• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir insan niye böyle davranır ?

insan istemıyor olsa bıle nezaketen böyle davranılmamması lazım nezakette yokmuş boşverin bıdaha gıtmeyın

Arkadaş çevresinden yakın bir arkadaşımın evine gitmiştim. Onun ev arkadaşları da var . Misafirlikteyim. Kız gazoz açtı kendine koydu geçti . İçer misin diye bile sormadı ? Aksam yatiya kaldım .Çekyat açtılar. Altima çarşaf getiren yok. Arkadaşım ev arkadaşından istedi fazla var diye ne gelen ne giden .Çekyat yastığı yattım .Bilmiyorum bazı insanlar böyle umursamaz mi yoksa kişisel mi algilamaliyim ?

Bır öğrencı evıne mı gıttınız

Öğrenci evinde olur boyle şeyler ama arkadasınızı sevmıyorlarsa o nedenle size tepki gostermıs olabilirler diye dusundum.

Yok

Canım öğrenci evi değil. ..Maaşlı çalışan insanların olduğu ev yoksa Söz konusu bile etmem. Düne kadar ceplerimzide babamizin harçlığı vardı. şimdi bolluk içinde yapılan cimrilikler zoruma gidiyor.

Boşver sen de gitmeyiver.. Belki misafir istemiyolardır.. Bilmiyorum olabilir öyle insanlar çok takılma.. Herkes bir değil.

Back
X