Arkadaş çevresinden yakın bir arkadaşımın evine gitmiştim. Onun ev arkadaşları da var . Misafirlikteyim. Kız gazoz açtı kendine koydu geçti . İçer misin diye bile sormadı ? Aksam yatiya kaldım .Çekyat açtılar. Altima çarşaf getiren yok. Arkadaşım ev arkadaşından istedi fazla var diye ne gelen ne giden .Çekyat yastığı yattım .Bilmiyorum bazı insanlar böyle umursamaz mi yoksa kişisel mi algilamaliyim ?
Arkadaş çevresinden yakın bir arkadaşımın evine gitmiştim. Onun ev arkadaşları da var . Misafirlikteyim. Kız gazoz açtı kendine koydu geçti . İçer misin diye bile sormadı ? Aksam yatiya kaldım .Çekyat açtılar. Altima çarşaf getiren yok. Arkadaşım ev arkadaşından istedi fazla var diye ne gelen ne giden .Çekyat yastığı yattım .Bilmiyorum bazı insanlar böyle umursamaz mi yoksa kişisel mi algilamaliyim ?
Ya şaşırıyorum bu Ki benden küçüktü. Ay seni kardeşim gördüm demiştim ki...İnsanlar enteresan ...zaten benim arkadaşım olan ev arkadaşı ile bozustu ayrıldılar. Yani ev tuhaf herkes odasında bir şeyler saklıyor.Kisisel algilamalisin. Istenmiyormussun gibi hissettim.
Canım öğrenci evi değil. ..Maaşlı çalışan insanların olduğu ev yoksa Söz konusu bile etmem. Düne kadar ceplerimzide babamizin harçlığı vardı. şimdi bolluk içinde yapılan cimrilikler zoruma gidiyor.Orası öğrenci evi.. Kalmadıysanız belki anlamazsınız nasıl olduğunu. Bazıları kendi yiyeceğini kendi alır. Herşeyini ayrı alır ayrı tutar. Öğrencinin parası, eşyası kendine göredir çoğunlukla. Öyle olmasını yadırğamadım. Bazıları öyle çünkü.
işte evdeki hava sana da yansımış arkadaşın biraz hatalı bilmiyorum bilinçlimi ama..diğer arkadas kesin bilinçli olarak sana ve o yanındaki arkadaş anlasın diye yapmış ya da sadece ona ters davranmak için..mesafeli olmak her zaman daha iyi zatenYa şaşırıyorum bu Ki benden küçüktü. Ay seni kardeşim gördüm demiştim ki...İnsanlar enteresan ...zaten benim arkadaşım olan ev arkadaşı ile bozustu ayrıldılar. Yani ev tuhaf herkes odasında bir şeyler saklıyor.
Ailesinden görmemiş nokta..Arkadaş çevresinden yakın bir arkadaşımın evine gitmiştim. Onun ev arkadaşları da var . Misafirlikteyim. Kız gazoz açtı kendine koydu geçti . İçer misin diye bile sormadı ? Aksam yatiya kaldım .Çekyat açtılar. Altima çarşaf getiren yok. Arkadaşım ev arkadaşından istedi fazla var diye ne gelen ne giden .Çekyat yastığı yattım .Bilmiyorum bazı insanlar böyle umursamaz mi yoksa kişisel mi algilamaliyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?