Bir insan neden whatsappta son görülmesini sürekli kapatıp açar?

mucerred

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
438
152
53
Sevgilimle 10 gün önce ayrıldık. En son benim isteğimle 5 gün önce buluştuk.. Yalvardim biraz dönmedi. En son otobüse bindirirken beni aramani bekleyeceğim demiştim tamam arayacağım dedı. Ama Zaman vermedi su gün, bu gun diye. Arkadas kalalim diyordu zaten. 5 gündür whatsapp son görülmesini Bi açıyor, Bi kapatiyo. Ama ben mesaj felan atmadim kesinlikle. Ne yapmaya calisiyor olabilir .. Ben 21 o 31 yasinda.. 2 yillik bir ilişkiydi.

Ahahaa işte ben :dondurma:

Zırt pırt açar kaparım...hiçbir sebebi de yok...oynarken can sıkıntısı :deli:

Ay bende öyle yapıyordum en son ne zaman girdi son görülmesi ne diye bakıyordum elime ne geçecekse :dondurma:
Şimdi birşey oldu mu girmiyorum bile aman bunlar boş iş, son görülmesi görülse nolur görülmese nolur inan çok umursadığından oluyor tüm bunlar. Takmayınca kıymetli oluyorsun :kahve:

Bu kadar küçük detaylardan anlamlar çıkartmaya çalışmayın. Son görülmeyi takip etmek :işsiz: mesajım gitti okumadı, mavi tık oldu bir şey yazmadı, durumuna bunu yazmış ne demek şimdi bu... :işsiz: Kafaya takmamak elinizde olmuyorsa girmeyin. Gelen mesajlarınıza cevap verin o kadar. Sabahtan akşama kadar whatsup başında olmayın. Başka uğraşlar bulun. Kendimize bu kötülüğü neden yaparız anlamam.

Sevgilimle 10 gün önce ayrıldık. En son benim isteğimle 5 gün önce buluştuk.. Yalvardim biraz dönmedi. En son otobüse bindirirken beni aramani bekleyeceğim demiştim tamam arayacağım dedı. Ama Zaman vermedi su gün, bu gun diye. Arkadas kalalim diyordu zaten. 5 gündür whatsapp son görülmesini Bi açıyor, Bi kapatiyo. Ama ben mesaj felan atmadim kesinlikle. Ne yapmaya calisiyor olabilir .. Ben 21 o 31 yasinda.. 2 yillik bir ilişkiydi.
Çünkü son görülme kapatılınca başkalarınınkini de göremiyor ve görmek için açtığında muhtemelen öle kalıyor.

İşte bulamıyorum. 1 ay önce fazla bulusamiyoruz diye isten ciktim kaldim öyle ortada :(

Manyak olduğu için.

Back
X