bir kaç bankaya dağınık olan borcu bir kalemde nasıl temizleyebilirim

dishybird

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
151
79
18
45
Bu konuda fikri olan varmı arkadaşlar .Şu aralar takip etmekte zorlanıyorum .Finans şirketleri var dediler.İnternetten araştırdım pek bir şey bulamadım.Banka harici yardımcı olacak kurumlar varmıdır?

Maalesef yok. Kredi siciliniz duzgunse bir cok banka borc transferi yapiyor ama degilse maas aldıginiz bankayla gorusebilirsiniz baska birsey olacagini sanmam

Elde para yoksa nasıl temizleyeceksiniz ki? Borcu tek hesapta toplayacağım diye, daha fazla borca girmek çok mantıksız.

Varsa bir tanıdığınız, faizsiz borç verecek, belki anca öyle

Elde para yoksa nasıl temizleyeceksiniz ki? Borcu tek hesapta toplayacağım diye, daha fazla borca girmek çok mantıksız.

Varsa bir tanıdığınız, faizsiz borç verecek, belki anca öyle
ödeme gücüm var ama hepsi o kadar dağınık ki usanıyorum onları yatırmak bile ayrı iş .

ödeme gücüm var ama hepsi o kadar dağınık ki usanıyorum onları yatırmak bile ayrı iş .
neden farklı bankalardan aldın madem. yani şöyle.
benim de olan 3-4 kredi kartımı kapatarak tek kart kullanıyorum şimdi. tek bankaya borçlanıp takip etmesi kolay olsun diye. neden o kadar dağıttın?

hepsinin toplamı kadar başka bir bankadan kredi çekeceksiniz , sadece oraya ödeyeceksiniz..finans şirketlerine bulaşmayın derim, bana hiç dürüst gelmiyorlar nedense

sizin durumunuzda en mantıklısı ;biraz birikmişiniz varsa yada bir bankadan istediğiniz vadede toplu para çekebiliyorsanız birleştirip kapayın tüm borçları ..sonrasında interaktif bankacılık kullanın ödeme talimatları verin otomatk.. hem tek elde toplamış olursunuz hemde vadeyi arttırırsanız belki daha kolay ödersiniz. yalnız ödeyebileceğinizin garantisi var gelirinize güveniyorsanız bu yola başvurun aksi takdirde daha büyük bi borç içinde kalabilirsiniz.. kolaylıkla ödemeniz dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…