• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bır kac yıllık evli olanlara sorum

Yedi vAllaha :sinirli: siddete karsiyim ama hep kadinami yapilicak birazda erkek nasiplensin:sopa:hos o bana daha hic vurmadi ama o gun cok sinir etmisti sinir krizi gecittrdi defol git diyorum agzimin icine girmis aciklama yapiyo sonrada olan oldu zaten:süslü:
:KK71:erkekler için de bir mor çatı kurmanın vakti geldi :-)

Bende 4 aylık evliyim ve bizde kavga ediyoruz ama biz uzatmayiz barışıriz.kine öfkeye nefrete dönüştürmemek lazım ozaman soğukluk ve tükenmişlik baslar.biryerde okumuştum kavga varsa o evlilik nefes alıyordur yoksa herkes susuyorsa işte o kotudur.

Sorunun nerede ve neden kaynaklandığına odaklanmalısınız bence.
İletişim çok önemli, bir birinizi anlamaya çalışın ve kavgaların sıklığını azaltmaya çalışın.
Ne kadar iki ayrı insanın ve cinsin anlaşması zor olsa da, severek evlendiğinizi var sayarak, kavgalar insanı yorar ve yıpratır.
Evliliğinizin daha başında birbirinizi yıpratmayın.

Burada yazan bazı arkadaslari kıskandim. 8 senelik evliyim sürekli kocamin ailesi ve isteklerini karsilamaktan yoruldum. Evimizi ayirdik tam dedim aile olacagiz yok yine olmadi uzaktan bile ailesi her seyin icinde.. kavgalarimiz iki kucuk cocugumla ailesinin beni hizmetci gibi kullasina izin vermesi bi gunde beni düsunup ailesine beni korumamasi... ne zaman resti cektim tamam bitti bu iş diye biraz normale döndü. Malsef ben benden bittikten sonra onun hic bisi yapmamasi sevgisizligi beni de ondan soguttu. Simdi fazla kavga etmeyen cocuklarim icin yürutulen bir evlilik. Kadin sesini duyurmak icin bagirir bir seyleri kurtarmak icin. Ortada kutarilacak bisi yoksa susarsin.

Anlaşmaya göre değişir arada bir bizde tartışırdık çok şükür 2 yıldır yok 2.5 yıllık evliyiz bu arada ama eşim çok uysal biri olduğu için haliyle bende tartışacak bişey bulamıyorum:)

Normal evliliklerde ne kadar olur bilmiyorum ama bende senin gibi kiskanc, usteleyen , zor biriyim. Esim ne kadar ilgili olsada erkek sonucta bu kadar kisitlamadan hoslanmayan biri ve baskin bir karakter o da.
Hal boyle olunca evliligin ilk 6 ayi asiri kavgali ve yipratici gecti, sonraki 6 ayi azicik daha sakinlemis birbirimize alismis olarak ama yine bol kavgali gecti.
Suanda 2 seneye yaklastik, 2. sene biraz daha sakin gecti ama yine dedigim gibi bende senin gibi takintiliyim , surekli beni arasin , yazsin bu tip beklentilerim cok yuksek oldugu icin hep bu sebeplerden kavga ettik.
Belki bu sorunlar olmayan bir evlilikte sebep yokken kavga cikmiyordur.
Eger kavga etmeyip huzurla gecinmek istiyorsan kendini torpulemen lazim..... eger tek basina basaramiyorsan psikologdan destek al

herkesin farklıdır. ama bence genelde başlarda iletişim kopukluğundan doğan kırılmalar ve bunların hafif düzeydeki kavgaları oluyor. sonra büyük hayalkirikliklari oluyor. 9-13 ay araları baya zor geçiyor. sonra sular duruluyor... kıymamak lazim iliskiye. bazı şeyleri hafif düzeyde halletmek sorunları büyütmemek lazım.

5 yıllık evliyim . ilk yıllar çok kavga ediyoduk çok kırıldık çok üzüldük o sırada hamilelik stresli bi lohusalık 2 yıl emzirme süreci derken biz cok yıprandık ama çok. ne eşim benden geçti ne ben ondan ne kavgalarımızdan geçtik :) çocuk memeden kesildiktn snra babanneye bıraktık. oturduk karşılıklı. ben hiç alkol almayan insan oturduk içtik biraz. biz akşam 7 de oturduk konusmak için sabah 5 e kadar. neler biriktirmişiz sorma gitsin. sarıldık ağladık beraber. 2 yıldırda 4 5 kere anca kavga ettik. bu birazda kişilik meselesi. son kavgamızda 10 gün küs kaldık hiç konuşmadık 3 gün falan eve almadım (aldatma vs değil sadece cok stresliyiz bn snava hazrlnyodum o ilk defa çok büyük bi iş aldı birbirmize patladık ) sonuç olarak kavga sıklığı zamanla azalıyo ama ikinizde dikseniz bitmiyo.

