Bir İnsanın Nedendiz Değişen Tavırları

Olakimefta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2017
1.034
1.809
48
36
Iyi geceler arkadaslar ya kafami kurcalayan bi mevzuyu sizlerle paylasmak istiyorum

Bir sure once yeni yeni tanisip aralarina katilmis oldugum bir arkadas grubunda bir erkek arkadas var ilk bana cok soguk geldi bi konuda sohbette fikir ayriligi oldu dusuncelerimiz cakisti tabi saygili bi sekilde birbirimizin fikirlerini yanlis gordugunuzu belli ettik falan belkide bubdan kaynakli aramizda sanki gorunmeyen bi duvar var gibiydi ortamda karsilasinca merhaba nasilsindan oteye pek gitmedik

Ama sonralari bi baktim grup yazismalarinda vs ustu kapali laf sokmalar bir sekilde kirici oluyo ilk bi iki ocime attim hatta o ortama bir daha girmemeyi bile dusundum cunku genelde arkadaslarla tum gorusmelerde oda oluyor o varsa ben gelmem gibi sey demeyede hakkim yok ama yinede gorustum

Cok gecmeden bu kisi ortada herhangi bir neden yokken bana karsi tavirlari cok degisti hatta fazlasiyla kibar oldu diyebilirim

Hatta soyle bisey soyleyeyim ilk degismesi bigun watsaap konusmalarinda tekrar kırıcı bi davranisi oldu ama normalde zaten alismis oldugum icin ve normal haline gorede daha onemsenmeyecek bisey oldugu icin cok onemsemedim

Sonra bi baktim ozelden mesaj atmis insallah yanlis anlamamissinizdir bigun beraber bi kahve sozum olsun falsn diye

Doğal olarak şasirdim cunku normalde watsaapta ozeldende yazmazdi zaten oyle bir aciklama falan hic beklemiyordum

Neyse zaten cok sık gorusmeler bulusmalar olmuyo ama karsilastigimizda cok daha nazik bana karsi hatta gecenlerde bi esyasina yanlislikla zarar verdim

Laf arasinda baskasiyla konusurken ben konusurken ben karismiyorum işgüzarlik yaptım x sin şu esyasina zarar verdim dedim oda yanda duymus olur mu caniniz sagolsun lafimi olur falam dedi

Cok pahalli bisey degildi ama ucuzda degildi aynisini almayi dusundum bulamadim bugun laf arasinda cok aradim ama bulamadim dedim oda olur mu oyle sey hayatta kabul edermiyim dedi

Yine gecenlerde bi yere gidecektik ben sadece gec kalip kalmadigimi ogrenmek icin bu arkadasi aradim cunku en uzaktan o geliyordu arayinca eee ben sizide alayim falan dedi hic beklemiyordum boyle boyle seyler

Bi kac gun oncede tesaduf bi isim vardi bi arkadasa ugradim oda gelsene x de burda dedi oturduk cay falan iciyorken muhabbet ediyoruz bi kac kere beni over iltifat eder nitelikte cumleler kurdu cok sasirdim dogal olarak

Uzattim kusura bakmayin ornwk verirsem daha iyi anlasilirim diye dusundum

Simdi demem o ki ben hala şoklardayim bu cocuk nasil boyle degisti bana karsi hani hoslaniyor falsn diyecekler olursa az biraz taniyorum onum kafasindaki profille uzaktan yakindan bagdastigimi dusunmuyorum

Ben kendimi kendisine yakın hossetmediğim icimde soramiyorum nolduda hwrkesin icinde beni bozarken yada zaman zaman kirarken bu kadar degistin

Belki benim yerimde baskasi olsa onemsemezde ama ben merak ediyorum simdi acaba bu kisi neden boyle degisti bana karsi

Önemli olan onun değil senin düşüncelerin. Sanki bu ilişkiye sıcak bakıyor gibisin. O halde akışına bırak ama tavsiyem daha önceki kırıcı davranışlarını affetmeden yol alma. Saygı duymaz yoksa

Kendisine duygusal olarak birseyler hissetmiyorum ama normal arkadas olarak evet tavirlari degistikten sonra bende ısındim kendime hatta zaman zamsn muhabbet ettiğimizde oluyor o zamsn bile sasiriyorum :)

Belki sabrınızı ölçtü ve bu iğnelemelere karşı sakinliğiniz hoşuna gitmiş olabilir..
Eger oyleyse sabrımın sınırlarini zorladi diyebilirim :)

Hatta bi gun dayanamadim ilk defa bende cevap verdim kırıcı oluyorsunuz uzuluyorum diye o gun kusura bakmayin moralim çok bozuk size takildim uzduysem hakkinizi helal edin falsn diye yazmisti

Burayi atlamisim konuyu acarken zaten bundan sonra tavirlari dahada bi degisti

bu zamanda haksızlık karşısında corlamayan kız çölde bi vaha gibi (ben olsam çarkına mıçtıydım)
bence bu yüzden hoşuna gittin
ama bu, seni ezebileceği biri gördüğü için duygusal olarak yaklaştığına çıkıyor
cümle kuramadım ya ama umarım anlaşılmıştır
totalde iyi bişey değil yani gene
sen böle birinden daha iyisini hakediyosun bence

Hatta bi gun dayanamadim ilk defa bende cevap verdim kırıcı oluyorsunuz uzuluyorum diye

Olay tamamen bu bence. Kirilip uzuldugunu anladiginda degismis.

Hatta bi gun dayanamadim ilk defa bende cevap verdim kırıcı oluyorsunuz uzuluyorum diye

Olay tamamen bu bence. Kirilip uzuldugunu anladiginda degismis.

Aslinda ondan sonra buyuk oranda degisti ama dusununce falan degisim zamani ondan bir sure onceye dayaniyor mesela o durujdan onceydi zarar versigim eşyası icolin caniniz sagolsun lafi mi olur demesi

Arkadaslarla topkanacagimiz gun siz neredesiniz gecerken sizide alalim demesi falan

Iyi dusunceniz icin tedekkur ederim zaten kendisine duygusal manada birsey hissetmiyorum taniyabildigim kadariyla onunda hoslanacagi kadin profili degilim diye dusunuyorum

Ama sonrasinda arkadas olarak tanidigim kadsriyla iyi biri gibi gorunuyor

Arkadaş grubunuzdan biri fark edip uyarmış olabilir.
Fazlasıyla kaba davrandığını yüzüne vurmuştur o da tam tersini yapıyordur şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…