• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kac sorum olucak sizlere Arkadaslar...

Hanevin

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
563
776
18
31
Slm kizlar ve ablalar...
Sorularim sunlar..
1 abinizin esiyle ufacik bi konuda tartistiniz diyelim yani tlf da yazismada görüs farliligi yüzünden ...ve gelin abinize güya sanmiyorum Gerci mesajlari okutuyor ve abiniz size 1 yil küs kaliyor ..bu yüzden cok agliyorsunuz cok üzülüyorsunuz cünkü abiniz Ben mesajlari okudum diyo kardesinize ama yazdiklarinizin disanda bir seyler söyluyo...iyi biliyorsunuz ki söylenen sözlerin hic birini siz söylememissiniz..yalan ve iftira...neyse bir yil aradan sonra konusuyorsunuz abinizle ve evi size 40 dk uzak evinede en son Kizim 8 aylikti gitmistim su an kizim 2 yasinda kirginim cok kirginim gelinle konusmuyorum asla ve aslada konusmayi düsünmüyorun ve abim gecen aradi haftaya aylik iznim seni gelip alip bize getirecem dedi ve ben o eve gitmek bile istemiorum karisinin arkamdan konusmalari kendi kizini kiskandigimi yegenimi 2 yasinda bir bebekten bahsediyorum... en aptalcasi bu ve daha fazlasi...gitmesem nasil olur insanin kendi evi daha iyi diye düsünüyorum ....

Abin demek ki pişman derdim. Sanırım o geline inada gider, abimin hatasını da affeder, olanları olduğu gibi anlatırdım. Ama olay başka türlüyse, abiniz hala ona inanıyorsa yorumum farklı olurdu.

Abine biz abi kardeş dışarıda oturalım deyin

Adam da üzülmüş barıştırmaya çalışıyor olabilir

Asla gitmezdim.
Abiniz kusur etmiş size karşı.
Nasil yani? Bir sene konuşmuyor....
Insanmi öldürdünüz... ? Abi bile demezdim bana böyle davranan insana ama neyse.

Cok istiyorsa kendisi gelsin.

Abinizinde evi lakin esi belli ,gitmeyn abiniz 1-2gun sizde kalsin,
Abin esindir,huzurun kacmasin,
Soylemedigim seyleri varmis gibi yansitti ,
Guvenim yok karina gelmiyim de konuyu kapat en hayirlisi

Ben kesin giderdim aptalim cunku, gelecek diger kotulukleri kestiremem.
Siz aptal olmayin, oyle insanlardan kim olursa olsun uzak durmak gerek, abiniz de sutten cikma ak kasik degil sonucta.

İlk başta kendi evinizde ve annenlerde filan goruş gidişata gore abine de gidersin zamanla. Ve abiNiz neden bir anda iletişimi kesti sizinle yenge ile yaşanan sizin aranız da değil mi aBinin derdi neymis

Benim de kardeşimin eşiyle sorunum var,ne yapsak batıyor kıza adımız gorumce ya,dediğiniz kadar olay yaşamadım ama yasasam gitmez onları davet ederdim büyük ihtimalle.hatta büyük bir davet verip birkaç aileyi toplayıp işi kalabalığa getirir dim. Uzun zamandır gorusmuyorsunjz nasıl vakit gecireceksinjz ki

Aile sonucta bagi kesmesen iyi olur ama kendime guveniyorsam gercekten hakliysam hakaret etmeden ama sert bir sekilde her seyi ortaya dokerim. Konusmayinca buyuyor boyle seyler.

Ben de yengemin iftiralarını yemiş biri olarak 8 senedir konuşmuyorum. Ne abim ne de yengemle. Suçlusu da yengem!!!

Değil 8 sene bir 38 sene daha konuşmam.

Karısının iftiralarına inanıpta kardeşine rest çeken bir abiye abi demeyi layık bile görmem.

Asla unutmam.... Kinci değilim ama iyi küs tutarım.

İçinden gelmiyorsa yapma. Ben yapmam ama seni bilemem.

Gitmezdim, ara bulmak için yapıyorsa da alsın eşini o benim evime gelsin diye düşünürdüm. Bir yıl konuşmamak ne demek ne kadar saçma ! Gün geliyor kardeş bile el kızı yüzünden el oluyor... Dengeyi tutamayan birisi abiniz o yüzden gitmezdim

Ayağına giderden yok desen devitimat eden olmaz.Goruslerin yuzundense acikla evinde gitme gelinin ayagina ... Surat asar pisman olursun.

Ve arkadaslar esi yüzünden gitmiyorum kendi sayesinde de ama top u kocama atyorlar sanki kocam birakmiyormus gibi istedikleri gibi olmasam suc kocamda sanki ne yapti esim onlara

evlendim evleneli abilerimin evine gitmedim... yengelerimle de itibara geçmedim hiç... ne küsüm ne de iyi... hep onlar gelir...

40 dk mesafede anamın evinde bile kalmam.
Bu teklife de "Abi siz buyrun, ben ağırlamak isterim." diye cevap veririm.
Yengenin gelip gelmemesine göre de rotamı cizerim.

Back
X