bence kızı bu kadar suçlamayın.tamam ailesinden utnması çok yalnış.ve sorunlu ola bilir.hatta deli ola bilir.ama unutmayın.HER DELİYİ DELİYİ YAPAN BİR DELİ VARDIR.
bu arada yaşın kaç merak ettim. ben de ilkokulda öğretmen bütün sınıfa anneniz babanız ne iş yapıyo diye sorduğu zaman herkes mühendis doktor falan derken benimkiler memur demeye utanırdım. şimdiyse o zaman utandığım için utanıyorum.[/QUO
23 yaşındayım.evet insanıı dışlıyolar.bende bu yüzden sıkılyorum ya zaten
çözdüm sizi ben.nerdeyse aynıyız.hep sakinim duymuyorum der kafama takmam.ama biri bişey diyince titremeye başlıyorum.düşünmeden dayanamamki.çok kötü bişey.bu arada yaş kaç?
bende aynıyımm maalesef işteee...evet bakış açılarımızın aynı olmasına sevindim.belkide yaşadıklarım beni bu hale koydu.herkes ön yargılı ama inanın stresli bir hayat geçirdim
ben 15li yaşlarımdayken hep okulu bitirince sevdiyim biriyle alıp başımı kaçıcam diyodum kendime.ilişkin varmı?dikkatinizi başka yere yöneltin.aşka işe mesela.birisi sizi dışlarsa altta kalmayın.ailenden utansan bile utanmıyomuş gurur duyuyomuş gibi yapmak gerek.sakın ailenizi ve kendinizi ezdirmeyin.
ben 15li yaşlarımdayken hep okulu bitirince sevdiyim biriyle alıp başımı kaçıcam diyodum kendime.ilişkin varmı?dikkatinizi başka yere yöneltin.aşka işe mesela.birisi sizi dışlarsa altta kalmayın.ailenden utansan bile utanmıyomuş gurur duyuyomuş gibi yapmak gerek.sakın ailenizi ve kendinizi ezdirmeyin.
evet bnde de çok oluyodu.ya bir ilişkim olmuştu geçenlerde.kendisi mühendisti.beni dışlamıştı.oysaki belki durumu iyi olmayıpta mutlu olabilen halinden memnun insanlar varken ben niye böyleyim diyorum.aslında şikayet ettiğim yok,isyan da etmiyorum,ama anladınız siz beni.derdimi dökecek insan var ama burada hiç tanımadığım insanlara anlatmak daha zahmetsiz geliyo.arkandan konuşabiliyolar mesela dalga geçiyorlar.burası çok daha iyi bence.o yüzden buraya anlatmak istedim.beni anlayan herkese teşekkür ediyorum.ailem de çok iyi insanlar üstüme titer ama bazı insanların dışlamasına tahammülll edemiyorum.bütün sinirim bundandır belkide.sonuçda kimse dünyaya isteyerek gelmiyo.bence herkes böyle düşünmeli.insanı ailesiyle,maddi durumuyla yargılamak çok yanlış.bence kişi benliğiyle yargılanmalı.diyorum ki böyle olunca galiba hayatım boyunca ben daha zengin bir insanla yada daha kültürlü bir aile çşocuğuyla evlenemicem.çünkü aşaılıcaklarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?