- Konu Sahibi Tiryandafila
Cevabım: ne bileyim nerde? Onu takacak bi yerim yok
Şaka bi yana oralardadır ne bileyim derdim heralde

Şaka bi yana oralardadır ne bileyim derdim heralde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence işin en ilginç yanı prezervatifin eksikliğini sevişme sonrasında mı fark etmiş? Öncesinde fark ettiyse sevişirken önemsemeyip seviştikten sonra mı şüpheye düşmüş? Bu şüpheyi önceden fark edip sonradan mı aklı başına gelmiş? Garip yani. Ben önce bunu sorardım sanırım![]()
Canım yaa dilenciye verdim diyeydinBir kadın düşünün...
Eşiyle akşam özel bir vakit sonrası yanyana uzanıyorlar, kadın mutlu ,erkek durgun düşünceli, kadın ısrarla soruyor ne düşünüyorsun diye, erkek hiç diyor, 10-15 dakika böyle geçiyor ve sonra kalkılıyor.
Erkek duşa giriyor , çıkıyor. Kadın salonda mutlu. Erkek bombayı patlatıyor, “özür dileyerek soruyorum ama sormam lazım, pr...... biri eksik, senin bilgin var mı?”
Kadın şaşkın, üzgün, duyguları karmaşık.
Erkek karmaşık, üzgün.
1/ Erkek bu soruyu kendi içinde çözüp kadına hiç sormamalı mı, yoksa sormalı mı?
2/ Sorduğunda kadın ne hissetmeli?
Evet o kadın benim...
Dipnot: özellikle bir takip ve sayım söz konusu değil, bazı durumlardan dolayı farkedilen birşey diyelim.
1. Erkek bunu sormamaliydi. Saymasi bile bi guvensizlik.Bir kadın düşünün...
Eşiyle akşam özel bir vakit sonrası yanyana uzanıyorlar, kadın mutlu ,erkek durgun düşünceli, kadın ısrarla soruyor ne düşünüyorsun diye, erkek hiç diyor, 10-15 dakika böyle geçiyor ve sonra kalkılıyor.
Erkek duşa giriyor , çıkıyor. Kadın salonda mutlu. Erkek bombayı patlatıyor, “özür dileyerek soruyorum ama sormam lazım, pr...... biri eksik, senin bilgin var mı?”
Kadın şaşkın, üzgün, duyguları karmaşık.
Erkek karmaşık, üzgün.
1/ Erkek bu soruyu kendi içinde çözüp kadına hiç sormamalı mı, yoksa sormalı mı?
2/ Sorduğunda kadın ne hissetmeli?
Evet o kadın benim...
Dipnot: özellikle bir takip ve sayım söz konusu değil, bazı durumlardan dolayı farkedilen birşey diyelim.