- 31 Ekim 2021
- 203
- 91
- 28
- Konu Sahibi gamzeliim00
-
Aynısı bu sabah bana oldu. 7 de ilk idrarla yaptım 5 dk bekledim çıkmadı banyoda bıraktım geri uyudum. 12 gibi baktım çizgi olmuş. Hatta suya tutun derlerdi de gülerdim inanmazdım ama insan aptal oluyor bi umut suya tutuyor, ben de tuttum çizgi aynı yerindeydi. Daha fazla kendimi kandırmamak için çöpe attım.Hanımlar merhaba . Polikistik overliyim tedavi görüyordum bıraktım . En son klomen kullandım ve ovitrelle oldum . Negatif sonuç alınca daha da gitmek istemedim . Adetim gene gecikti yarinla birlikte 2 gün geçmiş olacak . Sol kasığımda öksürürken vs dolgunluk hissi var gün içerisinde bazen o hiç kayboluyor bazen öksürürken bile acı veriyor. Merak ettim gebelik testi yaptım pkosluyum zaten yoktur diyerek yaptım öyle düşündüm test negatif çıkınca çöpe attım kutusuna ve paketine geri yerleştirip. Saat 9 civarı yapmistim şu an bı 15-20 dk önce merak edip teste tekrar baktım çöpten alıp test pozitif olmuş ama ne zaman pozitif oldu bilgim yok 5-10 dakika içinde sonuç alacağım yazıyordu test kutusunda . Sizce gebelik varmıdır yoksa sonuç geçersizmidir
Kanda bı baktır belki 5 dk içinde olmuştur bilemeyizHanımlar merhaba . Polikistik overliyim tedavi görüyordum bıraktım . En son klomen kullandım ve ovitrelle oldum . Negatif sonuç alınca daha da gitmek istemedim . Adetim gene gecikti yarinla birlikte 2 gün geçmiş olacak . Sol kasığımda öksürürken vs dolgunluk hissi var gün içerisinde bazen o hiç kayboluyor bazen öksürürken bile acı veriyor. Merak ettim gebelik testi yaptım pkosluyum zaten yoktur diyerek yaptım öyle düşündüm test negatif çıkınca çöpe attım kutusuna ve paketine geri yerleştirip. Saat 9 civarı yapmistim şu an bı 15-20 dk önce merak edip teste tekrar baktım çöpten alıp test pozitif olmuş ama ne zaman pozitif oldu bilgim yok 5-10 dakika içinde sonuç alacağım yazıyordu test kutusunda . Sizce gebelik varmıdır yoksa sonuç geçersizmidir
10 dakika kadar bile beklemedim pkos olduğum için önemsemedimO kuruma çizgisi canım çift çizgi olsa hemen çıkardı ama çöpe attım bakmadım diyosan yarın ilk idrarla yine yap
10 dakika beklemedim işte keşke bekleseydim çizgi ne zaman çıktı bilmiyorum kuruma çizgisi de bu kadar net olur mu ki yaaa10 dakika sonra o testler çöptür, kutuda da yazar
Bende hâlâ adet olmadım nedense artık kan testi vermeye de gidemedim hava kötü yağmur yağıyor hiç gözüm kesmediAynısı bu sabah bana oldu. 7 de ilk idrarla yaptım 5 dk bekledim çıkmadı banyoda bıraktım geri uyudum. 12 gibi baktım çizgi olmuş. Hatta suya tutun derlerdi de gülerdim inanmazdım ama insan aptal oluyor bi umut suya tutuyor, ben de tuttum çizgi aynı yerindeydi. Daha fazla kendimi kandırmamak için çöpe attım.
Geçen yaz aynısı başıma geldi halbuki ama akıllanmamışım demek…
Dün kanda gebeliğe baktırdım negatif çıktı çok normal olarak ama nedense hâlâ adet olamadım 3 gün oldu gecikme 4.gündeyim ağrım var ama olamıyorum ne yapacağımı hiç bilmiyorum sadece kasik ağrım var ve arada bel ağrısı birşey olsa 2-3 günlük gecikme ile çıkardı kesin dimi geç döllenme de dahil çünkü civanperçemi çayı almıştım pkos için ama icemedim onun yerine yoğurda karıştırıp yiyorum10 dakika sonra o testler çöptür, kutuda da yazar
Hiç dikkat etmedim vallahiartimed mi marka?
Son durumunuz ne acaba ? Bende ilk kimyasal geçirdiğimde öyle öğrenmiştim umutlandırmak istemem negatiftir diyip çöpe atmıştım sonra gelip baktığımda pozitifti ve kanda çıkmıştı.Hiç dikkat etmedim vallahi
2 gün önce kan testi verdim negatif çıktı ama bende hâlâ gelen giden yok karnım olamadığım için sis ve midem bulanıyor biraz sakız cigniyorum vs öğüresim geliyor içim kalkıyor çok fazla idrara çıkıyorum saatlerce gitmemişim gibi ve ağzımın tadı da gitti hasta olacakmışım gibi halsizlikte var . Gecikmenin 4.gunundeyim yarında olmazsam 5 olacak . 2 kere civanperçemi yedim hâlâ gelen giden yok . Kistten mi böyle oldum bilmiyorum aylardır ilk kez bu kadar geciktiSon durumunuz ne acaba ? Bende ilk kimyasal geçirdiğimde öyle öğrenmiştim umutlandırmak istemem negatiftir diyip çöpe atmıştım sonra gelip baktığımda pozitifti ve kanda çıkmıştı.
Tekrar kan verseniz iyi olur aslında2 gün önce kan testi verdim negatif çıktı ama bende hâlâ gelen giden yok karnım olamadığım için sis ve midem bulanıyor biraz sakız cigniyorum vs öğüresim geliyor içim kalkıyor çok fazla idrara çıkıyorum saatlerce gitmemişim gibi ve ağzımın tadı da gitti hasta olacakmışım gibi halsizlikte var . Gecikmenin 4.gunundeyim yarında olmazsam 5 olacak . 2 kere civanperçemi yedim hâlâ gelen giden yok . Kistten mi böyle oldum bilmiyorum aylardır ilk kez bu kadar gecikti
Yarın direk kendi doktoruma gideceğim benim pkosum bu kadar inatçı değildi ve zayıf olduğum için kolayca sökülüyorum sadece ağrım çok oluyor ilaç kullandığımda ama herhangi bir ilaç kullanmıyorum folikasit dışında. Onu da vücuduma iyi geldiği için kullanıyorum halsizligimi alıyor . 7-8 ay önce pkos olduğumu öğrendim hemen tedaviye koştum ondan beri ilk kez böyle gecikti ve tedavilerimi bırakalı 2 ay oldu 2 ay boyunca da gününde yada 1-2 gün geç oldum 5 gün hiç geçmedi olmuş olsaydım yarın son günüm olacaktıTekrar kan verseniz iyi olur aslında
Son durumunuz ne acabaYarın direk kendi doktoruma gideceğim benim pkosum bu kadar inatçı değildi ve zayıf olduğum için kolayca sökülüyorum sadece ağrım çok oluyor ilaç kullandığımda ama herhangi bir ilaç kullanmıyorum folikasit dışında. Onu da vücuduma iyi geldiği için kullanıyorum halsizligimi alıyor . 7-8 ay önce pkos olduğumu öğrendim hemen tedaviye koştum ondan beri ilk kez böyle gecikti ve tedavilerimi bırakalı 2 ay oldu 2 ay boyunca da gününde yada 1-2 gün geç oldum 5 gün hiç geçmedi olmuş olsaydım yarın son günüm olacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?