Bir kac gundur gel gitlerim

5 yillik evliyiz ama icini bilmek cok zor biraz duygularini kirginliklarini arkaya atan bir tip

zaten mesajlaşarak konuşmanız enteresan geldi bana..
eve geldiğinde neden karşılıklı konuşmuyorsunuz?
her zaman söylerim iletişim candır..

bilemedim ben içini dışını bir olay varsa ne düşündüğünü bile anlarım.. yani kalkıp benim eşim bana kapıyı herkesin kocası yapıyor o yüzden içerlendim de öyle bir mesaj attım dese yemem yani.. bence siz de eşinizin bu kapasitede olup olmadığınızı anlayabilirsiniz..

Aldatma vs değil bence. Öyle olsa derin bir pişmanlık olurdu yani bu mesajda süregelen bir durum bunun verdiği sıkıntı vicdan var. Yani bir olay olmuşta bunun verdiği bir vicdan azabı gibi hissetmedim ben okuyunca. İnşallah anlatabilmişimdir demek istediğimi. Nasıl bir hayatınız var? Maaşı filan yetiyormu? Her istediğinizi alabiliyormusunuz? Mesela kızınıza filan giyecek olsun yiyecek olsun.. Belki yakın zamanda böylesi bir durum yaşadınız siz üstünde durmadınız ama onu derinden etkiledi.

Eşin duygusal yapıya sahip bir adam, seni ve kızını da çok sevip değer veriyor. Bu yüzden sizi elinden geldiği kadar iyi şartlarda yaşatmak istiyor ama şu an elinden gelen ile yetinmek zorunda kalması onu biraz üzüyor. Muhtemelen o mesajı yazdığı sırada gerçekleşmesini beklediği bir şey vardı ama olmadı, onun da verdiği bir duygusallıkla yazılmış o mesaj... Belki konuyu açarken biraz karamsardın ama aslında son zamanlarda gördüğüm en en güzel konu seninki... Umarım birbirinize olan sevginiz hiç bitmez...

Psikolojik olarak ağır bir durumu yoksa,bariz bir hata yapmış gibi görünüyor.
Bir erkek bu kadar duygusal olamaz.

Aslinda cok takar bunu dun bana cok pahali bir foto makinasi almis ve biliyordu OKu istedigimi... Bana dedi hep boyle almak isterim hep iyisi olsun en iyisi diye ekledi
Zor eşin icin ayrica senin icinde.
Cok kasiyor cok yipratiyor kendisini belliki.

Is sana dusuyor. Yaninda olman en büyük hediye vs. gibi seyler demekle.

Bence psikolojisi bozulmuş bi yardım alın iyi gelir diye dusunuyorum

zaten mesajlaşarak konuşmanız enteresan geldi bana..
eve geldiğinde neden karşılıklı konuşmuyorsunuz?
her zaman söylerim iletişim candır..

bilemedim ben içini dışını bir olay varsa ne düşündüğünü bile anlarım.. yani kalkıp benim eşim bana kapıyı herkesin kocası yapıyor o yüzden içerlendim de öyle bir mesaj attım dese yemem yani.. bence siz de eşinizin bu kapasitede olup olmadığınızı anlayabilirsiniz..
Ben ona dile getirdim turkiyede erkekelr az da olsa anliyor siz bu ulkede bisey ogrenmiyorsunuz ego yapmis olmali. Cok hassas duygusal bir erkek soyler net ne diyecekse ama.iletisime gelince bu aralar sik yan yana olamiyoruz benim ders is tadilat oyuzdrn normalde oturur saatlerce sohbet eder sorunu cozerix yada gunluk seylerden. Benim fikrimi almadan yaprak kimildatmaz

Ben ona dile getirdim turkiyede erkekelr az da olsa anliyor siz bu ulkede bisey ogrenmiyorsunuz ego yapmis olmali. Cok hassas duygusal bir erkek soyler net ne diyecekse ama.iletisime gelince bu aralar sik yan yana olamiyoruz benim ders is tadilat oyuzdrn normalde oturur saatlerce sohbet eder sorunu cozerix yada gunluk seylerden. Benim fikrimi almadan yaprak kimildatmaz

türk değil mi?

