Bir kadın düşünün.

Cevabım: ne bileyim nerde? Onu takacak bi yerim yok
Şaka bi yana oralardadır ne bileyim derdim heralde

Buarada bizdede eksik oldugunu farkettigim bir durum olmustu.ama esimden suphelenmek vs.hic aklima gelmedi.

daha sonra dusununce eve gelen ufak sayilabilecek ve birazda merakli bir misafir odama girmisti.anladimki o karistirmis.

Ki aklima gelmese bile esim almis kimle kullanmis diye dusunmek baya sacma olurdu.
Ne munasebet ya ne sacma bir soru.

Pr ne demek burada bir güzel bayanın cevabıylw öğrendim yorum yapabilirim ben evli olsaydım eşim böyle soru sorsaydı yok soramaz ya ne münasebet insan karısına bu soruyu nasıl sorar nasıl bir ilişki dinamiğiniz var bilmiyorum ama bana normal gelmedi ileride evlenince eşim soramaz sormamalı normali ssromaması

Bence işin en ilginç yanı prezervatifin eksikliğini sevişme sonrasında mı fark etmiş? Öncesinde fark ettiyse sevişirken önemsemeyip seviştikten sonra mı şüpheye düşmüş? Bu şüpheyi önceden fark edip sonradan mı aklı başına gelmiş? Garip yani. Ben önce bunu sorardım sanırım

en mantıklı soru ve cevap

1: Şüpheleniyorsa sormamalı, takip etmeli. Sorduysa mantıksızda olsa bir cevap arıyordur içini ferahlatmak için
2: Aldatıyorsa bilemicem ama Aldatmıyorsa soruyu duyduğu anda hissettiğini hissetmeli

Balon yapıp patlattım derdim herhalde. Böyle aptalca bir soruya bu cevap verilir. He seni aldattım ama evden prezervatif alıp da gittim. Böyle de tutumluyum yani. Ne dingil adammış.

Erkek kadına güvenmiyor, özgüvensiz.

Kadın da gururu incindiginden adamla irtibatı kesmeli. Karı koca degil de 2 sevgili gibi

Suç atmak için komplo da olabilir... bu da bir başka ihtimal... buradan isterse çok güzel arıza çıkarabilir isterse...

Sorarken ki niyetine göre cevabım değişirdi benim.Eğer şüpheli soruyorsa direk gardımı alırdım, yok sadece öylesine sorulmuş bi soruysa Allah Allah nerde ola ki diyerek sağa sola bakınırdım.
Şunu da söylemeden geçemicem şu esrarengiz anlatım şekillerinden vazgeçin arkadaşlar hikaye gerçek mi kurgu mu şüpheye düşüyoruz insanın ciddiye alıp cevap veresi gelmiyor.

Canım yaa dilenciye verdim diyeydin

1. Erkek bunu sormamaliydi. Saymasi bile bi guvensizlik.
2. Kadin bu durumda hakarete ugramis.hisseder. iftiraya ugramis hisseder. Aldattigi ile suclandigini hisseder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…