arkadaslar evlılıgın ılk yıllarında kavgalar ne sıklıkta oluyor ne kadar suruyor. Bız bır yıllık evlıyız ve hala sureklı kavga edıyoruz. Bu durumu herkes yasıyor mu ne kadar suruyor ?
Ben kavga etmeye karşıyım. Şakasına bile kavga gürültü olan evde huzurlu yaşayamam. O yüzden biz hemen hemen hiç kavga etmedik. 4,5 yıldır evliyim. Bir kez bana kızmıştı, bağırdı. Nedendi hatırlamıyorum. Sonra konuşmadık iki gün falan sonra sıkıldık konuşmaya başladık geçti... Ben cevap vermedim. Vermem zaten. O bana sinirli olduğu zamanlarda (pek sık değil öyle bir kaç kez oldu) genelde haklı oluyor. O sırada bir şey demiyorum ki kavga olmasın. Sonra ortalık sakinleşince açıklayacağım bir şey varsa açıklıyorum ya da gönlünü alıyorum geçiyor. Benim ona kızdığım oluyordu ilk zamanlar ama kızmadan söylüyordum, bir çok şeyi düzeltti ya da ben alıştım. Artık pek olmuyor.

arkadaslar evlılıgın ılk yıllarında kavgalar ne sıklıkta oluyor ne kadar suruyor. Bız bır yıllık evlıyız ve hala sureklı kavga edıyoruz. Bu durumu herkes yasıyor mu ne kadar suruyor ?
Biz bir buçuk yıllık evliyiz ve sürekli tartışmalarımıx oluyo ama hafif tartişmaalar arada çook büyük kavgalar ediyoruz en fazla 3 saat küs kalıyorux sonra barışıyoruz çok normal aynı evde olmak ve alışmak zor

Eger kavga etmeyı bılıyorsanız tartısmak guzeldır taslar yerıne oturur tadındsn yenmez
Ben tek basıma tartısırım bırsey soylerım esım karsılık vermez ve ıcımde patlar
Agız tadıyla bı tartısamadık
2 bucuk senelık evlıyım ama evlılıkte erken emeklılık yasıyoruz fazla sakinlik sinir stres yapıyor kıymet bilin :bicak:

1 yıllık evliyim zaman zaman tansiyonun yükseldiği oluyo keze 11 yıllıkta sevgililik dmnemimiz olmasına karşın böyleyiz geneldr bebek yüzünden tartışıyoruz ben diyorum biraz ilgilen o bırakıyo çocuğu ortaya e ilgileniyorum. Ben uyutmak için 5 saat uğraşıyorum paşa katıla katıla gülüyo sıpayı uyandırıyo filan

Yani bunun gibi inir çekirdeğini doldurmayacak şeyler günün stresiyle çok büyük bi sorunmuş gibi görünüyo

Anlık enerji boşalması diyelim

Geçer zamanla

vala ilk zamanlar kavgamız çok olurdu saçma sapan sebepler için. ama hemen barışırdık şimdi 1 sene 5 ay oldu kavga gürültü yok gayet sakin huzurlu geciyor arada sıkıntıdan birbirimize sataşıyoruz tabi oda tuzu biberii şimdi düşününce gereksiz yere edilmiş kavgalarmış ama alışma süreci galiba :)

ilk önce herşey kavgayla hallolur sanılıyo
aaaaaa sonra bi bakılıyoki hepsi boş oturup konuşmak lazım

Tartıştığınız konulara bağlı. Benim tartıştığım konular;
Çorabını niye buraya attın.
Hep arkadaşlarınla geziyorsun benimle az ilgileniyorsun.
Niye telefonuma geç cevap verdin. :KK22:
Eşim;
Beni boguyorsun
Sürekli ilgi bekliyorsun.
En çok dediği laf " kediyi bile köşeye sıkıştırırsan cımalar "
Çocuk olunca geçti. Tüm ilgim ona kaydı. Kocamı rahat bıraktım. Baktım bana iyi geliyor 4 çocuk yaptım :anne:

yaklaşık 5 yıllık evliyim.
ilk 1 sene çok kavgalı geçti.
ben biraz cazgırım: ) hep benim yüzümden oldu.
zamanla olgunlaştıkça birbirimize alıştıkça azaldı.
şuan gayet iyiyiz.
bazen o alttan alıyor bazen ben..

4 yıllık evliyim esim ilk yıl askerdi pek kavga etmedik askerden geldi sürekli kavga ettik sonra çocuk oldu bütün ilgim çocuğa kaydı eşimle kavgayı bıraktım çok nadir kavga ediyoruz

Ben 10 aylik evliyim. Biz sürekli küçük de olsa kavga ediyoruz. Evlendiğimiz günden beri en az 6 defa büyük kavgamiz olmustur. Ama ben hic kin tutamam. Bi insanla kavga etsem tartışsam niye tartıştığımi niye küstügümü bile unuturum.
Eşim gönül almasını bilmez tahammülü yoktur. Sabah kalkınca bende unutmuş oluyorum zaten. Öyle gecinip gidiyoruz.

Back
X