Aldatma vs değil bence. Öyle olsa derin bir pişmanlık olurdu yani bu mesajda süregelen bir durum bunun verdiği sıkıntı vicdan var. Yani bir olay olmuşta bunun verdiği bir vicdan azabı gibi hissetmedim ben okuyunca. İnşallah anlatabilmişimdir demek istediğimi. Nasıl bir hayatınız var? Maaşı filan yetiyormu? Her istediğinizi alabiliyormusunuz? Mesela kızınıza filan giyecek olsun yiyecek olsun.. Belki yakın zamanda böylesi bir durum yaşadınız siz üstünde durmadınız ama onu derinden etkiledi.
Bir senedir maddi olarak duzeldik huzli bir baslangic yapmistik.parasiz pulsuz suan musdur oldu ama issiz kaldi bir donem ve odonemde kredi kartlardan harcadik normalde asla kimseden bi kil almaz.gururludur.bizim icin hep en iyisiNJ istiyor ama hep bence en iyis o benim icin ama hala en istedigimz seyleri hemen alamiyoruz yeni yeni oduruma geldij dun gitmis epindeki tum parayi 1500 tl olur sanirim trde profosyonel foto makina almis ben fotograf cekmeyi seviyorum diye.ve bana dedi ki eskiden alamihirdum gercekten bisey alabikoyorum artik cok mutlu oldum diye

Eşiniz kendini birçok konuda yetersiz hissediyor benim anladığım bu.
Sizi gözünde büyütmesidir nedeni. Haketmiyormuş sizi gibi bir düşünceye kapılmış olabilir.

Eşin duygusal yapıya sahip bir adam, seni ve kızını da çok sevip değer veriyor. Bu yüzden sizi elinden geldiği kadar iyi şartlarda yaşatmak istiyor ama şu an elinden gelen ile yetinmek zorunda kalması onu biraz üzüyor. Muhtemelen o mesajı yazdığı sırada gerçekleşmesini beklediği bir şey vardı ama olmadı, onun da verdiği bir duygusallıkla yazılmış o mesaj... Belki konuyu açarken biraz karamsardın ama aslında son zamanlarda gördüğüm en en güzel konu seninki... Umarım birbirinize olan sevginiz hiç bitmez...
Benim icin dunyayi yikar bizde cokczor donemelrden gectik uzun olur ama buyuk bir askalda hemen evlendik br kizimiz var zor anlarda birbITimize kizsakta kussekte tutunduk bu gune geldik. Ailesi zor bir aile.ve sirf onlar bana saygisizlik etti diye 2yil konusmadi ben baristirdim ben konusmasam sanirim olene kadar konusmazdi.yazdiklariniz cok guzel cok duygulandim.mesela tartisakta kirsakta bir sorunu varsa oda bende tartistigimiz konu disinda onu yada beni kiran olayi konusur birbirimize destek oluruz.ondan birden boyle bir msj gelmesi beni korkuttu. Az once konustum kendisiyle. Bana dedigi senin icin en iyisi olmali seni cok seviyorum diye. Asla aldatma yada baska bisey olmaz eger yaparsam gel oldur beni sasirttun beni bana guvenmelisin dedi. Bende sadece anlayamadigimi korktugumu soyledim. Biz iyi bir aileyiz ve ben cok mutluyum. Bu benim icimde olan bisey senin istekelrin bu kadarda olsa ben en iyisini vermek istiyorum ve oyle huzurlutum dedi

Psikolojik olarak ağır bir durumu yoksa,bariz bir hata yapmış gibi görünüyor.
Bir erkek bu kadar duygusal olamaz.
Ben hep derim ben sertimdir ordek gibi ayaklar altta cirpinir uste sakin sakin yuzerim ama otam aksi gecer karsima aglar heyecanli duygusal bir tip.hep derim kadin gibi hassassin diye film izlerken birlikte benle aglar.

Bir senedir maddi olarak duzeldik huzli bir baslangic yapmistik.parasiz pulsuz suan musdur oldu ama issiz kaldi bir donem ve odonemde kredi kartlardan harcadik normalde asla kimseden bi kil almaz.gururludur.bizim icin hep en iyisiNJ istiyor ama hep bence en iyis o benim icin ama hala en istedigimz seyleri hemen alamiyoruz yeni yeni oduruma geldij dun gitmis epindeki tum parayi 1500 tl olur sanirim trde profosyonel foto makina almis ben fotograf cekmeyi seviyorum diye.ve bana dedi ki eskiden alamihirdum gercekten bisey alabikoyorum artik cok mutlu oldum diye
O halde sizin davranışlardan ötürü kendini yetersiz görüyor. Tabi geçmişinde etkisi var. Şöyle birşeyde var ki insanoğlu nankördür. Hep daha fazlasını ister. Şükür önemlidir. Halinize şükretmeyip hala yetersizim demek olumlu bir bakış değildir. Siz ona nasıl destek oluyorsunuz? Mesela o kamerayı aldığında tepkiniz ne oldu?

Zor eşin icin ayrica senin icinde.
Cok kasiyor cok yipratiyor kendisini belliki.

