- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üzerinden çıkıyosa çalıştığı yerden insanlarla içiçeyse bulaşabilir.Eşimin üzerinden saç çıkıyor, daha öncede olmuştu saçlarımı koyuya boyattım, benim saç rengimdede çıkıyor bazen
Bugün çamaşırları dürerken iş yerinde pantolonun altına giydiği termal içliği var ondan saç çıktı, benim saçıma göre kalın telli biraz uçları sarı gibi, benim önceki saçımda da ombreydi ama kalım telli değil. Kızımın saçı da uzun ve dalgalı anlayabiliyorum
Bizde de çıkıyor bazen, mesela benim saçım çok dökülüyor ve heryerden çıkıyor ama bu saç benim saçım gibi gelmedi, eski saçım o renkte olsa da kalın telli değil
Ben ne yapayım şimdi söyleyin, kafayı yemek üzereyim, kavga yaptım ispat edemiyorum. Bilmiyorum deyip çıkıyor işin içinden
İçlik giyen adamda p.çlik olmaz konu sahibi. Kırma kocanın kalbini
peki hep aynı tip saç mı yani aynı renk aynı kalınlık? Valla koparın kendinizinkinden de kızınızdan da birer tel koyun yanyana bi de öyle bakın. Bence gereksiz takılıyorsunuz. Veya bi tel de annenizden alın farkı ayırt edebiliyor musunuz ona bakın. Ütülerken fln eşinizin kıyafetinden çıkıyor sizinkinden çıkmıyor mu? Benim de eşimin de ütü veya çamaşır kurutmada çok saç çıkar ama benim saçım olduğunu anlıyorumEvet içlikle aldatması pek mantıklı gibi gelmese de, hala saç çıkmaya devam ediyor. Her hafta iş kıyafetini kontrol ediyorum. İçliğinde çıkmasa da pantolonunda çıkıyor. Orda olmasa üzerine giydiği yeleğin iç kısmında çıkıyor.
Bakıyorum kızımın saçı gibi de benim saçım gibide, anlayamıyorum pek
Hafta sonu iş kıyafetlerini yıkadım bir makine koyu renklerle, akşam ütü yaptım hiç saç yoktu. Akşam işten gelince baktım, yeleğinin iç kısmında vardı, İyi tarafından düşünüyorum,.
Makinede diğer çamaşırlardan bulaşmıştır diyorum, kızımı belki sabah okula hazırlarken olmuştur diye düşünüyorum ama devamlı görünce artık şüphe duymaya başladım.
Bana mantıklı açıklama yapın lütfen, benim yerimde olsanız ne düşünürdünüz, bu aldatma olur mu
Konu eğer anlattigin gibiyse çok büyük olay cikaririmEvet içlikle aldatması pek mantıklı gibi gelmese de, hala saç çıkmaya devam ediyor. Her hafta iş kıyafetini kontrol ediyorum. İçliğinde çıkmasa da pantolonunda çıkıyor. Orda olmasa üzerine giydiği yeleğin iç kısmında çıkıyor.
Bakıyorum kızımın saçı gibi de benim saçım gibide, anlayamıyorum pek
Hafta sonu iş kıyafetlerini yıkadım bir makine koyu renklerle, akşam ütü yaptım hiç saç yoktu. Akşam işten gelince baktım, yeleğinin iç kısmında vardı, İyi tarafından düşünüyorum,.
Makinede diğer çamaşırlardan bulaşmıştır diyorum, kızımı belki sabah okula hazırlarken olmuştur diye düşünüyorum ama devamlı görünce artık şüphe duymaya başladım.
Bana mantıklı açıklama yapın lütfen, benim yerimde olsanız ne düşünürdünüz, bu aldatma olur mu
Nasıl olay, ne derdin meselaKonu eğer anlattigin gibiyse çok büyük olay cikaririm