Bir insan neden hiç tanımadığı birine seni hic sevmedim der?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir insanla enerjisinin uyup uymadığını anlaması için en azından iki kelam da olsa konuşması gerekmez mi ama? Kaşıma gözüme enerjisi uymadı o zaman
Bence böyle tanımadığı insanla böyle rahat konuşan kesinlikle ruh hastasıdır..

Yıldızının uyuşmadıģını nerden biliyor belki sohbet etseniz çok iyi anlaşacaksınız ama bu şekilde ifade etmesi bir rahatsızliğı olduğunu gösterir.

En iyisi uzak durun normal değil.

Yani durup dururken gelip bunu demesi gerçekten tuhaf. Rahatsız bir kişilik demek ki.

Benim de işyerinde başka bir birimde çalışan bir kız vardı. Benim çalıştığım bölüme gelir herkese selam verir bana vermezdi, ben diğerleriyle konuşurken, oflar poflar gözlerini devirir garip şekillere girerdi. Asla umursayip cevap vermedim. Bir gün de bir arkadaş bunun doğum günü pastası için para topluyordu ben de vermedim. Neden diye sorduklarinda da, sevmiyorum ben bu arkadaşı deyip geçtim. 🙂Ama benim gecerli sebeplerim vardı.

Son düzenleme:
Selam hanimlar. İş yerimde bir kadın benden yaşça büyük. Aynı ortamda bile çalışmıyoruz sadece karşılaşiyoruz. Bana gelip seni hiç sevmedim keşke gitsen dedi. Beni sevmemesi icin hiçbir sebep yok çünkü beni tanımıyor, dolaylı olarak da olsa ona tesir edecek en küçük bir şey yaşamadı. Sessiz sakin kendi halinde işinde gucunde biriyim hani öyle dikkatleri üzerine toplayan biri de değilim, anlamadım ki. Aklim almıyor bazen insanları. Ruh hastası kaynıyor. Hiç böyle bir şey yaşadınız mı?
Böyle şeylere alışın çünkü bilhassa kadin kadının düşmanı olabiliyor bu hayatta. Sadece takılmayın. Yaptıklarınızın doğruluğundan eminseniz teşekkür edip geçin. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Duygularını belirtmek istemiş sizde kafanıza takip dert edinmeyin

Bende tanımam etmem bı kadın gelip snein suyun ısındı demıstı unide ( o ısınan su da seni haşlarım hoşt, tanımam etmem manyak mısın demiştim)

Haspam sevgilisini kısknamıs benden sevgilisi de piknik tüpü gibi kısa bi oglan, dötüme anca gelıyor napacaksam onun sevgilisini ben

Selam hanimlar. İş yerimde bir kadın benden yaşça büyük. Aynı ortamda bile çalışmıyoruz sadece karşılaşiyoruz. Bana gelip seni hiç sevmedim keşke gitsen dedi. Beni sevmemesi icin hiçbir sebep yok çünkü beni tanımıyor, dolaylı olarak da olsa ona tesir edecek en küçük bir şey yaşamadı. Sessiz sakin kendi halinde işinde gucunde biriyim hani öyle dikkatleri üzerine toplayan biri de değilim, anlamadım ki. Aklim almıyor bazen insanları. Ruh hastası kaynıyor. Hiç böyle bir şey yaşadınız mı?
Konuşmayı bilmiyordur.
Sevmemek sevmek için vakit geçmesi gerek. Enerji meselesi bu enerjisi tutmamıştır iyi hissetmiyordur
Onu iten bir şey vardır bir negatifliginiz vardır.
Bakışınız veya duruşunuz iticidir ama sevgi başka bir şey

Biz de sevmiyoruz herkesi de gidip yüzlerine mi söylüyoruz. Manyak mı ne. Sessiz durduysanız kendini karşınızda güçlü hissetmek için yapmış olabilir.

Almanların birisini sevmeyince yüzüne direkt seni sevmedim dediğini duymuştum. Alman var herhalde atalarının arasında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X