Bir kadın düşünün.

Bir kadın düşünün...
Eşiyle akşam özel bir vakit sonrası yanyana uzanıyorlar, kadın mutlu ,erkek durgun düşünceli, kadın ısrarla soruyor ne düşünüyorsun diye, erkek hiç diyor, 10-15 dakika böyle geçiyor ve sonra kalkılıyor.
Erkek duşa giriyor , çıkıyor. Kadın salonda mutlu. Erkek bombayı patlatıyor, “özür dileyerek soruyorum ama sormam lazım, pr...... biri eksik, senin bilgin var mı?”
Kadın şaşkın, üzgün, duyguları karmaşık.
Erkek karmaşık, üzgün.

1/ Erkek bu soruyu kendi içinde çözüp kadına hiç sormamalı mı, yoksa sormalı mı?
2/ Sorduğunda kadın ne hissetmeli?

Evet o kadın benim...

Dipnot: özellikle bir takip ve sayım söz konusu değil, bazı durumlardan dolayı farkedilen birşey diyelim.
kötü bi durum yok, kibarca sormuş, sende kibarca cevabını ver...

Evet resmî çünkü o içinde açık açık bunun hesabını yapıp çözüm bulamamış ve aklına her türlü ihtimalde dahil olmak üzere bir çok ihtimal gelmiş.
Sorarken de nasıl hissedeceğimi düşünerek , nasıl soracağım , gibi endişelerle resmileşti.
Çünkü bu onun için ilk etapta sıradan bir kaybolma değildi çünkü ve bunu sormakta bir evlilikte normal olmasa gerek.

Ayy ilk etapta sıradan bir kaybolma değildi çok komik olmuş
sanki bir dedektif filmi gibi...
ben olsam çıldırırdım.
hayır doğru mu saydı acaba ve sürekli sayıyor muydu çok komik

Ben takip etsem ve böyle birşey farketsem soracağım kişi eşim olur, bizim odamızda sonuçta.
Sanırım ne demek istediğimi anlatamadım. Ben prezervatiflerin sayısını bilmem zaten ama kayıp olduğunu farkedersem eşimmi kullandı acaba demem. Oda demez. Bu sorunun akla geliş amacı bellidir. Eşiniz neden sizden şüphe duydu hemen genel huyumu böyle paranoyaklık seviyesinde?

Bir kadın düşünün...
Eşiyle akşam özel bir vakit sonrası yanyana uzanıyorlar, kadın mutlu ,erkek durgun düşünceli, kadın ısrarla soruyor ne düşünüyorsun diye, erkek hiç diyor, 10-15 dakika böyle geçiyor ve sonra kalkılıyor.
Erkek duşa giriyor , çıkıyor. Kadın salonda mutlu. Erkek bombayı patlatıyor, “özür dileyerek soruyorum ama sormam lazım, pr...... biri eksik, senin bilgin var mı?”
Erkek karmaşık, üzgün.

1/ Erkek bu soruyu kendi içinde çözüp kadına hiç sormamalı mı, yoksa sormalı mı?

Evet o kadın benim...

Dipnot: özellikle bir takip ve sayım söz konusu değil, bazı durumlardan dolayı farkedilen birşey diyelim.
Tuhaf ve güvensiz bir ilişki. Ne yapılabilir ki? İnsan yanlış düşüneek sorar mı bu soruyu eşine? İlginç.

Bir kadın düşünün...
Erkek karmaşık, üzgün.

Evet o kadın benim...

Sormalı bence erkek aklında kalacağına..
Ne hissetmeli?diye bir soru mantıksız.Ne yapmalı dersek...Bence önemsenecek bir konu değil.Bu güvensizlik de olmayabilir anlık bir korku olabilir.Yatıştırmak lazım.Yoksa tartışılır ve konu çok çirkinleşebilir.

Sanırım ne demek istediğimi anlatamadım. Ben prezervatiflerin sayısını bilmem zaten ama kayıp olduğunu farkedersem eşimmi kullandı acaba demem. Oda demez. Bu sorunun akla geliş amacı bellidir. Eşiniz neden sizden şüphe duydu hemen genel huyumu böyle paranoyaklık seviyesinde?
Zor bir soru, genel olarak anlayışlı bir insandır.
Ama cinsellik konusunda düşkün bir erkek , benim zaman zaman çok isteksizliklerim oldu, ve bu 2 günde böyle bir zamana denk geldi.
Böyle anlatınca dışarıdan komik geliyor farkındayım, yani 2 gün olmayınca bu evreye gelmek bir evlilikte normal görülemez tabi.
10 yıllık evliyiz, daha önce uzun uzun isteksiz zamanlarım oldu ve bunu anlayamadığı ,mevzuyu uzattığı zamanlar oldu, ki bence haklıydı.
Sanırım bunu bana normal zamanlarda yansıtmada da aşırı kıskanç. Böyle ağır şekilde de ortaya çıkıyor.
Kendi içinde bir problem var bence de, ya kendiyle alakalı ya benle. Asıl soru bu sanırım.

Bence eşin sana güvense sormazdı. Bu soruyu sormak için tek basına bu eksiklik yetmez bence. Bu kadın için de erkek için de geçerli. Bence başka etkenler var veya eşin güvenme konusunda çok problemli

Zor bir soru, genel olarak anlayışlı bir insandır.
Ama cinsellik konusunda düşkün bir erkek , benim zaman zaman çok isteksizliklerim oldu, ve bu 2 günde böyle bir zamana denk geldi.
Böyle anlatınca dışarıdan komik geliyor farkındayım, yani 2 gün olmayınca bu evreye gelmek bir evlilikte normal görülemez tabi.
10 yıllık evliyiz, daha önce uzun uzun isteksiz zamanlarım oldu ve bunu anlayamadığı ,mevzuyu uzattığı zamanlar oldu, ki bence haklıydı.
Sanırım bunu bana normal zamanlarda yansıtmada da aşırı kıskanç. Böyle ağır şekilde de ortaya çıkıyor.
Kendi içinde bir problem var bence de, ya kendiyle alakalı ya benle. Asıl soru bu sanırım.
ben bunu anlamadım ne demek istediniz? 3 kere okudum ama

Bir kadın düşünün...
Erkek karmaşık, üzgün.

Evet o kadın benim...

Kendi icinde nasil cozsun eger gercekten eksikse ? Tabikide sorulur. Ben sorardim yanlis dusunuyosamda vardr bi karşı tarafin bi aciklmasi

Bir kadın çizeceksin onun gibi bırakıp gitmeyecek.. yani neden prezervatif saydığını anlamadım ama ben olsam yanlış saymışım demek ki derdim. Aranızda daha önceden yaşanmış bir olay mı var?

Back
X