Bir İnternetten Tanışma Öyküsü.. Tavsiyelerinize İhtiyacım Var !!!

sybellaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
143
42
48
Ankara
merhaba arkadaşlar, öncelikle şunu söyleyim: 25 yaşındayım ve bu zamana kadar erkek arkadaşım olmadı, anlayacağınız kadın-erkek ilişkileri konusunda hiç bilgim ve tecrübem yok. dolayısıyla erkeklerle ilişkilerim bir süre sonra tavsıyor ve nerde hata yaptığımı anlamaya çalışıyorum.

3 ay kadar önce netten biriyle tanışmıştım. net dediysem çöpçatan sitesi falan değil, yabancı dillerle ilgili bir forumdu. bir soruma cevap vermişti ve bunun üzerine konuşmaya başladık, maillerimizi verdik birbirimize ve gmail chat üzerinden birkaç kere konuştuk. ben sevgili adayı diye bakmadım ama bunu söyleyim; normal arkadaş gibi konuştuk.

sonra bu beni yabancı dillerle ilgili bir etkinliğe davet etti, işte yabancı insanlar filan gelcekmiş pratik için.. ben de tamam dedim gelirim. ilk defa yüz yüze orda tanıştık, sıcakkanlı bir insandı muhabbeti filan iyiydi. etkinlik de eğlenceliydi, yabancı dilimi pratik etme imkanı buldum. etkinlik bitince beni arabasıyla evime bıraktı ve yolda giderken de erkek arkadaşım olup olmadığını sordu, ben biraz huzursuz olsam da bu sorudan yok diye cevap verdim.

bu etkinlikten birkaç gün sonra gmail chatte bana selam verdi. ama bu sefer bana birşey olmuştu sanki !!! önceden, yani yüz yüze görmeden önce çok rahat yazan ben, ona cevap yazarken kasılıyordum sanki. yani sohbet ederken eski rahatlığım yoktu kaybolmuştu. ondan sonra da onu online gördüğüm zamanlar hiç merhaba filan yazmadım, onun cevap vermesini bekledim ama hiç yazmadı (( 3 aydır durum böyle, hiç konuşmuyoruz.. silmiyorum da listemde duruyor öyle.. ilk sorum şu: bu iş niye tavsadı ve bana ne önerirsiniz??

ikinci sorunum da onun arabasında bir eşyamı unuttum ve 3 aydır alamadım (( beni eve bıraktığı gece arabasında yazlık şapkamı unutmuşum ( etkinlikten sonra gmail chatte sordum şapkamı o da evet arabada buldum dedi, tamam dedim bir ara verirsin. vericekti ama araba tamire vermiş falan filan bişiler girdi araya. en son bana yazdı bu araba tamirden gelince veririm şapkanı diye, ben de aynen şöyle yazdım:

- ya boşver yaz bitti zaten...

şapkayı şimdi küs olduğum bir arkadaşımla birlikte beğenerek almıştık ve o yüzden o an öyle yazmıştım, "aman geri almasam da olur ya" diye düşünmüştüm bir anlığına. benim bu cevabım üzerine uzun süre birşey yazmadı, sonra da "tamam" diye cevap yazmış (( ki bu konuşma eylülde oluyor düşünün.. her ne kadar yaz da geçse, gıcık oluğum bir arkadaşla almış olsam da gayet güzeldi ve ben şapkaım geri istiyorum ya ((( sizce bunca aradan sonra birşey yazsam şapkamı istesem çok mu garip olur ??? dediğim gibi 3 aydır yazışmıyoruz çünkü...

Son düzenleme:
yüzyüze görüştükten sonra soğuk davrandığın için onu beğenmediğini düşünmüş demekki.
bir merhaba deseydin. sen birden kesince o e yapsın ki.

Konusmayı tanımayı dene ınsan bı mrb der

Yada bısı hıssetmedıysen sıl gıtsın
Ama ılerıye yonelık bı konuda ısıne yarayabılır hanı bısıler olmasada dost olabılırsın belkı

Son düzenleme:
yüzyüze görüştükten sonra soğuk davrandığın için onu beğenmediğini düşünmüş demekki.
bir merhaba deseydin. sen birden kesince o e yapsın ki.

aslında beğenmemek filan değil gayet beğenmiştim ( yani arkadaş olarak, muhabbeti filan eğlenceli bi çocuktu (( soğukluktan değil de çok mreaklı görünmemek için falan, ya da bilmiyorum niye kastığımı ( aslan burcuyum biraz gurur filan var. offf kesmek de istemezdim aslında, böyle olsun istememiştim

aslında tam tersiydi... yani ben bir insana kolay kolay sıcaklık duymam, ama onun muhabbeti filan çok zevkli gelmişti bana. çok eğlenmiştim. bazen hissetiğimin tam tersi davranıyorum, davranışımı yönetemiyorum ve bu durum çok gıcığıma gidiyor.. sanırım birinden hoşlandığımı belli etmek zaafımı göstermek gibi geliyor, bu durum gururumu yokeder diye düşünüyorum ve anlamasın diye tam tersi davranıyorum ( tabi bunlar varsayım, psikolojiyle tek ilgim lise yıllarında aldığım birkaç dersten ibaret (

evet işime yarayabilirdi zira çevresi olan birine benziyordu, yabancılar filan...(( offff

