seni çok iyi anlıyorum.ve ailen için bile olsa böyle düşündüyün için kızmıyorum.ama üzülme.belki ailen işin arkadaşlarınla durumun kötü olsa bile başka şeylerde şans senden yana olur.farketmezsin bide bakarsın mutlusun.bütün hayaleirn gerçek olmuş.
ya ben şuan herşeyden nefret ediyorum.annemden bir kastım yokkk...herşey bana ters geliyo,sanki her şey üstüme geliyoooo..bütün olumsuzluklar beni buluyo.kurşunmu döktürsem napsam.annem bazen deli gibi davranıyo,bundan kastım böylee benii hiç dinlemez hemen öfler anlayışlı davranmazz bazenn hakikaten deliriyo sanki.ben çok kötüyüm bu ara kime sarıcağımı şaşırdım.bir iş bulsam iyi olacakdıııı.istnbulda çok zor yaşam.bir iş bulsam iyi olurrr
önce anneni neden tedavi ettirmiyorsunuz yazacaktım ama sonra farkettim ki asıl tedaviye ihtiyacı olan sensin
allah allah nedenmiş o.ya bu kk da bile insanı çileden çıkartıyosunuz
Bence sizin herşeyden önce, kursşun döktürmeden önce mesela ! acil olarak bir uzmana görünmeniz gerekiyor..
Artık yeni sağlık sigortasıyla bu daha da kolaylaştı.. Maddi imkana gerek yok.
Bu yazdıklarınız, yorum tarzınız beni dehşete düşürdü..,
Annenize deli demeniz, herşeyden çok giyimine takılmanız, utanmanız, modern yaşam tutkunuz !! , kurşun döktürme çareniz,
mutlu insanlara sinir olmanız v.s v.s bunların hepsi hiç normal değil.
Bu yazılanları okuduğumda fake konudur umarım dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?