Bir İzmir Meselesi

Tamam, yalan soylemis. Ne yapalim? Her yalan soyleyeni konu kahramani haline getiriyor musunuz burada?

Izmirli degil de Batmanli veya Rizeli olsaydiniz yine ayni minvalde bir konu acar miydiniz acaba?

Izmirli olmaya bir vurgu var yazinizin satir aralarinda. Bu durumda bize Izmirli oldugunuz icin sizi kutlamak duser. :KK8:
Bu üyenin yazdıklarına bakın,konumu nereye çekti!! Ben yazımın neresinde İzmirli olmayı vurgulayıp bununla övünmüşüm, bir gören varsa bana da söylesin!

Minik mikro milliyetçi mi olmaya karar verdin:)

Ekleyeyim : İstanbul gibi şehir yok Türkiye'de, escinsel misin İstanbul daha güvenli, dini ve etnik azınlık mısın İstanbul güvenli, sinemaya mı gitmek istiyorsun İstanbul, dindar mısın yine İstanbul, köşede bir cafede gidip kendi başına kitap mı okumak istiyorsun yine İstanbul... bu şehirde aradığın herşey var...
E bu aynj izmir :27: bide alsancakta çimlerde demlenme keyfi var :KK8: cumartesi gel gör :70: adım atıcak yer bulamazsın :rolleyes:

E bu aynj izmir :KK53: bide alsancakta çimlerde demlenme keyfi var :KK8: cumartesi gel gör :KK70: adım atıcak yer bulamazsın :rolleyes:

Değil:)) entelektüel hayat İstanbul da akıyor, dünyanın bin bir yerinden konser grupları gelir zistanbul da, caz dinlemek istersin İstanbul da, bir sürü güzel kitapçı cafe vs İstanbul'da ...yok yok yani ama kalabalık.

Bide bazıları İzmir'liyim demiyor 35.5 diyor:işsiz:
Hatta bi ara kskyi İzmir'den ayırcaklar diye söylenti yayılmıştı 2008 yıllarında falan ahaha kafalar kafalar:halay:

La dogma buyume Istanbullu olacagima keske Izmirli olaydim cok cool sehir :KK53: bende hislerimi yazayim didim :KK53:
Canim coollukdan ziyade bir kadın olarak İzmir de doğduğum ve büyüdüğüm için kendimi şanslı olarak görüyorum.

Özentiliktir belki. Ben olsam umursamam. Bazı insanlar doğdukları şehirden utanırlar (ki ağır sıkıntılı bir durum bu) ve kurgularına en uygun gelen şehri seçerler kendilerine.
Benim bayburtlu bir arkadaş var samsun'luyum diyor. Bayburt'un nesi var düşman toprağı mı diyesim gelse de karışmıyorum.

Özentiliktir belki. Ben olsam umursamam. Bazı insanlar doğdukları şehirden utanırlar (ki ağır sıkıntılı bir durum bu) ve kurgularına en uygun gelen şehri seçerler kendilerine.
Benim bayburtlu bir arkadaş var samsun'luyum diyor. Bayburt'un nesi var düşman toprağı mı diyesim gelse de karışmıyorum.
Değil mi ,ne kadar kötü bir durum... Bayburt da Diyarbakır da Edirne de hepsi bizim... Böyle insanlar problemli bence. Nedir yani şehrinden utanmak? Aynı toprağın insanıyız.

Değil mi ,ne kadar kötü bir durum... Bayburt da Diyarbakır da Edirne de hepsi bizim... Böyle insanlar problemli bence. Nedir yani şehrinden utanmak? Aynı toprağın insanıyız.

Bir sıkıntı olduğu kesin ama yapılacak bir şey yok.
O kişilerin kendileriyle alakalı bir problem bu.

Gelmişsin sorayım yemek niye ucuz Ankara'da:) o yediklerimi İstanbul'da yesem dünyanın parasını bayılmıştım, Çukurağası mı ne öyle bir yerde yedik, mezelerle doyduk.
Çukurambar:KK48:
Ankara memur kenti olduğundan mütevellit fiyatlar çok astronomik değildir.
Hem kaliteli hem de lezzetli olur.
Sebzenin ,meyvenin ,balığın ve dönerin en güzelini Ankara da yersin;)

Onlardan bende de var.Tek sebebi var kıskanç olmaları.
Kıskançlığından nereli olduğumu söylediğimde oralılardan nefret ediyorum demişti,
Sonra aslen şuralıyım deyince de oralılardan nefret ediyorum dedi,
Hepsi mi seni öptü arkadaş :D

Herkes Dunyaliyim dese rahat edecek insanlar :KK53:

Arkadaşınız o kadar saçma bir yalan söylemiş ki bence hiç yüzüne vurmayın bozmayın da yazık İzmir li olmayı bir statü sanıyor demek. Siz de Fahri İzmirli kabul ediverin ben valla acıdım kıza

Back
X