Bir kadın düşünün.

Once geyik zanneder "oha prezervatif mi sayıyorsun ahshhs ne bileyim ben" der gulerdim, baktim ciddi soruyor "sen ne demek istiyorsun, agzindan cikani kulagin duysun" diye bir guzel cemkirirdim.

Saymak kısmına çok takılan olmuş, en son ilişkiye girdiğimizde kutuda iki tane kalmış olsa mesela bir sonrakinde bir baksam sadece bir tane var, bir dumur olur sorarım erkek arkadaşıma. Ha tabi beni aldattın mı diye düşünmem arkadaşına falan vermiştir ya da başka bir yere koymuştur, düşmüştür diye düşünüp sorarım. Yani böyle içinde çok az varken gayet fark edilir eksik olduğu. Biz kullanırken şu kadar kaldı vs diye söylerdik birbirimize, yakın zamanda almamız gerekiyor vs diye.

Pr.. Ne tamam anladım onsuz da olur deseydi n

Onsuz da olur gitme deseydin

Bu ne biçim bir şüphe ya...

Allah böyle kocayla sana sabır versin. Ben olsam sen ne demek istiyorsun der o koca kafasını kırardım. Boşanma sebebi bu ya... Neler düşünüyor eşi hakkında. Beni neyle itham ediyorsun diyemedin mi? Yani bir de net sayısını nereden biliyor? Boş zamanlarını prezervatif sayarak mı geçiriyor bu adam? Nasıl bu kadar emin olup sana bu soruyu yöneltebiliyor? Bir de ne amaçla sayıyor??? Günün birinde bu soruyu sorabilmek için mi?

Yemin ederim boşanma sebebi. Şakasında bile kafa kırılabilir.

biraz siirsel yaziyim diye düsünmüssünüz , üzüntüden galiba ama kimse tam olarak konuyu anliyamamis.

bir adamin Prezervativi sayicak kadar kafasindan ne geciyor anlamadim

"Ya bunlardan biri eksik, gördün mü?" gibi normal bir şekilde sorsa alınmam ama özür dileyerek sormuş. İma ettiği şey çok çirkin.

Normalde paranoyak, kıskanç, adamı boğan biri değilim. Eksiği ben fark etsem bir yere sıkışmıştır diye düşünürüm.
Ama böyle bir ima karşısında aklıma gelen ilk şey eksik olanı kendi kullandığı ve benim saymış olma ihtimalime karşı atak yaptığı olur.
Aksi durum adamın şüphelerle kafayı kırdığı anlamına gelir çünkü. O ima eden ağzını da yırtarım.

Sen bu soru karşısında hala onun ne hissettiği ile mi ilgileniyosun?

Kocanı onun p.. ile aldatmadığına göre, onu sana sormak lazım? derdim ben olsaydım.

Çok saçma bunun konu edilmesi kocan tarafından.

Bana eşim yada sevgilim sormuş olsaydı cidden çok pis bozulur bir süre onu görmek istemezdim.

+1

Kutunun icindeki prezervatifleri mi sayiyormus tek tek?Esim bana boyle bisey sormus olsa bu sefer ben iskillenirim, biri nereye gitti diye. Sormasi hos olmamis.

ne düşünürdüm bilemedim çünkü benim eşim bu soruyu soracak kadar saçma sapan bir insan değil yani soru saçma prezervatiflerini sayıyor demek ki adam saymasa günde bin tane isle uğraşıyoruz kac tane kaldığını nerden bilicek ben benden şuphelendigini dusunmezdim sadece cok sacma bir soru doye dusunurdum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…