bir işe yaramamak...

95duran

***Hayata Bakakaldım Öylece Geçip Giderken***
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
191
38
38
Merhaba kızlar eşim çalışıyo ve ben ev hanımıym 16 aylıkta kızm var eşime maddi anlamda yardımcı olmak istiyorum.
ev kirası vermiyoruz çok şükür ama borcumuz var ve bende bir iş olsun evde bile olsa yapmak istiyorum ortaolul mezunuyum zaten kızmda küçük bırakamam bi yere ama evde yapavileceğim ufal tefek para edicek ne iş bulabilirim
Fikirlerinize ihtiyacm var....

bence evde yapilacak en mantikli is cocuk bakmak ama kizinizla yapabilirmisiniz bilemeyecegim..

Liseyi disaridan bitirip kurslara(muhasebe, bilgisayar vs vs.) yazilabilirsin. Hem o zamana kadar cocugun da buyumus olur. Kendine yapacagin yatirim en guzel yatirimdir.
Evet liseyi.kafama koydum okuycam dışardan bişekilde inş.allah şuan ehliyet alıyorum yazılı sınav geçti direksyon kaldı bu bitsin ilk hedefim.lise

Orgu orebilirsiniz tuhafiyelerde hem yun ipini alip hem ogreten yerler var alacagnz iple ne yapabilirsnz diye.yun lifler sallar bereler ki hem cabuk biter hem getirisi yuksek.bazi markalara uye olabilirsiniz cevrenize urun satabilirsnz yapan arkadslar guzel paralar kazaniyor.

genelde artık herkes kasnak işi yapıp satıyor
yada örgü
evde pasta börek sarma yapıp bir yerle anlaşıp satabilirsiniz

Böyle bi iş varmı bılmıyorum ama eve utulencek gıysı alabılırsın belki...

Nede olsa çalışanlar ıcın bayag bı sıkıntı utu..

size bir önerim şu doğumgünü,diş buğdayı,kına,düğün için süslemeler var ya (foto çerçevesi,süslü tabak-bardak,kek standı vs.)paket halinde satılıyor nette,Istanbulda iseniz Eminönü civarında çok uyguna var onlardan alıp çevrenize duyurabilir ve satabilirsiniz netten de satabilirsiniz baya taliplisi var onların

Bu fikir çok hoşuma gitti çok çok saolun biraz yaparim örnekleri alp bir.tuhafiyeye gösteririm.anlaşırsak olur bu iş

Ben sizin yerinizde olsam, belediyenin düzenlediği iş garantili kurslar var. Daha sonra da sizi işe yerleştiriyorlar. O konuyu bir araştırırdım. Çok ilgimi çekti benim de bu ara üniversite okudum ama bir de o kurslara gitmek istiyorum çok iyi bir şey genelde ev hanımları falan gidiyor sonra da sertifika alıp işlerine devam ediyorlar..

Merhaba esinize destek olma dusunceniz ne guzel :)
Benim su siralar dikis kurslari dikkatimi cekiyor.cok revacta.tabi zaman ayirmak gerek.Ama arkadaslarin dedigi gibi okuku bitirmek de cok iyi bir yol

Sizin ilgileriniz yapabilecekleribiz de onemli.İns kafaniza gore bir syler ayarlarsiniz

Basliginiza cok uzuldum. Ne demek ise yaramamak. Ne guzel evladiniz varmis. Annelikten daha degerli is var mi. Bir defa oyle dusunmeyin. Onun disinda cevreniz arkadaslariniz oturmalariniz ya da gunleriniz varsa tupperwear ya da bellisima miydi bu srkilde satis yapabileceginiz urunler var. Ciddi kazananlar da var ama bu is icin pazarlama ve cevre lazim. Yapabilirsiniz.

Arkadaslar cok guzel onerilerde bulunmus. Aklima yatan pasta borek ve Ütü oldu. Bunlari yetistirmekte zorluk ceken aileler var.

Basliginiza bakarak yaziyorum; asla ve asla kendinizi birseye yaramaz hissetmeyin. Siz suanda icisleri bakanisiniz. :) Ev tertibi, yemek ve dunyanin en önemli islerinden biri olan cocuk yetistirmeyle ugrasiyorsunuz.

Para kazanmak kisiyi işe yarar kilmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…