- 26 Kasım 2020
- 371
- -222
- 48
- 25
- Konu Sahibi neomiwattshayrani2
Hiç sevgilim olmadı kilo vermeye baslayacagim öneriniz varmı?
Saç ,giyim filan?
Saç ,giyim filan?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hemcinsim gayette güzel bir kadınsın saçın yüzün mis gibi ayrıca kiloluda durmuyorsun ki yinede soruyorum boyun ve kilon kaçHiç sevgilim olmadı kilo vermeye baslayacagim öneriniz varmı?
Saç ,giyim filan?
150 boy 56 kiloCanım hemcinsim gayette güzel bir kadınsın saçın yüzün mis gibi ayrıca kiloluda durmuyorsun ki yinede soruyorum boyun ve kilon kaç
Bence yuzun cok guzel kilo verirsen cokuk ve sagliksiz durabilir. Ancak sac rengini yakistirmadim ben. Bence sicak bir cikolata kahve aşırıı yakisir.150 boy 56 kilo
56 bence büyük bir rakam değil yüzünde hiç öyle kilolu gibi durmuyor ama yeni başlangıçlar yapmak istersen tabiiki sağlıklı beslenebilir rutin oluşturabilir bir kaç kilonu verebilirsin150 boy 56 kilo
Bence fake hesap gibi geldi bana kullanıcı erkek olabilirSizin tedavi olmanız lazım. Sürekli fotoğraflı fotoğrafsız aynı konuyu açıyorsunuz. Amaç ne gerçekten güzelsiniz deniyor tatmin olmuyorsunuz görücü usulü bulun birini gitsin sevgilide sevgili.
Ay valla nedir bilmiyorum ama durmadan çirkinim çirkinim öyleyim böyleyim açıkçası gözüme çirkin gelmeye başladı artık karakteriyle bağdaşınca.Bence fake hesap gibi geldi bana kullanıcı erkek olabilir![]()
Şu guzellige aferdesin p....kunu yesinler kurban olsunlar gayrtte güzelsin bnde 152 boy suan 58 kilodayım birazdaha beslenmeni protein ağırlıklı yaparsan fit olursun karbonhidrat gazlı sekerli yiyeceklerden uzak durursan yeterli gelicektir sana güzel kızHiç sevgilim olmadı kilo vermeye baslayacagim öneriniz varmı?
Saç ,giyim filan?
Eki Görüntüle 3225826
Merhaba umarım burayı fake hesapla burayı meşgul etmiyorsunuzdur.. Yorumlarda öyle yazanlar var..Hiç sevgilim olmadı kilo vermeye baslayacagim öneriniz varmı?
Saç ,giyim filan?
Eki Görüntüle 3225826