Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlk bir hatta iki yıl bence normal. Takma kafana her evlilikte oluyo inan. Ama konuşarak fazla zıtlaşmadan aşmalısınız. Yoksa ipin ucu baştan kaçtımı yakalaması zor olur
İlk bir hatta iki yıl bence normal. Takma kafana her evlilikte oluyo inan. Ama konuşarak fazla zıtlaşmadan aşmalısınız. Yoksa ipin ucu baştan kaçtımı yakalaması zor olur
Biz 6 aylik evliyiz ufak atışmalar surtusmler oldu tabi ama ciddi bir kere kavga ettik 2 saat içinde de barıştık oda 1. Ayınızda olmuştu bir daha olmadı çok şükür :)
arkadaslar evlılıgın ılk yıllarında kavgalar ne sıklıkta oluyor ne kadar suruyor. Bız bır yıllık evlıyız ve hala sureklı kavga edıyoruz. Bu durumu herkes yasıyor mu ne kadar suruyor ?
İki senelik evlilikte bir defa kavga ettik on dakika sürdü. Kendini ve ilişkini kimseyle karsilastirmamani tavsiye ediyorum. Her.evliliğin dinamiği farklidir.
İlk yıl biraz sıkıntılı oluyor. Erkekler evli olduğunu pek idrak edemiyor. Aileler de oğlu evlenince ayrı bir düşkün oluyor. Bizde ki sorunlar böyleydi.
İkinci seneden sonra bazı şeyler yoluna girmeye başlıyor.
arkadaslar evlılıgın ılk yıllarında kavgalar ne sıklıkta oluyor ne kadar suruyor. Bız bır yıllık evlıyız ve hala sureklı kavga edıyoruz. Bu durumu herkes yasıyor mu ne kadar suruyor ?
Canım benim 10 yıllık evlıyım.evliliğin ilk 5 yılı tehlıkelı derlerdi sanırım dogru ilk 4 yıl yedik resmen birbirimizi sonrasında maşallah hiç sıkıntı yok neredeyse buarada tartışma olmayan evde oldugunu düşünmüyorum.illakı ufak tefek seyler olur
ben de 1 yıllık evliyim. ilk 4-5 ay çok sık oluyordu. şimdi de oluyor ama ayda 1-2 defa yarım saat içinde bitiyor o da fındık kabuğunu doldurmayacak günlük şeyler. bence kafana takma düzelir