daha tanı konulmadi diyorsunIskolikle isteksizlik arasi bence, obsesiflik var da gerisini bilmiyorum
Evlenmeden omce psiytri oyle dedidi obsesifmisim duzelmisti ama benim her kim icin ne dusunursem cikiyor oluyir bazen:/ ah bacim ah sevgililik gibi olsa nerdedaha tanı konulmadi diyorsun
Aman yaa çok kafana yatmıyorsa sal gitsin :)
Ben sevgilinden bahsediyorsun sanmıştım da sen bildiğin halkayı geçirmişsin hayatına :)) aman be sanki o da zor iş :) yalnız bana kuruntu yapıyorsun gibi geldi . Eşini al karşına ,problemlerden ve beklentilerinden bahset .çözülemeyecek birşey gibi değil seninki .detay da bılmıyorum amaEvlenmeden omce psiytri oyle dedidi obsesifmisim duzelmisti ama benim her kim icin ne dusunursem cikiyor oluyir bazen:/ ah bacim ah sevgililik gibi olsa nerde
Bazen işten dolayı o kadar yoruluyorumki eşime hiç ilgi göstermiyorum şimdi aldatmış mı oluyorum:) rahat ol canım gizli gizli telefonla uğraşmıyosa falan korkmaOrtada iyle delil birakacak birsey de yok hersey normal tek anormal ilgisizlik acep ondan mı düşünüyorum , yoksa obsesiflikten (takıntı) mı?
Burası...Özür diliyerek bdv nin acilimini alabilir miyim :)
Cevap: çok bdv okumak. Olmayan ilişkimde aldatılma psikolojisine girdim
Çok temiz kafayı yedikvallahi bence de ondan
ben de sık sık bekar olduğum halde acaba çocuğum olmıcak mı diye düşünürken buluyorum kendimi kafayı yedik resmen
Yok kiz karsina gecip konusuyirsun dinliyor sadeceBen sevgilinden bahsediyorsun sanmıştım da sen bildiğin halkayı geçirmişsin hayatına :)) aman be sanki o da zor iş :) yalnız bana kuruntu yapıyorsun gibi geldi . Eşini al karşına ,problemlerden ve beklentilerinden bahset .çözülemeyecek birşey gibi değil seninki .detay da bılmıyorum ama
Haklisin bende ayniyim hatta daha kotu derdim ki yanlislikla aradi anladim ama sanki mahsus hoporlore almis gibi gissederim ayri psikopatim benbu durum bazen bana da oluyor.eşimin telefon dökümüne sürekli baktığım halde sanki benden birşeyler saklıyor gibi geliyor.elle tutulur birşey yok bir kere gece telefonu çaldı.sabah farketti.sabah aradı bayan yanlışlıkla aramışım dedi hopörlörü açarak konuştu.birdaha dökümlerden baktım o numara ile konuşulmuş mu diye mesaj konuşma yoktu fakat hala kafama takılır ve herşeyden anlam çıkarır oluyorum bazen
hele burada aldatılma konularını okuyunca bütün gün kurup kurup duruyorum
Zannimca benimde oyleAcaba geçmişten acı bir tecrübe mi var? Karşı tarafa bir güvensizlik?
Yoksa yüksek doz bdv mi?
Ben buralarda biraz fazla takılınca sebepsiz nişanlıma bileniyorum öyle bir şey mi ki
Yok o konuda birsey ama ya gizli teli varsa is yerinde burakiyordyrBazen işten dolayı o kadar yoruluyorumki eşime hiç ilgi göstermiyorum şimdi aldatmış mı oluyorum:) rahat ol canım gizli gizli telefonla uğraşmıyosa falan korkma
Haaa oyle desene olabikirBurası...
Bir derdim var bölümü.
Ondan değildir değildir
Ay aynı evet :/Aynı kaderi paylaşanlardanız ne yazık ki ..
Nişanlımla sürekli beraberiz nereye gittiğini ne yaptığını bilirim. Ama önceden yaptığı eşşekliklerinden(!) dolayı ona karşı güvenim sıfırlandığından her söylediğinde yalan,her yaptığında bir aldatılma hissi oluştu bende. Sanki dünyadaki her kızla beni aldatıyor gibi hissediyorum.
Haha benim kafadanvallahi bence de ondan
ben de sık sık bekar olduğum halde acaba çocuğum olmıcak mı diye düşünürken buluyorum kendimi kafayı yedik resmen
Bitki yani :)Yok kiz karsina gecip konusuyirsun dinliyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?