Bir kadın düşünün.

ben bunu anlamadım ne demek istediniz? 3 kere okudum ama

2 günden fazla ilişki olmazsa isteksizlikle itham ediyor gibi algıladım ve bu sürecte eşinin gösterdiği tavrı haklı bulmakta... Eşi için direkt olarak kıskanç diye tabir edemiyor ama hala kuşku duyuyor.. Eşin kondom sayısını takip ediyor olması tuhaf.. Sizden şüpheleniyor olabileceği başka ihtimaller var mı ortada?

Spontane gelişen bir gün kullanmışız heralde o günü düşmeyi unutmuşsun bir dahakine yeni kutu alır almaz çentik atalım ama unutma nolur. Derdim. 😒
Şaka gibi bir durum 🤦🏻‍♀️

2 günden fazla ilişki olmazsa isteksizlikle itham ediyor gibi algıladım ve bu sürecte eşinin gösterdiği tavrı haklı bulmakta... Eşi için direkt olarak kıskanç diye tabir edemiyor ama hala kuşku duyuyor.. Eşin kondom sayısını takip ediyor olması tuhaf.. Sizden şüpheleniyor olabileceği başka ihtimaller var mı ortada?

Çok ilginç 10 senelik evlilik diyor konu sahibi. değişik gerçekten

Ben takip etsem ve böyle birşey farketsem soracağım kişi eşim olur, bizim odamızda sonuçta.
E bak sende sorardim diyosun ozama neden garip geldi oda sana sormus.Esim bana boyle bisey sorsa sen kullaniyosun senin bilmen gerekmezmi derdim ki zaten soramaz.cunki kullanmiyoruz :KK49::KK49::KK49::KK71:

Bir kadın düşünün...
Eşiyle akşam özel bir vakit sonrası yanyana uzanıyorlar, kadın mutlu ,erkek durgun düşünceli, kadın ısrarla soruyor ne düşünüyorsun diye, erkek hiç diyor, 10-15 dakika böyle geçiyor ve sonra kalkılıyor.
Erkek duşa giriyor , çıkıyor. Kadın salonda mutlu. Erkek bombayı patlatıyor, “özür dileyerek soruyorum ama sormam lazım, pr...... biri eksik, senin bilgin var mı?”
Kadın şaşkın, üzgün, duyguları karmaşık.
Erkek karmaşık, üzgün.

1/ Erkek bu soruyu kendi içinde çözüp kadına hiç sormamalı mı, yoksa sormalı mı?
2/ Sorduğunda kadın ne hissetmeli?

Evet o kadın benim...

Dipnot: özellikle bir takip ve sayım söz konusu değil, bazı durumlardan dolayı farkedilen birşey diyelim.
Anlayamadığım şey sizin (diğer yorumlarınıza da dayanarak) burada tam olarak neyi sorun ettiğiniz? Yani sormakta haklı olduğuna dair yorumlar yazmışsınız o zaman sorun nedir? Takip yok; bazı durumlardan dolayı farketti, sordu; çünkü orası sizin odanız.. ee yani o zaman problem ne?

Onu aldattiginizdan şüphe ediyor demek ki..
Zaman zaman isteksiz olusunuzuda buna bağlıyor.
Bu öyle basit bir şekilde cevaplanip geçilecek bir soru değil.
Bilmiyorum,belki biz kullandık,bana niye soruyorsun vs..bunlar yeterli değil.
Neden size güveni yok bunu konusun.

Takip ve sayım söz konusu değilse nasıl farketti.
Onu da açık yazsanız. Yani saymadıysa nasıl anlar eksik olduğunu??

Ayrıca soruş tarzı o kadar resmi ki, ben olsam bozulabilirdim.
Yani direkt "eksik bunlar neden acaba" filan diye spontane sorsa,
"ne bilim düşmüştür, onu mu saycam, çetele mi tutcam" derdim.
Alınmazdım.
Zaten bana soracağı bi yerde değil,kendi takip eder, bana sormazdı dolayısıyla.

Çok yersiz saçma olmuş. İlk evlendiğimizde aldığımız zamanlardan kalan bi kutu var hala çekmecede. Hiç saymak aklına gelmemiştir sanırım eşimin. Biz bebek için tedavi olduğumuz sıra eşime verilen performans haplarından biri kayboldu mesela. Eşim sormuştu hap yok yerinde sen mi kaldırdın diye. Ben ellemedim bi yerden çıkar dedim. Hala çıkmadı. Belki kullanıldı, bitti hatırlamıyoruz. Belki hastanede çantama atarken filan düşürdüm hiç eve getirmedik, kafamız tedaviyle yeterince karışıktı çünkü. Eşinizin sormasıda garip, sizin alınmanızda garip.

Hımmm...
Çok açık söyleyeyim,bana sorulsaydı ben alınmazdım.
"Bilmem ki,yatağın altına mı kaçtı,geçen gittiğimiz tatilde çantama mı döküldü ki?" diye düşünürdüm ve bu şekilde söylerdim.
Hani evde çıkmayan çiftseniz "sayısını bilmiyorum ki belki bir gece uyku sersemi aşka gelmişizdir" derdim.
Adamın da artniyetle sorduğunu düşünmüyorum.
Gerçekten.
Peki niye adamın canı sıkkın?

bence igrenc bi soru der kiyameti koparirdim.niyeti masumca degil belli nereye gitti diyor yani elle tutulur hic bi yani yok

Ben de aşırı kıskancım eşiniz de belli ki kıskanç.. Sizden çok şüphelense direkt sormaz, çünkü ben sormazdım takip ederdim.. zannedersem zaten öyle olmadığını biliyor ve onu da bu konuda rahatlamanız için size soruyor... örnek veriyorum ; düşmüştür oralara, yanlış saymışsındır, ya da şu dönem kullanmıştık filan.. Bu cevapları zaten kabul edecek sizden duymaya ihtiyacı var. soru hoş mu ? hayır , değil ama her zaman yaptığı bir şey değilse mazur görün.

Hakaret sayarım tabiki.
Asırı kıskanç olabılır ama bu bana yalan yere iftira atması demek.
Bunun kıskançlıkla alakası yok bence,
Böyle bi soruya verecek cvbım yok derim.
Kendini ispat etmek ,açıklamak bile basitlik bence.

Yatak başına bir seks takvimi lazım , her prezervatif kutusu açılınca büyük kalp seks günlerini küçük kalple çentiklemek falan ...
Saymadığımız için bittiğini anlamayıp sevişemediğimiz çok olduda . Neysee
Bu soru karşısında hiç üstüme alınmazdım açıkçası , sen kullanıyorsun sen bileceksin derdim .

Back
X