Is sana dusuyor. Yaninda olman en büyük hediye vs. gibi seyler demekle.
Diyorum ama zamaninda onu cok basarisiz hissettirdim ama o donemlerde cok baska sorunlarla ugrastik ozaten anlatsam bi iki konu daha cikar sinirle soyledigim sozler oldu.almanca ogrenmek istiyordum kurs parasi yoktu integre olmak icin dil sartti ben ona demisimdir daha fazla calis ozaman ben geldim dil bilmiyorum insanlari anlamiyorum gibi.yada istesen yapardin kredi cekseydin gibi.. Bu sene duzepdik evde ielrlettim dilimi orta derece simdi daha ileri duzey kursa baslicam..bu laflari ettigimde benimde psikolojim berbatti

Slm arkadaslar
Bu aralar ev tadilati esya hesaplar ne nerden alinacak derdindeyiz para kit kanaat yeticek.Esimin takintisi vardir boyle seylerde kafasina takar hersey mukemmel olmali onun icin sanki
Bundan iki gun once ben arkadasima gitmistim ve bana mesaj atti
Mesajda:Bazen kendimi cok kötü hissediyorum. Sanki herseyi yanlis yapiyorum. Su an öyleyim mesela. Seni ve aylini haketmiyorum bisey basaramiyorum gibi... ama seni cok seviyorum ve kizimi. Biraz kendime dikkat edip daha iyi olmaya calisicam ve basaricam. Iyi geceler hayatimin anlami!
Bana gore cok iyi bir es maddi seypere takiyo bize en iyisini vermek icin guya bunun icinmi yazdi bilmiyorum
Ben nedense bu mesajdan sonra kendimi kotu hissettim.cunku bana gore hersey yolunda neden boyle bisey yazdi anlamadim halada anlamiyorum.sanki benden gizledigi seyler varda pismanlik duyuyor gibi.. Turkceside pek iyi degildir aslinda.. Ama tam olarak yazdigi buydu ogunden beri iyi hissetmiyorum.

Valla esinizin ya psikolojisi bozulmus size yetememe problemi var yada cidden sizden gizledigi pismanlik duydugu seyler var ama her durumda esinizle sakin sekilde konusup guzelce agzindan lafi almalisiniz size guvenip acilmasini saglamalisiniz. Bir insan esini bu derece zor durumdayken yanliz birakmamali sakinlestirmelisiniz.

o zaman türk erkeği mantığıyla düşünmemek lazım..
bizimkiler gibi alttan mesaj vereceklerini sanmam..
Az once dediki beni hala tanimadin mi ben oyle alttan mesaj vermem adam gibi gecer mutsuzum o var bu var deirm ben sana ne yazdiysam o an yazdim duygusal oyle hissettigim bir anda.altinda bisey arama dedi. Ama iste eski tecrubelerime dayanarak br erkek ozellikle seni hakketmiyorum dediyse yada baska bir arkadasim bunu duyduysa altinda pislik cikti oyuzden bende gecmise bir yolculuk yaptim.cunku bende onu kaybetmekten cok korkuyorum.hayatimda bir tek onu sevfim omrumu verdim kizimiz var..beraber cok acida cektik. Oda kolay kolay beni kaybetmeyi goze alamaz. Cunku bosanmak ona twrs evlendinmi evlenir beraber yaslanir bi yamuk yapmassin. Ama hep de der illa aldatma degil ama bana gore basit ama srnin kirilacagin bisey derim sen benden ayriPorsin gibi.. O hic ayrilik lafini agzina almamistir ama ben cok almisimdir ve mucadele vermistir ayrilmamak icin ama dedigim gibi bayagi karismslardi evliPogimize ve baska bir ulkeye gelmek kimsesizlik hamilelik ben bunalimdaydim o evlikogimizi yuruttu odonrmler.artk cok sukur 3yildir iyiyiz.ve birbirimizin degerini nladik.cunku ne icin tartismissak hep baska biri kaynakli olmustur.yada yanlis anlasilma yorumun icin tesekkurler

O halde sizin davranışlardan ötürü kendini yetersiz görüyor. Tabi geçmişinde etkisi var. Şöyle birşeyde var ki insanoğlu nankördür. Hep daha fazlasını ister. Şükür önemlidir. Halinize şükretmeyip hala yetersizim demek olumlu bir bakış değildir. Siz ona nasıl destek oluyorsunuz? Mesela o kamerayı aldığında tepkiniz ne oldu?
Hayatimda aldigim en ama en guzel hediye diye boynuna atladim oda biliturdum cok begenecegiNJ alirken bunu hayal etmistim dedi

Valla esinizin ya psikolojisi bozulmus size yetememe problemi var yada cidden sizden gizledigi pismanlik duydugu seyler var ama her durumda esinizle sakin sekilde konusup guzelce agzindan lafi almalisiniz size guvenip acilmasini saglamalisiniz. Bir insan esini bu derece zor durumdayken yanliz birakmamali sakinlestirmelisiniz.
Benim esimin yapisi mesela bisey bozuldu takar onu duzeltene kadar. Bu aralae cok fazla randevusu var isten cikiyor ev icin mabilyaydi fayansti parke dus lavabo vs seciyoruz oda bise biteme kadar onu dusunur biterse rahatlar bunalmis olabilir.

Back
X