Son düzenleme:
ağırdan satayım çok hevesli görünmeyeyim derken yanlış anlaşılma olmuş sanırım..
sevgili konu sahibi ben senin yerinde olsam şu şekilde bir mail atar..
"hem şapkamı almak hemde sana kahve ısmarlamak istiyorum ne dersin :)"
sonrasında da ilk buluşmada hafiften ilgi kırıntılarını serpelerim sonra hansel ile gretel misali o da kırıntıları toplaya toplaya sana gelecektir
iyi şanslaarr..

aaahhhhh ardemir ahhh ( evet medeni bir insan böyle yapmalı, ama o kadar gururluyum ki böyle bir mesajı atamıyorum ( sanki atarsam çok aşağılık bir pozisyona inecekmişim gibi geliyo, gururumdan vazgeçemiyorum (( ki hele bir de cevap almazsam mesaja daha fena. sonuçta aradan 3 ay geçmiş, ben "şapka önemli değil yaz geçti nasıl olsa" demişim, belki de attı şapkayı çöpe filan ve mesaj atsam hiç sallamayacak gerçi atamam ya..

kahveyi filan karıştırmadan "şapkamı alsam diyorum ne zaman müsaitsin" diye bir mesaj atsam olmaz mı

3 ay muhattap olmayıp sonra dan diye şapka istemek daha tuhaf kaçmaz mı? Hem ben olsam bir defa görüştüğüm biri 3 ay sonra bana şapkamı vermen için buluşalım tadında bir mesaj yazsa asla zamanımı ayırıp gitmem.

Bence eğer çocukla sohbet etmekten vs. keyif alıyorsan bir merhaba yaz denk geldiğinde, konuşmaya başla normal bir şekilde, sana karşı tavrı soğuk olmazsa ardemirin söylediği gibi bir buluşma teklif edersin en azından medenice bir davranış olur.

türkiyede mi yaşıyor? eğer öyleyse bi mesaj at selam falan yaz..ne çok ilgiliymiş gibi nede unutmuş gibi.sade bir mesaj..belki seni dışarıya davet eder..

şapkayı hiç katma, direk merhaba de konuşmaya başla.

sybellaa.. sadece şapka istemekle ilgini belli edemezsin ki ama.. hem çocuk bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demesin..
peki şunu denesen güzel bir hikaye bul internetten..
"bunu okudum çok hoşuma gitti sende beğenirsin diye sana da yollayayım dedim umarım beğenirsin haa bu arada nasılsın?" diye yaz..
bunu yapabilirsin gururluk bir şey değil bir yazıyı paylaşman hı??

Neden 3 aydır birşey yazmadın ki canım şimdi araya çok zaman girmiş ya. Yine de yaz birşeyler ne kaybedersin ki

şapka bahane muhabbet şahane deyip direk olaya girin bence

cunku anladıgım kadarıyla sapkanın bahane oldugunu o da bılıyor

ve senın enınde sonunda yazacagını bıldıgı ıcın kendını agırdan

satmıs .

seni biraz cesaretlendireyim hadi :))

sevgilim benden kuzenimin telefonunu istemişti ,
amacı beni kızdrımaktı biliyorum ama bende birdaha onun adını anarsan silerim seni hayatımdan dedim ,
oda sen bilirsin demişti ,bende 3 ay arayıp sormadım ,
baktım bunun hiç arayacağı yok ,sanırım artık ilişkimizde bitmişti ,
ama çok özlüyordum ,ayrıca böyle bitmemeliydi bir belirsizlik vardı ve en kötüsüde oydu zaten .
gurur murur hiç takmadım aradım ,
meğer biz kadınlar nasıl burnu sürtsün biraz diyorsak ,erkeklerde aynı şeyleri düşünebiliyormuş ,
aslında oda gurur yapmış o yüzden aramamış ,şakamı anlamadın direk kesip attın,bende beni sevmiyor artık sandım ve seni rahat bıraktım demişti ,
tekrar başladı tabi çokta özlemişiz ,birdaha böyle şeylerden kırmadık hiç birbirimizi ,dolu dizgin devam etti sonra ,
e tabi 10 yıl kadar oldu zaman geçeli üzerinden ama ,yinede belki yol gösterir sana..

gururu filan bırak ,birçok şeyi bu yüzden kaybediyoruz ,hayat kısa ve zevk almaya tat almaya bak ,eğer onunla birşeyler paylaşmak aşk yaşamak istiyorsan at ilk adımı sen ..

Tek derdinizin şapka olduğuna emin misiniz ?
Ben tekrar iletişime geçme istediğiniz olduğunu düşündüm şahsen..

Eylül ayında boşver yaz bitti dediyseniz Aralık gibi tam soğuklarda istemeniz çok komik olur

Ben en çok bi kere gördüğünüz birinin arabasına binmenize şaşırdım, iyi ki cidden evinize bırakmış sizi..

Selam napıyorsun diye girip esprili ve kendinden emin bir şekilde "Şapkamın da üzerine kondun farketmedim değill :) " gibi bir şeyler söyleyebilirsin.. Önemli olan özgüvenli olman. Herkesin ortak görüşüne katılıyorum ; ona yazmalısın !

Bence yine dil konusunda yardim gerektigini söyle zamani varmi diye sor.. Sapkayida bahane ettigini biliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…