Bir kadın aynı zamanda hem sevdalı, hem anne olamaz...

neden olamaz. hem eşini sever hemde yavrusunu.
halt etmiş arkadaş:delphin:

hiç yani..

çocuğu olan kimse eşine aşk duyamaz mı..

zaten o aşkın meyvesi değilmidir o çocuk..

katılmıyorum kesinlikle..

en azından benim için kesinlikle geçerli değil..

birisini kocanız sevgiliniz hayatınızın yoldaşı gibi seviyorsunuz diğerini bebeğiniz canınız hayatın ta kendisi gibi seviyorsunuz ikisinin sevgisini birbirine karışmak çok doğru gelmiyor bana .ama şuda bir gerçek ki 5 sene çocuk yapyan ben eskiden çoooook çooook daha fazla eşimin üzerine düşerdim çocuk olduktan 2 yaşına gelene kadarda düşmeye devam ettim sonra çocuk büyüdükçe zorluyor biraz anneyi bir müddet sonra üzerine düşme kısmı gidiyor ve artık elinizden geleni yaptığınız kısmına geliyor ki eşini
z sizdeki zorlanmayı anlayınca zaten çocuklaşmayıda kesiyor çocuk ilgi açısından ön sıraya giriyor anne içinde baba içinde öylede olması şart bence ama sevgi eşit =) ama sevgi hep aynı hatta kızımdan sonra eşime hissettiklerim dahada derinleşti=)neyse çok gevezelik ettim=)

Bu düşünür erkekse ona hem sevdalı hem anne kadın olabilecek kadın denk gelmemiş...
Kadınsa kendi beceriksizliği...
Bir kadın hem anne hem sevdalı olur...
Çünkü kadın önce kadındır, diğer sıfatları bu nedenle alır...
Hem çocuk, hem anne, hem kadın... hepsi benim...

adı üstünde kadın senı kadın yapan kocan anne yapan yıne kocan nasıl aşk duyulmaz ben her ıkısıne bırden aşk duyabılırım ben kadınım...

çevremden de gördüğüm bazı örneklerde annelerin bebekleri oldukdan sonra duyguları bebeklere daha yoğun olabiliyor...aslında buna duyguları değil de ilgileri desek daha doğru olur...eşler ihmal edilip sevgi eskisi kadar belli edilemeyebiliyor bu da çocuğa karşı hissedilen annelik ve koruma içgüdüsü diye düşünüyorum...ama bu zamanla yerine oturur çocuk büyüdükçe karşılıklı çözülebilir...
ama ben inamıyorum ki bi kadın hem anne hem sevdalı olamaz zaten böyle bişey olsa sevdiği adamdan dünyaya çocuk getirmezdi hiçkimse ...bence sevgi karşılıklı anlayışlada daha çok artar...

niyeymiş oo.:umursamaz:
ben hem anneyim hemde 6 ay sonra torun sahibi olacam.ve üstelikte hala seviyorum sevdalıyım kocama.
gecen eşimin teline, kontör kazanmak için olur olmaz msj gönderen şebekelerden.msj geldi .aman nasıl elim ayağım titredi.bu yaşta hala kıskanclık damarlarım son hızıyla çalıştı inanın.sorarım bir kadın hala kaybetme korkusu bulunuyorsa o adamı sevmiyormudur yaniii :olmaz:.seviyorum arkadaş kim dediyse onu yanlış demiş.yada sevdayı farklı boyutu nasılsa bilemiyorum artık.hah ...sürekli romantik takılamaz tabii ama sevdalıdır.her şeyini canları ( eşi,çocukları ) düşünerek yapar.zemuszemus

sevginin aşkın yaşı anneliği babalığımı olur
yeterki yanlış kişilere olmasın asıl karşılıksız sevmeyi çocuğu olunca daha iyi biliyor insan

Anneliğin ilk zamanlarında evet bu söz kesinlikle dogru bi şekilde çocugunuzu korurken ilgilenip bakarken eşinizi ikinci plana atıyosunuz ikisini aynı ayarda tutmayı ögrenmek baya bi zaman alıyo erkeklerinde anlayışlı olması lazım bu konuda opuyorumnanaktan

ozaman çocuğu olan kadınlar ayrılsın çocuklarıyla yaşasın,yada çocukları atsın kocayla yaşasın:1shok: olabilirmi yani böle bişey mümkün değil.çocuğumada bakarım eşimide el üstünde tutarım.marifette budur zaten bu dengeyi sağlayabilmek ve devam ettirmek.saçmalamış bence o diyen kendi beceriksizliğini tüm kadınlara maletmiş benceşakkıdı

Yürek öyle bir derya ki - almak istediği her sevdayı rahatça içine alabilir.
Dışarıdan gelen kıskanç baskılar olmasa yürek her sevdayı doğru kodlayabilir bence.
Kendi içinde uyumlu duygular yaşayabilen yüreğimiz - maalesef dışarıdan gelen
olumsuzluğa karşı çok duyarlı ve kırılgandır.
Dilerim - yüreğimizin - beynimizin ve bedenimizin kodları hiç bozulmasın.

Bana görede hiç doğru bir laf değil

Ozaman eşlerimizede uyarlayalım Bir baba hem sevdalı hem baba olamaz:)

Neden olmasınki Hem çok Seviyorum seviliyorum hemde oğluma çok düşkünüm ikisinede aşığım ikiside Ömrüm benim

Sanırım yazan kişi bu ikisini bir arada yürütmeyi kendisi beceremeyen bir kişi

Biz önce 2 kişiydik sonra 3 kişi olduk Allahın izniyle birkaç ay sonra 4 kişi olacağız

Sonra yine 4 - 3 - 2 - 1de zaten iş bitiyor:)

Yine 2 kişi kalıp torunları seveceğiz elelede özendiğimiz yaşlılar gibi gezeceğiz inşallah..Allahım birbirini seven çiftlerin hepsini nazarlardan korusun

Onu daha çok severim bunu daha çok severim konusuda oldukça yanlış zira biri eşim biri oğlum Nasılki Annemle...Bir başkasını karşılaştırmak gibi::)

YENİ BİREYİNİZ SAĞLIKLA GELSİN İNŞALLAH:Saruboceq:

Hiç olurmu öyle şey canım.O zaman babada çocuğunu daha çok sevip karısını 2. planamı atıyor yani.Bence insan daha çok sevmeli birbirini daha çok bağlanmalı.......

bir kadın eğer çocuklarının babasıyla evliyse hem anne hemde sevdalı olabilir
ama çocuklarının babasından ayrılmışsa onları korumak için hislerinin mantığının önüne geçmesine izin vermez işi sevdalanmaya götürmez

Back
X