Bir insan neden sürekli aldatılıyormuş gibi düşünür ve hisseder?

Daha önce defalarca Aldatılmışsındır üstüne sinmiştir ! Kaldıramayacagın yükü taşıma öylesini çıkar hayatından !

Ya öyle de her olumsuz davranışı soğutuyor kendinden :/

Bende aynıyım ve bunu bir türlü aşamıyorum kendimide eşimi de yiyip bitiriyorum evlendikten bi ay sonra hamile kaldım hamilelik iş stres derken cicim aylarından da bisey anlayamadım işi de bırakınca hepten eşime sarar oldum

Ay evet bende de aynı sıkıldım artık :/

Ortada iyle delil birakacak birsey de yok hersey normal tek anormal ilgisizlik acep ondan mı düşünüyorum , yoksa obsesiflikten (takıntı) mı?
Eger hicbir suphe uyandiracak birdey yoksa psikolojik rahatsizlik vardir.

Kız bende bunu düşünüyordum. Eşim geçen gün koltukta uyuya kalmış Uykusu da ağırdır kaldırdım yatağa gelmedi diye bir kuruntuya kapıldım sorma. Adam deli gibi çalışıyor şuan da karşı koltukta uyudu uyuyacak ters ters bakıyorum. Hamileyim ben popo ayrı bir yerde göbek ayrı bir yerde Hormonlar ve fazla bdv okumak.

Ay evet ama kızsam da kıyamıyorum çok çalışması insanı hep şüpheye sokuyor zaten

Birde işin şu tarafı var kadınlar ne hissederse oluyormuş ya korkmaya başladım :/

Ortada bisey yokken surekli aldattigimi zanneden bir herif vardi eskiden.
Durup dururken “kesin baskalariyla konusuyorsun, dogru soyle.” Disari ciktim ya kesin bir erkekle bulustum, hemen aldattim zaten hep kafa oraya calisiyordu. Hicbisey yaptigimda yoktu halbuki. Ama illa biseyler yaptigimi dusunuyordu niyeyse. Tabiki boyle birine uzun sure katlanamazdim...
Ortada bisey yoksa adama belli edip bezdirmeyin yoksa cok durmaz.

Yapmamaya çalışıyorum artık aslımda sessizce takipteyim artık

Yapmamaya çalışıyorum artık aslımda sessizce takipteyim artık

Rahat ol. Aldatma varsa illaki ortaya cikar. Kimseyi dedektif gibi takiplemedim ama aldatan herifleri tesadufen yakaladim hep belki yakalamadigimda vardir ama isler o boyuttaysa iliskiye de yansiyor zaten bi sure sonra.

Gecmiste aldatilma olaylari yasadim ama hic esimi oyle didik didik takip etmiyorum, kimseyi etmedim. Yaparsa cikar elbet meydana...

Önceden böyle huyum yoktu hani şakalaşırdık kimle aldatıyorsun ikinci nerde filan olmaması gereken aslında ama şakalaşırdık. Şimdi ise ilgisizleşince yaptıklarını bırleştirince öyleymiş gibi oluyor insan ama haklısın birde öyle deneyecegım evde yalnız kalmak çocuk bakmak bıraz Yen'i doğurma şeydi derken psikolojık bozuluyor ondan oluyor bence

Cocugum yok ama yeni bebeklilerde dediginiz durumu yani erkegin ilgisizlesmesi durumunu cok fazla duydum. Sadece bununla aldatiyor suphesine girmeyin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…