- 13 Ekim 2016
- 1.285
- 1.654
- 63
- Konu Sahibi Excited_00
Ben çok doğru yaptığımı düşünüyorum.Bana kalırsa amaçsız ve kimseye faydası olmayan bir şey yapmışsınız. He kendi kendiniz rahatlamışsınız küfrederek. Kadına ve çocuklarına bir destek değil bu, aksine, ben de diğer arkadaşlar gibi hıncını yine bu insanlardan çıkarır mı diye düşündüm. Adamın sizin küfürlerinizden etkilenmediğine emin olabilirsiniz, ki zaten küfretmek iş değil. Bu kişilere ve çocuğa gerçekten yardımcı olmak istiyorsanız sosyal himetleri arayın mesela çocuk için. Adamın dayağı filan varsa polisi arayın. Kadının aklına girin boşanması için, kendi başına da bir şeyler yapabileceğini aşılayın, falan filan. Yoksa arayıp birine saydırmak sadece sizin öfke kontrolsüz biri olduğunu gösteriyor, iş olsun diye yapmışsınız ama amaçsız, mantıksız bir eylem yani... Bu şekilde olacaksanız bu kişilerin aile sorunlarına hiç karışmamanız daha yararlı olacaktır o kadın için. Zira adamı hepten azdırıp kadının tepesine bindiriyor da olabilirsiniz. Objektif yorumum bu. Genel bir tavsiye, bu tür sorunlu kişilerle pata küte dalaşmaya girmeden önce hareketlerinizin bir adım sonrasının neye sebep olabileceğini düşünün biraz, amacı nedir, ne tür bir yararı vardır, düşünün yani.
Yine olsa yine yaparım.
Orada olsam parçalardım onu kaçacak delik arardı.
Ben çok şey yaptım.
Burada tek tek açıklamayayım.
Yazdığınız herşeyi uyguladım.
Ben çocuklara asla dayanamıyorum.
Zamanında benimde babam içip içip evde kimse yokken linç edene kadar bayıltana kadar dövmüştü.
Anneme anlatan komşu duydum ama kocandan korktum demişti.
9 yaşındayım parka oynuyorum pencerede çok sevdiğim beni çok seven bir adam vardı.
Baktım pencereden karısının saçından dışarıya sallandırıyor. Bir eve koştum telefon verin polis diyorum. Aile işlerine girilmez ben korkarım bilmem ne. 5 kapıyı çaldım babaanneme gittim aradım v.s.
Ve korku, bir daha o duyguyu taşımadım.
Yani hakaret,her türlü yardım herşey yaptım.
Dayanamıyorum ben.