Bir insan icinde ne kadar nefret biriktirebilirmis meger....

Esin senle bozusursa dogru anasina gider hakliymissin anne der. Uyanik ol iki kiytirik lafin altinda kalmiyim derken evliligin tepene gecmesin. Ne iyi ol ne kötü ol cool ol coollugunla ez.

annen dogrusununu DEMEMİSSSSSSSSSSSS

yanlıssssssssss sen hakaret etmeyemi geldin dünyaya ne demek sen kimsin ki diceksin kaynanan ulan karı diye devam edikcesin cünkü o bundan anlar esinle aranda o kadın icin bozulucaksa bozulsun bugun degilse yarın ilerde esin yine annesini tuttugunde kendine kızmıcan mı demicen mi ben senin icin anandan o kadar hakaret yedim senin icin sustun sense anneni tercih ettin diye

bence cok yanlıstasın esinle aran iyi olmak icin susmak kadı nların yaptıgı en buyuk hata belirsizlige hic gelemem kaynanan deki ses kayıtları elimse seni savcılıga vericem de tutussun

Gelişmeyi okudum yuh eşinde haysiyet yokmus meger keske sen atsaymissin yuzugu. Ya zamanında konusun ya susun arkadaşlar. Arafta durmayin boyle.

Dik dur it gibi pisman olcak milletin önünde show yapmış yelloz anasiyla kalinca kafasina tükürür rahat ol.

konu tipik bir kv vakası. sana ve ailene hakaret küfür beddua edecek kadar çirkefleştiğine göre artık senin onunla bir işin kalmadı, aynen dediğin gibi ölüsüne gidersin artık, sakın adım atma özür dileme. sen hayatını yaşa, kocanla güzelce zaman geçir. sana ulaşamadıkça, aileni yuvanı bozamadıkça senden vazgeçecektir pes edecektir. öteki çocuklarının ailesine burnunu sokmaya devam eder.

bencede boşver annen doğru söylemiş. nede olsa eşinin annesi o sen bugün kötü birşey dersin yarın eşin yüzüne vurur gereksiz kin yapar falan ne olursa olsun annesi sonuçta. sessiz kal ve illa birşey söylecekesende eşine ben çok kırıldım bu olanlardan o senin annen kızgın olabilirsin bu durum senin için geçebilirde istediğin zaman gör konuş fakat benimle bir ilgisi olamaz artık dersin.

Aslında benim içinde böyle bir durumda doğru olan bu tepkilerdir
Ama sankim bu kadar sert tepkilere hazır değil Türkiye
Düşünsene Tokat yiyorsun ben şimdi ne yapicam diyorsun
Aldığın cevap bir tokattan bir şey olmaz oluyor
Ama haklısın

eeee annen arkanda degil diye susmayımı tercih ediyosun bugun annen der yarın baban yarın konu komssu millet hep söyler ben ailem icin susmam esim icinde susmam kims ebenden degerli degil

degerimi esim belirlemez ben belirlerim ha kaynanam konusursada asla susmam kendi hakkımı kendim korurum esimde yanında olmazsa güle güle derim anasına gitsin 1 hafta kalır akıllanır böyle hakarete den bi kadına anca dayanır annesi olması küfür edebilme hakkı vermez benim kaynananda cadının teki ama bende altta kalmam ne bayram ne seyran gitmem bile

Artik zaten hic biseye gerek kalmadi bisaniyoruz

ohhh beee iste bu ne güzel ki calısıyosun en güzelii kimseye güvenme o esinede gücsüz olmadıgını onsuzda yasayabilicegini anlat anasıyla yasasın da aklı basına gelsin

Annenizi dinleyin. Zaten kv sizi kışkırtmaya çalışmış ona istediğin o vermeyin.

Ya gereksiz insanların yorumlarını da takmayın. Çok var böyle bilip bilmeden kafasında kurup yargılayan insan. Ben zor dururdum bu durumda açıkçası. Biraz sakinleşmesini bekleyin. Eğer sizinle sohbet edebilen derdinizi dinleyebilen bir yapısı varsa çok kırıldığınızı bu defa bu lafları kaldıramayacağınızı bir daha görüşmek istemediğinizi söyleyin. Tabii anlayışlı bir insansa eşiniz. Bana kalsa kıyamet kopardı da neyse. Anneme sülaleme laf edecek beddua edecek??? Kocam da anlamıyorsa onun ciğerini sökerim kocamın eline veririm.

Eğer eşinle bu konuda bir sorunun yoksa anneni dinle.Kayınvalidende eşinle aran bozulsun diye bekliyordur zaten.İnsanlar ne tuhaf ya şu kısacık hayatı oldugu kadarıyla mutlu huzurlu yaşamak varken ne gerek var bu çirkinliklere...

Dün es olacak insan kilikli mahlukat hic bir sey olmamis gibi davrandi. Dedim sen kafayi yedin herhalden. Yüzügü firlatip atan ben degildim dedim. Oda uzatma sacma sapan hareketler yapma falan filan diye geveledi. Ne bi özür dilerim, ne haklisin hic birsey demedi. Kafayi yicem sandim.

Simdi benim siki bi plana ihtiyacim var, onlara öyle bisey yapmaliyim ki, ben gittigimde bunlar yikilmis olmali. Cok nefret doluyum su an, elimden gelse kafalarini koparirim ellerimle, ama sinirime hakim olup onlari en can alici yerlerinden vurmak istiyorum.

annen haklı asla muhatap olma eline koz verme. yarın öbür gün eşin annesiyle iyi olur sen kötü olursun. sen kendi evine bak hiiç karışma.

Acaba ugrasmasan mı
Belli bu adamdan! Hayır gelmeyecek
Yorma ,yıpratma ,zorlama
Bu en çok sana Zarar veriyor

gelişmeleri okumadan yorum yapmışım. bu adamı çöp gibi buruşturup at hayatından. çöp bile daha değerlidir. çok sinirlendim.

suan aynı evdemisiniz bu kavgadan sonra ne oldu tam olarak

Annen ne diyorsa yap bence. Sonra eşinle aran bozulur. Ben de biriktirip biriktirip birden bütün kinimi kusuyorum kayınvalideme. Eşim bıktı. Beni karıştırmayın, anneme ne istiyorsan söyle diyor. Eş için anneye küsülmemeliymiş. Erkekler her türlü annelerini tutuyor şekerim. O haksız da olsa sen ağzına geleni sayınca haksız durumuna düşersin. Sesini bir süre çıkarma, mağduru oyna. Annen bana neden böyle yapıyor, ben ona ne yaptım falan de eşine. ÜStünde baskı kur. Sonra ne istersen yüzüne söyle der :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…