- 7 Nisan 2017
- 1.034
- 1.809
- 48
- 36
- Konu Sahibi Olakimefta
-
Kendisine duygusal olarak birseyler hissetmiyorum ama normal arkadas olarak evet tavirlari degistikten sonra bende ısındim kendime hatta zaman zamsn muhabbet ettiğimizde oluyor o zamsn bile sasiriyorum :)Önemli olan onun değil senin düşüncelerin. Sanki bu ilişkiye sıcak bakıyor gibisin. O halde akışına bırak ama tavsiyem daha önceki kırıcı davranışlarını affetmeden yol alma. Saygı duymaz yoksa
Eger oyleyse sabrımın sınırlarini zorladi diyebilirim :)Belki sabrınızı ölçtü ve bu iğnelemelere karşı sakinliğiniz hoşuna gitmiş olabilir..
Mizac olarak daha tam taniyamadim ama diger arkadaslara karsi cok sıcak belkide ondan dolayi bana olan tavurlari daha bi batti sanirimMizacı öyledir belki soğuk sudan sicak suya sokuyordur.
Olabilur mi aca ?Vicdan yapmıştır bu kızı niye öyle ezikledim diye.
Eger oyleyse sabrımın sınırlarini zorladi diyebilirim :)
Hatta bi gun dayanamadim ilk defa bende cevap verdim kırıcı oluyorsunuz uzuluyorum diye o gun kusura bakmayin moralim çok bozuk size takildim uzduysem hakkinizi helal edin falsn diye yazmisti
Burayi atlamisim konuyu acarken zaten bundan sonra tavirlari dahada bi degisti
Elektrikten kasit olumlu mu olumsuz mu orasini pek anlayamadimFikirleriniz uyuşmadığı dönemde dahi aranızda bir elektrik varmış..
OlumluElektrikten kasit olumlu mu olumsuz mu orasini pek anlayamadim
Oyle olmasina sevinirim duygusal manada kendisine en ufak bi hissim yok ama davranislari drgistiginden berinarkadas olarak hoşuma gidiyor zaman zaman kisa sohbetlerimiz oluyor keyifli vskit oluyorOlumlu
Hatta bi gun dayanamadim ilk defa bende cevap verdim kırıcı oluyorsunuz uzuluyorum diye
Olay tamamen bu bence. Kirilip uzuldugunu anladiginda degismis.
Iyi dusunceniz icin tedekkur ederim zaten kendisine duygusal manada birsey hissetmiyorum taniyabildigim kadariyla onunda hoslanacagi kadin profili degilim diye dusunuyorumbu zamanda haksızlık karşısında corlamayan kız çölde bi vaha gibi(ben olsam çarkına mıçtıydım)
bence bu yüzden hoşuna gittin
ama bu, seni ezebileceği biri gördüğü için duygusal olarak yaklaştığına çıkıyor
cümle kuramadım ya ama umarım anlaşılmıştır
totalde iyi bişey değil yani gene
sen böle birinden daha iyisini hakediyosun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?