• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir İnsanı Dolandırmak Bu Kadar Kolay Mı?

meraba sayın üye sakinleri bugün başımdan geçen bir olayı anlatıcam size en azından telefonlarınıza gelen tanımadınız çağrılara karşı daha dikkatli olmanız için
bugün evde tektim işte bi yardımcı abla vardı temizlik yapıyoduk ev telefonuna numarası gözükmeyen biri aradı bana şöle söyledi''ben bursa emniyet müdürlüğünden arıyorum ben başkomser ....'' buyrun noldu falan siz kimsiniz dedi bende ben evin kızıyım dedim bana babanızın tc kimliği çalınmış 2 kişi çalmışlar 30bin lira açığınız var dedi siz bunlarla görüşmüşsünüz de bilmem ne bende hayır tanımıyorum bile dedim yok yalan söyleme ben başkomserim bağırdı adam sonra işte annemle babamın ismini sordu onları söyledim bana yok babaannein ismi şumu bumu falan sormaya başladı ben de hayır dedim benden numarasını istedi babamın bende hayır veremem dedim madem bu kadar bilginiz var arayın babamı dedim bağırmaya başladı sonra bana ''evde yanlız mısın sen'' dedi bende hayır yanımda var çok kişi dedim bana yine dedi babanın numarasını ver falan bende şimdi babamı arıcam isminizide sölediniz madem konu bu kadar ciddi babam arasın sizi konuşun onunla dedim adam da yok evinize ekip göndercem bilmemne dedi en son kapat kapat diye bağırdı bende kapattım
ama ben şok oldum tabi böle bişey yaşayınca Allah korusun ben kanıp numarasını falan versem neler olurdu bu başıma gelen olayı anlatmak istedim çünkü insanlar artık napıcağını şaşırdı kimseye güvenmeyin tetikte olun.

Senin oturduğun ilçede oturanlar en azindan orali olanlari ariyorlar sanirim :D
Benimkide senin oturduğun ilçeden yani :D
Bi kaç hafta önce konuda aramışlar.
Ev adresine kadar söylemiş.
Birşeyler daha demiş tutmuş benimki de paniklemis :D garibim :D :DD
Evden cikmis falan bu sefer gerçek polisi aramis onlarda numarayi istemiş buda vermiş..
Dolandiricilar da ekip gelecek demiş sonra sanirim annesi aklini kullanmakta anlamis muhabbeti :D
Polisi arayip numarayi verin canım

Beni de aradılar
Engelli bireyler bir tiyatro oyunu yapıyorlarmış
Engelliler adına bir çalışma da bulundunuz mu dediler
Evet dedim öünkü o dönem yapmıştım
O zaman size bilet satalım dediler. Elli tl
Param yoktu. Yakan söyledim bende başka şehirde olucam diye
Kadım bir ısrara başladı. İşte annen gider baban gider hediye edersin vs
İstemiyorum dedim. Kızdı yüzüme kapadı
Ama çok inandırıcıydı param olsa yerdim bu numarayı
ay ne yalan söyleyeyim bende param olsa verirdim heral

Senin oturduğun ilçede oturanlar en azindan orali olanlari ariyorlar sanirim :KK70:
Benimkide senin oturduğun ilçeden yani :KK70:
Bi kaç hafta önce konuda aramışlar.
Ev adresine kadar söylemiş.
Birşeyler daha demiş tutmuş benimki de paniklemis :KK70: garibim :KK70: :KK70:D
Evden cikmis falan bu sefer gerçek polisi aramis onlarda numarayi istemiş buda vermiş..
Dolandiricilar da ekip gelecek demiş sonra sanirim annesi aklini kullanmakta anlamis muhabbeti :KK70:
Polisi arayip numarayi verin canım
numara gözükmüyodu ki ev telefonundandı zaten
bizim yaşadımız bölge özellikle tam bi teksas zaten boşuna duvarlara yazmıyolar teksas burası diye :D

Ulan kimi aradığını bilmeyen baş komiser mi olurmuş:KK70:
Birde bağırıyor terbiyesizler senin dilini koparırım it deyip kapatacaksın.
ya zaten aklıma geldi hemen dolandırıcı heral diye ama adam öyle bağırıyoki bi görseniz korktum yani isminiz ne dedim burak bilmem ne dedi bende hmm burak bilmemne dedim adam BAŞKOMSER BURAK BİLMEMNE diye bağırdı mesela

ya zaten aklıma geldi hemen dolandırıcı heral diye ama adam öyle bağırıyoki bi görseniz korktum yani isminiz ne dedim burak bilmem ne dedi bende hmm burak bilmemne dedim adam BAŞKOMSER BURAK BİLMEMNE diye bağırdı mesela
Oooov adam resmen Amerikan dizisi çekmiş..donat ve kahve yerine simit ve çay içince cehennem silahı performansı bu kadar oluyormuş..bağır bağır bağır nere kadar ses mi kalır:D

Back
X