agzında yarım cmlik açılma oldu ve hala da açık rahim agzı.Ve kanamalarım var . 14 ten sonrada zaten erken dogum riski oluşuyorki onuda önlemek için serklaj igne vs yapılcak.

anladım rahim agzın dikilecek sanıyorum
Hakkında hayırlısın belliki sürekli yatman gerekecek

buarada 27.haftadan sonra dna testi yapılıyor snaırım ama bu öyle kolaylıkla yaptırabılecegın bıseymıdır bılmıyourm

Kendininde 2 tane kızı var ama unuttgu şey bugün bana yaptırdıgı herşeyin yarın kendi kızlarının başına gelecegi.Kimsenin ahı kimsede kalmaz.

inşallah kızlarının başına gelmesin canım onların ne suçu var
ama kendi başına tutsun!!
seninkinin g.tü tutuşmuş aşk mesajlarına bakacak olursak
beter olsun...

Çakallık yapıyor aklınca sana çamur atarak erkek müsveddesi :47::47::47::47::47:

Çok özür dilerim konunu detaylı bilmiyorum da; bebeğin ondan olmadığı konusunda nasıl bu kadar emin olabiliyor kendince? Beyni kabullenmiş başka şeylere kapalı gibi.

o yavruya kıymaman tabi ki en doğrusu canlanmasa bile sen katil değilsin kendi canından birini öldüresin!
zaten mevzu o değil şimdi
güçlü bir kadın gibi daranıp yapman gerekeni yapmalısın
önce şu kritik zamanı atlatmaya bak
iyileş,kendine gel
ve en önemlisi içinde bir can taşıdığını unutmadan hareket et bana sorarsan..
iyileştikten sonrada davanı aç
kocan olacak o adama ve onun yuva bozan ablasına ayrıca piyon olarak kullanılan o basit kadına haddini bildir.
seni nasıl bu duruma düşürür ki
ne demek bana gelirkende kız değildi,yok sen beni aldatıyorsun o çocuk benden değil lafları
valla bunlar yenilir yutulur laflar değil
imkanın varsa yada yoksada borçla harçla iyi bir avukat bulup hakaretten dolayıda dava aç
o erkek müsvettesine
pislik herif
çocuklarının anasına bunu yapan başkalarına ne yapmaz ki:47::47:

canım bişey soracam. hastahane'de derken oradamı çalışıyorsunuz yoksa yatıyor musunuz? ha bu arada para vermemek için boşanmıyor olabilir bir bayanın söylediği gibi. birde aldatmış. acil koruma almanız lazım. bu iş böyle gitmez bence.
hastanenin güvenlikleri geldi kaçtı gitti it ama kamera kayıtları vardır heralde hastanenin

inşallah kızlarının başına gelmesin canım onların ne suçu var
ama kendi başına tutsun!!
seninkinin g.tü tutuşmuş aşk mesajlarına bakacak olursak
beter olsun...

Tabiki gelmesinde ucu dokuncak sonuçta.Birilerinden çıkıck yaptıkları

canım bişey soracam. hastahane'de derken oradamı çalışıyorsunuz yoksa yatıyor musunuz? ha bu arada para vermemek için boşanmıyor olabilir bir bayanın söylediği gibi. birde aldatmış. acil koruma almanız lazım. bu iş böyle gitmez bence.

Yok canım hastanede yatıyorum ben

o yavruya kıymaman tabi ki en doğrusu canlanmasa bile sen katil değilsin kendi canından birini öldüresin!
zaten mevzu o değil şimdi
güçlü bir kadın gibi daranıp yapman gerekeni yapmalısın
önce şu kritik zamanı atlatmaya bak
iyileş,kendine gel
ve en önemlisi içinde bir can taşıdığını unutmadan hareket et bana sorarsan..
iyileştikten sonrada davanı aç
kocan olacak o adama ve onun yuva bozan ablasına ayrıca piyon olarak kullanılan o basit kadına haddini bildir.
seni nasıl bu duruma düşürür ki
ne demek bana gelirkende kız değildi,yok sen beni aldatıyorsun o çocuk benden değil lafları
valla bunlar yenilir yutulur laflar değil
imkanın varsa yada yoksada borçla harçla iyi bir avukat bulup hakaretten dolayıda dava aç
o erkek müsvettesine
pislik herif
çocuklarının anasına bunu yapan başkalarına ne yapmaz ki:47::47:
Geçen pazartesi açtım ben davamı hem ona hem o kadına dair suç duyurusunda da bulundum.Zaten ilk bebegimin düşmesinin nedeni olarak karın bölgesine alınan darbedir diyede raporum var dünkü kayıtlar vs hepsi verildi.Şuandada hala karakoldaymış yarın savcılıga çıkarılacakmış.

Çok özür dilerim konunu detaylı bilmiyorum da; bebeğin ondan olmadığı konusunda nasıl bu kadar emin olabiliyor kendince? Beyni kabullenmiş başka şeylere kapalı gibi.

Kendini öyle aklıcak işte aptal.Hem o çocuk benden degil diyor hemde yalvarıyor affet diye istedigi olmayıncada saldırıyor işte dengesiz

anladım rahim agzın dikilecek sanıyorum
Hakkında hayırlısın belliki sürekli yatman gerekecek

buarada 27.haftadan sonra dna testi yapılıyor snaırım ama bu öyle kolaylıkla yaptırabılecegın bıseymıdır bılmıyourm

Evet bakalım artık yaradan nasıl yazmışsa alnımıza.Dna testi konusunda hiçbir fikrim yok ne koşulda yapılıyor vs hiçbirşey bilmiyorum malesf.

Çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. Diyecek birşey bulamıyorum yani çok şey varda dilim varmıyor. Siz şu durumda sadece sağlığınıza , tabiki bebeginizin saglığına odaklanın. Rabbim büyük, bir çıkış yolu gösterir.

Çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. Diyecek birşey bulamıyorum yani çok şey varda dilim varmıyor. Siz şu durumda sadece sağlığınıza , tabiki bebeginizin saglığına odaklanın. Rabbim büyük, bir çıkış yolu gösterir.
Sagolun bende öyle yapmaya çalışıyorum.Bebegim ve oglum odak noktam.Onları düşündükçe varlıklarını bildikçe dahada güçleeniyorum.

Back
X