- 15 Eylül 2018
- 327
- 212
- 18
- 37
- Konu Sahibi ArtemisAsigi
-
Niye oluyor sizce ?Gencken bana da cok olurdu , konunuzu okuyunca hatirladim
Cok uzun suredir yasamiyorum boyle durumlari ama gencken gercekten cok basima gelirdi
O zamanlar cok kafa yoruyordum ama hicbir fikrim yok inanin , sonra bir anda son bulduNiye oluyor sizce ?
Gerçekten böyle birşey oluyor,ben genellikle hayırlı değilmiş derim bazen de nazar derim yada kötü enerji çünkü gerçekten başarınızı çekemeyen insanlar dolu hayatta bu sadece iş okul değil aile hayatınızı bile çekemeyen insanlar var.arkadaşlar merhaba, ben ketum olmayı öğrenemedim de son zamanlarda gözlemlediğim bişi var, bir işi, durumu başkalarına anlatmayınca o şey tıkır tıkır gidiyor, anlatınca da çok saçma sapan zorluklar çıkıyor. Farzı misal ben 2 yıl önce yurtdışına yüksek lisansa gidecektim herkese söyledim, okul bursu iptal etti ben gelmeden. Sonra geçen sene kimseye bahsetmedim , hayırlısıyla oldu. Sizin var mı karşılaştığınız benzer durumlar ? Ben mi evhamlıyım? Sevgiler
Ya ben aynı ere gelecektim bursu kestiler sonra kimseye söylemeden geldim. Arkadaşlarımın çoğu küstü bana, kin tutmuşlar içten içe iyi bir okula gelmeme...Gerçekten böyle birşey oluyor,ben genellikle hayırlı değilmiş derim bazen de nazar derim yada kötü enerji çünkü gerçekten başarınızı çekemeyen insanlar dolu hayatta bu sadece iş okul değil aile hayatınızı bile çekemeyen insanlar var.
Ya ben kimseye anlatmıyorum bir şey , yakışıklı bir adam bana yanaşırken görürlerse elde patladı geçmişte...Evet bana da oluyor.artık nazar mı degiyor enerjisi mi mi düşüyor anlamıyorum... ama olmuyor yani... Olsa bile hevesi o büyüsú kaçıyor... Artik cok yakınım dışında kimseye iyi bişey demiyorum. O yakınlarım da kalbi temiz insanlar zaten
Çok beğendiğim adam gitti böyle böyle . Kimseye anlatmamak lazımdı.Aynı dertten muzdaribim bendeçok kez yaşadım bunu akıllanamadım anlatmadan duramıyorum. Neden öyle oluyo bende merak ediyorum.
Vardır bi hayır diyelim. Bından sonra içimizde tutalım heycanımızı yalbız yaşayalım :)Çok beğendiğim adam gitti böyle böyle . Kimseye anlatmamak lazımdı.
Her şeyi herkese anlatmaya gerek yok bence. Bazen ketumluk iyidir.arkadaşlar merhaba, ben ketum olmayı öğrenemedim de son zamanlarda gözlemlediğim bişi var, bir işi, durumu başkalarına anlatmayınca o şey tıkır tıkır gidiyor, anlatınca da çok saçma sapan zorluklar çıkıyor. Farzı misal ben 2 yıl önce yurtdışına yüksek lisansa gidecektim herkese söyledim, okul bursu iptal etti ben gelmeden. Sonra geçen sene kimseye bahsetmedim , hayırlısıyla oldu. Sizin var mı karşılaştığınız benzer durumlar ? Ben mi evhamlıyım? Sevgiler
+1+1+1+1...Ben de daha çok cocuklarimda oluyor. Misal çocuklarım gece asla yatağı islatmaz derim sabah kalkarım yatak göl olmuş veya istahlari iyi derim ağızlarına lokma girmez. Nazardan oluyor bunlar hep...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?