Evet liseyi.kafama koydum okuycam dışardan bişekilde inş.allah şuan ehliyet alıyorum yazılı sınav geçti direksyon kaldı bu bitsin ilk hedefim.liseLiseyi disaridan bitirip kurslara(muhasebe, bilgisayar vs vs.) yazilabilirsin. Hem o zamana kadar cocugun da buyumus olur. Kendine yapacagin yatirim en guzel yatirimdir.
evet çocuk zorluyo.hiperaktif bir bebek ama yinede bi isin ucundan tutmak istoyorumbence evde yapilacak en mantikli is cocuk bakmak ama kizinizla yapabilirmisiniz bilemeyecegim..
Bu fikir çok hoşuma gitti çok çok saolun biraz yaparim örnekleri alp bir.tuhafiyeye gösteririm.anlaşırsak olur bu işsize bir önerim şu doğumgünü,diş buğdayı,kına,düğün için süslemeler var ya (foto çerçevesi,süslü tabak-bardak,kek standı vs.)paket halinde satılıyor nette,Istanbulda iseniz Eminönü civarında çok uyguna var onlardan alıp çevrenize duyurabilir ve satabilirsiniz netten de satabilirsiniz baya taliplisi var onların
Konu aç derdini anlat buradan olmaz arkadaşın konusunu sabote etmeBenim de bi derdim var((( yardım edin
Ben sizin yerinizde olsam, belediyenin düzenlediği iş garantili kurslar var. Daha sonra da sizi işe yerleştiriyorlar. O konuyu bir araştırırdım. Çok ilgimi çekti benim de bu ara üniversite okudum ama bir de o kurslara gitmek istiyorum çok iyi bir şey genelde ev hanımları falan gidiyor sonra da sertifika alıp işlerine devam ediyorlar..Merhaba kızlar eşim çalışıyo ve ben ev hanımıym 16 aylıkta kızm var eşime maddi anlamda yardımcı olmak istiyorum.
ev kirası vermiyoruz çok şükür ama borcumuz var ve bende bir iş olsun evde bile olsa yapmak istiyorum ortaolul mezunuyum zaten kızmda küçük bırakamam bi yere ama evde yapavileceğim ufal tefek para edicek ne iş bulabilirim
Fikirlerinize ihtiyacm var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?