- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
- Konu Sahibi Vejetaryen Zombi
meraba sayın üye sakinleri bugün başımdan geçen bir olayı anlatıcam size en azından telefonlarınıza gelen tanımadınız çağrılara karşı daha dikkatli olmanız için
bugün evde tektim işte bi yardımcı abla vardı temizlik yapıyoduk ev telefonuna numarası gözükmeyen biri aradı bana şöle söyledi''ben bursa emniyet müdürlüğünden arıyorum ben başkomser ....'' buyrun noldu falan siz kimsiniz dedi bende ben evin kızıyım dedim bana babanızın tc kimliği çalınmış 2 kişi çalmışlar 30bin lira açığınız var dedi siz bunlarla görüşmüşsünüz de bilmem ne bende hayır tanımıyorum bile dedim yok yalan söyleme ben başkomserim bağırdı adam sonra işte annemle babamın ismini sordu onları söyledim bana yok babaannein ismi şumu bumu falan sormaya başladı ben de hayır dedim benden numarasını istedi babamın bende hayır veremem dedim madem bu kadar bilginiz var arayın babamı dedim bağırmaya başladı sonra bana ''evde yanlız mısın sen'' dedi bende hayır yanımda var çok kişi dedim bana yine dedi babanın numarasını ver falan bende şimdi babamı arıcam isminizide sölediniz madem konu bu kadar ciddi babam arasın sizi konuşun onunla dedim adam da yok evinize ekip göndercem bilmemne dedi en son kapat kapat diye bağırdı bende kapattım
ama ben şok oldum tabi böle bişey yaşayınca Allah korusun ben kanıp numarasını falan versem neler olurdu bu başıma gelen olayı anlatmak istedim çünkü insanlar artık napıcağını şaşırdı kimseye güvenmeyin tetikte olun.
Senin oturduğun ilçede oturanlar en azindan orali olanlari ariyorlar sanirim

Benimkide senin oturduğun ilçeden yani

Bi kaç hafta önce konuda aramışlar.
Ev adresine kadar söylemiş.
Birşeyler daha demiş tutmuş benimki de paniklemis

Evden cikmis falan bu sefer gerçek polisi aramis onlarda numarayi istemiş buda vermiş..
Dolandiricilar da ekip gelecek demiş sonra sanirim annesi aklini kullanmakta anlamis muhabbeti

Polisi arayip numarayi verin canım