Evımın resumlerını cogu yerde paylaştım belkı bulup bakabılırsın
Yardımcı evıme Mayıs'ta tasındumda almıştım ama kadının temızlıgı hiç ıcıme sınmedı sonralarıda genel temızlıklerde gunlüjcü alıyorum
Kılom ıs yapmaya engel olacak kadar degıl
Benım püf noktam aldımı aldığım yere koymak dağınık degılız aılece
evet yanlış okumadınız günün 24 saati yani uykumda rüyamda bile temizlikle uğraşıyorum Bu temizlik yapma isteği beni öldürecek.Aslında temzlik yapmaya artık isteğimde kalmadı çok sıkıldım ama yapmayınca da kafamda sürekli bir ses 'keşke yapsaydım hadi kaldır totonuda yap bak kocan gelince rahat rahat gezmeyede gidemezsin' diyor (çünkü biliyorum aklım evde kalır) neyse örnek vereyim geçen hafta görümcemler yatıya kaldı ben onlar gidince evi baştan dizayn ettim nerdeyse.Artık yorucu olmaya başladı misafir kabul edemiyorum etsem biliyorum ki arkalarından evi kırklayacağım.Eşimi görseniz dünya iyisi bir insan ama bazen oda sıkılıyor.'Ayda beşkere koltuklar çekilip de arkası mı silinir b...k mu var?' bile dedi geçen gün sonra dayanamadı geldi benmle temizlik yaptık beraber .) akşamda beni dışarı çıkardı tabi ben yine perte çıktım hiç bişey anlamadım gezdiğimizden bile.Bu sadece bir örnektiOf şimdi mübarek bayramda geldi ben ne yapacağım iş hiç bitmiyor..
arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun cevap vermişsiniz hepsini tek tek okudum.Bana çalışın diyen arkadaşlar olmuş.Zaten çalışıyorum sadece haftasonum tatil yalnız bu alışkanlıklarımdan kurtulamıyorum.Evde sadece 2 kişiyiz.Anlayacağınız evim okadar dağılmıyor.Yalnız yere düşen bir saç teli bile beni saatlerce sıkıntıya sokmaya yetiyor.Mutfakta kızartma bile yapamıyorum arkasından hertarafı silmemek için. Biliyorum içim rahat etmeyecek çünkü..Umarım anlatabilmişimdir.temizlikte detaylara çok takılıyorum buda beynimi sürekli meşgul ediyor. Doktora gitmeyi bende düşündüm.Ancak vereceği ilaçlar beni ürkütüyor kilo almak istemiyorum yada ne bileyim dikkat gerektiren bir iişim var gündüzleri uykulu dolaşmamı sağlayacak ilaçlar verecektir doktor.Antidepresanların geneli böyledir çünkü. Sadece terapinin yetmeyeceğini ilaçlada desteklenmesi gerektiğini duydum
nereden biliyorsun antidepresan kullandın mı?
kendi mutluluğunu kendin çalıyorsun
eğer karaciğerin hastalansaydı ve ilaç uyku yapsaydı kullanmayacak mıydın
bu yuzden aldatılırsan mesela o zaman ne olacak?
duydum diyorsun kızdım şimdi sana.
arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun cevap vermişsiniz hepsini tek tek okudum.Bana çalışın diyen arkadaşlar olmuş.Zaten çalışıyorum sadece haftasonum tatil yalnız bu alışkanlıklarımdan kurtulamıyorum.Evde sadece 2 kişiyiz.Anlayacağınız evim okadar dağılmıyor.Yalnız yere düşen bir saç teli bile beni saatlerce sıkıntıya sokmaya yetiyor.Mutfakta kızartma bile yapamıyorum arkasından hertarafı silmemek için. Biliyorum içim rahat etmeyecek çünkü..Umarım anlatabilmişimdir.temizlikte detaylara çok takılıyorum buda beynimi sürekli meşgul ediyor. Doktora gitmeyi bende düşündüm.Ancak vereceği ilaçlar beni ürkütüyor kilo almak istemiyorum yada ne bileyim dikkat gerektiren bir iişim var gündüzleri uykulu dolaşmamı sağlayacak ilaçlar verecektir doktor.Antidepresanların geneli böyledir çünkü. Sadece terapinin yetmeyeceğini ilaçlada desteklenmesi gerektiğini duydum
Dağınık ve pasaklı olduğum için kendimi şanslı hissetmeye başladım.
Her hafta koltuk çekmeye normal demiş kaç kişi.
Ben o koltukları anca iki ayda bir çekerim, camlar desen annemin zoru olmasa hayatta silmem.
Her gün süpürgeyi açmam için evde on kişinin falan yaşaması lazım.
Banyo, tuvalet temiz olsun yeter.
Içim çok rahat, çok da mutluyum böyle
Dağınık ve pasaklı olduğum için kendimi şanslı hissetmeye başladım.
Her hafta koltuk çekmeye normal demiş kaç kişi.
Ben o koltukları anca iki ayda bir çekerim, camlar desen annemin zoru olmasa hayatta silmem.
Her gün süpürgeyi açmam için evde on kişinin falan yaşaması lazım.
Banyo, tuvalet temiz olsun yeter.
Içim çok rahat, çok da mutluyum böyle
ben de cok titiz ve duzenliyim takinti boyutunda.ama ben mutluyum etraf tertipli ve temiz olunca ictigim kahve bile ayri zevk veriyo,hatta disari cikarken mutlaka evimi toplar oyle cikarim ve disarida daha huzurlu vakit geciriyorum.sen bu durumdan rahatsizlik duyuyorsan bir uzmandan destek al ama kim nasil mutluysa oyle yasamali.ayrica temizlik yapmak insani hasta etmez bunu kafana takip dert haline donusturduysen hasta olursun ancak!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?