Bir insan icinde ne kadar nefret biriktirebilirmis meger....

Acaba ugrasmasan mı
Belli bu adamdan! Hayır gelmeyecek
Yorma ,yıpratma ,zorlama
Bu en çok sana Zarar veriyor

Belki en dogrusu bu, ama icim sogumuyor. Hic birsey olmamis gibi rahat davranmasi beni deli ediyor. Sanki ben herseyi elimin tersiyle ittim! Annem iste diyor! Aradaki dengeyi nasil saglicam demiyorda annem iste diyor!

Onu zaten yillardir yapiyorum. Amannn bana ne yaparsaniz yapin diyor, tam diyecegimi dicem o mahlukata bu sefer beni susturuyor!

Yukarida yazdim, hic birsey olmamis gibi davrandi beyefendi dün aksam. Hala sinirden dislerimi sIkIyorum!
o yuzden sordum aynı evdemisin diye gördün yazını ee aynı evde olursan tabi muhattap almaz seni ya bi yere git bi kac gün kal arkadas olur akraba olur yada evde hicccccccc muhattap olma giyin süslen kendini bakımlı ol ojeleri renki bile degissin kavgalıyız ama umrumda degilsin meseajı ver ayarlayabilirsen isinden izin al 1 hafta tataile cık cocugunla mors olsunnnn

Yok ben gitmem, o gidebilir isterse. Ben ona nasil ders verecegimi biliyorum. Ennn bekelemdik zamanda kapinin önünde bulacak kendini. Simdilik sakin kalmaliyim. Güzelce bi plan yapmaliyim. Biseyler yapmaliyim, esim herseyin iyi oldugunu sanmali, ama ilk acimi kv den cikarmaliyim!

Bak kuzum
Sen mesleği olan bir kadınsin
Benden ustunsun mesela
Sadece kafan karışmış
Buda gayet normal
Yıllardır emek verdigin güvendiğin yuvam dediğin
Kurduğun ailen sallantıda
Biraz geri çekil düşün sen bu evliliği daha fazla sürdürebilir misin
Biraz daha alttan alabilirmisin
Kendimi koyuyorum yerine ne yapardım diye
Çıkaramıyorum
Zor
Hele aman kizim o senin kocan diyen bir annen var
Zordasin
Bence bugün kurtarsan yarın yıkılması mümkün bir evlilik bu karışık yazdım ama
Ben sana güveniyorum sen halledersin
Öyle yada böyle

Onu zaten yillardir yapiyorum. Amannn bana ne yaparsaniz yapin diyor, tam diyecegimi dicem o mahlukata bu sefer beni susturuyor!
O zaman aç ağzını, yum gözünü... İçinde tutacağın kadar tutmuşsun. Ben kayınvalidemin evlendiğimden beri bana yaptıklarının listesinin tutuyorum. Eşim ne yaptı bu kadın sana dediğinde hepsini tek tek sayıyorum. Hatta kayınvalidemle tartışmadan önce söyleyeceklerimin listesini yapıp prova yapıyorum :) Hiç bir noktayı atlamayın. Vah tüh keşke şunu da söyleseydim demeyin sonra.

valla hicc ugrasma karsıdaki anlamaz kütlesi belli yanii seni herkezin yanında rezil etmis faceden silmis sen hala oturuyosun onunla evden kimin gittigi önemli degil ki erkekleri cohu ev kirayla kendileri hayatta gitmez yani haa sunu yaparsın gündüz kilidi komple degistirirsin aksam giremez annesine gider anca bu olur

Kusura bakmayın ama konunuzdan hiç bir şey anlamadım, 8 sayfada bambaşka bir konu oldu eşinizdenilk başlarda o kadar güzel bahsettiniz sonra ne oldu, bu adam bir anda anasının tarafına geçti, hemde bu kadar çabuk anlamadım ben

Anneniz hakli.
Ayrica buyuk konusmayin. Sonra bi bakmissiniz yine kvnin evinin kapisinin onundesin( belli sebeplerden oturu, farketmez ne). Sonra sozunu yutan gelin olursunuz, dahada ciddiye alinmazsiniz.

Kocaniz arkanizdaysa hic takmayin.

Sen dyince dondum baktim. Olaylar bana tersine donmus.. tuh.

Aynen oldugu gibi yazmissin, bugün belki kurtulur evliligim ama yarin biterbilir....

Sakince bir düsünmem lazim.

Esime mesaj attim, beni anlamasini istedigimi, arkamda durmasini istedigimi söyledim. Benim bulundugum ortama annesini sokamamsini rica ettim. Bagevimiz var burda sik sik orda oluruz biz heleki güzel havada. KV de devamli orda olur. Simdiye kadar bir sorun yoktu gelmesinde, ama artik onu orda da istemedigimi söyledim. Esimin cevabini merakla bekliyorum. Eger ben karismam ne halin varsa gör derse, benim icin bu evlilik bitmistir, can cekisiyordur. Bu durumda da kv ye icimden gelen herseyi söylemeyi planliyorum. Eger gururu varsa gelmez evlerime. Ha kocam oldu ben konusur derim derse ve gercekden konusursa olay yine degisir, daha sakin davranmaya calisirim. Ama ben de yesilsem, esim de hayatta annesine demez gelme evlerimize diye. Bugün degilse yarin bitecek bi evlilik icin verdigim cabalar yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…