Bir kaç arkadaşim dışında samimi hiç arkadaşim yok

Aynen öyle

Ne kadar ortak yönumuz var oysaki keske arkadaş olabilsek

Güzel anlatmişiniz öncelikle çok haklısınız bekar arkadaşlarla çocuktan ötürü gorusulmuyor mesafe oluyor ister istemez yazdigini, için cok tesekkur ediyorum

Çok teşekkür ederim ögütleriniz için

09.00-18.00 çalışıyorum, bir yandan yüksek lisans yapıyorum, bir taraftan ev/evlilik sorumlulukları, bir taraftan spor derken aile harici kimseye vaktim kalmıyor benim. İş yerindeki bekar arkadaşlarım birbirlerinin evinde veya bir cafede okey, tabu vs. oynuyolar. Zaten haftaiçi gördüğüm insanlarla bu tarz aktiviteler beni sarmıyor. Sporda da amaç spor yapmak olduğu için kimseyle samimiyet ilerletesim gelmiyor. İnsan bazen susmayı, kafa dinlemeyi de özlüyor. Kısacası yalnızlık çoğu zaman mecburiyet değil seçim bence…

İnan artık kimsenin arkadaşı yok artık eskisi gibi insanlar arkadaşlığa dostluğa değil paraya ve konuma önem veriyor hiç sıkma canını

İnan artık kimsenin arkadaşı yok artık eskisi gibi insanlar arkadaşlığa dostluğa değil paraya ve konuma önem veriyor hiç sıkma canını
Çok teşekkür ediyorum , iyiki varsiniz bu mesajlara cevap verdiğiniz için bile çok minnettarım çünkü çok bunaldim

Çok teşekkür ediyorum , iyiki varsiniz bu mesajlara cevap verdiğiniz için bile çok minnettarım çünkü çok bunaldim
Rica ederiz ne demek sohbet istersen ederiz hiç sıkıntı değil ki burda bir çok kadın arkadaşsız kendisini kocasına ve evine vermiş insanlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…