Arkadasin, dostun yeri bambaskadir. Ben kalbimde cok kiymetli bi yerde tutuyorum dostlarimi.25 yaşinda arkadaşim yok ve kendimi çok yetersiz , hissediyorum burda dertlerini dinliyebilceğim insanalra ve arkadaşlara ihtiyacim var 1 kızim var cocuk olduktan sonra insanin arkadaşı da azalip kayboluyor muş benim gibi olup aynı durumu yaşayan var mı aramizda acaba ?
Benimde öyle25 yaşinda arkadaşim yok ve kendimi çok yetersiz , hissediyorum burda dertlerini dinliyebilceğim insanalra ve arkadaşlara ihtiyacim var 1 kızim var cocuk olduktan sonra insanin arkadaşı da azalip kayboluyor muş benim gibi olup aynı durumu yaşayan var mı aramizda acaba ?
Zaten herkes birbirinin kuyusunu kazıyor haset kıskançlık hat safada, oturup hiç kimse yok diyip sızlanmak yerine çok şükür bugün de kimsenin fesatlığına uğramadım diyerek mutlu mesut yaşamak var ya.25 yaşinda arkadaşim yok ve kendimi çok yetersiz , hissediyorum burda dertlerini dinliyebilceğim insanalra ve arkadaşlara ihtiyacim var 1 kızim var cocuk olduktan sonra insanin arkadaşı da azalip kayboluyor muş benim gibi olup aynı durumu yaşayan var mı aramizda acaba ?
Çocuğum yok ama arkadaşımda kendimeaktivite buluyorum çocuğum olsa sanırım hiç sıkılmam çevre kötü olmuş herkes birbirini kıskanıyor bu yüzden tercih etmiyorum en yakın arkadaşım eşim diyorum25 yaşinda arkadaşim yok ve kendimi çok yetersiz , hissediyorum burda dertlerini dinliyebilceğim insanalra ve arkadaşlara ihtiyacim var 1 kızim var cocuk olduktan sonra insanin arkadaşı da azalip kayboluyor muş benim gibi olup aynı durumu yaşayan var mı aramizda acaba ?
Bende boyleydim bı zamanlar insanlardan çabuk vazgectigim için bı baktım kimse kalmamışBirkaç yıl önce ben de kendi kendime neden çok uzun süreli samimi arkadaşlarım yok diye sormaya başlamış, üzülmüştüm. Zaman zaman birkaç yıl çok samimi olduğum bir sürü arkadaşım var, sonra çıkıyorlar hayatımdan. Fark ettim ki ben çıkarıyorum hepsini. Aramam, sormam, görüşmeye üşenirim. Telefonla konuşmaya bile üşenirim. Canım istemiyor. Evet birkaç arkadaşım var çok sever sayarım sık sık konuşurum ama birkaç kişiden fazlası bana çok geliyor. Bir de kimsenin saçmalığını çekemiyorum, çok kolay siliyorum insanları. Bunun kendi seçimlerimden kaynaklandığını anlayınca hiç de sorun etmedim. Kız kardeşim var, o bana yetiyor en çok. İstesem can ciğer olmaya hazır bir sürü arkadaş var evet ama benim insanlara enerjim yok, ihtiyacım da yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?