• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir işten başkasına bahsedince o şeyin olmaması

ArtemisAsigi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2018
327
212
18
37
arkadaşlar merhaba, ben ketum olmayı öğrenemedim de son zamanlarda gözlemlediğim bişi var, bir işi, durumu başkalarına anlatmayınca o şey tıkır tıkır gidiyor, anlatınca da çok saçma sapan zorluklar çıkıyor. Farzı misal ben 2 yıl önce yurtdışına yüksek lisansa gidecektim herkese söyledim, okul bursu iptal etti ben gelmeden. Sonra geçen sene kimseye bahsetmedim , hayırlısıyla oldu. Sizin var mı karşılaştığınız benzer durumlar ? Ben mi evhamlıyım? Sevgiler

arkadaşlar merhaba, ben ketum olmayı öğrenemedim de son zamanlarda gözlemlediğim bişi var, bir işi, durumu başkalarına anlatmayınca o şey tıkır tıkır gidiyor, anlatınca da çok saçma sapan zorluklar çıkıyor. Farzı misal ben 2 yıl önce yurtdışına yüksek lisansa gidecektim herkese söyledim, okul bursu iptal etti ben gelmeden. Sonra geçen sene kimseye bahsetmedim , hayırlısıyla oldu. Sizin var mı karşılaştığınız benzer durumlar ? Ben mi evhamlıyım? Sevgiler
Gerçekten böyle birşey oluyor,ben genellikle hayırlı değilmiş derim bazen de nazar derim yada kötü enerji çünkü gerçekten başarınızı çekemeyen insanlar dolu hayatta bu sadece iş okul değil aile hayatınızı bile çekemeyen insanlar var.

Evet bana da oluyor.artık nazar mı degiyor enerjisi mi mi düşüyor anlamıyorum... ama olmuyor yani... Olsa bile hevesi o büyüsú kaçıyor... Artik cok yakınım dışında kimseye iyi bişey demiyorum. O yakınlarım da kalbi temiz insanlar zaten

Gerçekten böyle birşey oluyor,ben genellikle hayırlı değilmiş derim bazen de nazar derim yada kötü enerji çünkü gerçekten başarınızı çekemeyen insanlar dolu hayatta bu sadece iş okul değil aile hayatınızı bile çekemeyen insanlar var.
Ya ben aynı ere gelecektim bursu kestiler sonra kimseye söylemeden geldim. Arkadaşlarımın çoğu küstü bana, kin tutmuşlar içten içe iyi bir okula gelmeme...

Evet bana da oluyor.artık nazar mı degiyor enerjisi mi mi düşüyor anlamıyorum... ama olmuyor yani... Olsa bile hevesi o büyüsú kaçıyor... Artik cok yakınım dışında kimseye iyi bişey demiyorum. O yakınlarım da kalbi temiz insanlar zaten
Ya ben kimseye anlatmıyorum bir şey , yakışıklı bir adam bana yanaşırken görürlerse elde patladı geçmişte...

sanırım bu enerjilerle alakalı bi rşey. benimde eskiden ağzımda bakla ıslanmazdı.
ve en sonunda sevdiğim erkekten bile oldum o derece. ya millete benim nazarım değmiyor ama hayret ediyorum. benim bir işim iyi gitse aman allahım hemen bozarlar.
özet bilgi birkaç aydır bende ağzımı sıkı tutmayı öğrendim. taktiğim şu kötü olayları anlat iyileri kendine sakla.:KK53::silah:

Eksi'de bununla alakali basligi gorene kadar benim aklima gelmemisti bu durum. Yazilanlari okuyunca "aaa hakikaten ya oyle" demisligim vardir. 'Bir isten sonuc alincaya degin o isi gizlemek' başligina bir bakin isterseniz. Muhtemel sebepleri vs de aciklamis herkes kendince.

Her şeyi herkese anlatmaya gerek yok bence. Bazen ketumluk iyidir.

Nazar deniyor işte buna. Benim istisnasız bütün işlerimde başıma gelir. Saklayınca da kötü oluyorsun neden sakladın diye. İki ucu b.klu değnek yani.

Negatif enerjiyle alakalı bu. Birine anlatırsınız mesela. İçten içe hasetlenir. İşiniz aksar. Başka birine anlatırsınız. O hasetlenmez, sizinle birlikte mutlu olur. O işiniz daha çabuk olur.

Back
X