- 14 Ağustos 2018
- 21.170
- En iyi cevaplar
- 2
- 80.181
- 598
- Konu Sahibi pinkhouse34
-
Bu konu daha farklı hem kadının telini kullaniyor hemde millete bunu anlatıyor. Ayrıca sebep ne bilmiyor , kendide bakmış olabilir , başkası da yani bunu söylerken kendini üstün gorup söylüyor . Pc de film.izlerken başlatmaya basinca bi yigin abuk sabuk site cikiyor , bazı sitelerin uzantıları var.Banada iğrenç geliyor ama normal karşılayan çok kişi var.
kusura bakmayı artık bir daha izlerken hep beraber size haber veririzanladım olabilir dediğim gibi erkekler evet izler ama hiç izleyen bir kadın yani etrafında gormedim ilk defa karşılaşınca garipsedim
Aaaaa hiç olur mu?Hanımefendi, konunun sizi ilgilendiren kısmını hiç anlayamadım. Hele arkadaşlık sürenizi, hanımefendinin evli ve 12 yıllık hatta oluşunu belirtmenizi hiç anlayamadım. İsteyen istediği şeyi izler uygular.. bunun size veya bize ne gibi zararı var da kaygı ettiniz anlamadım ...
Nereye çekmemi isterdiniz ? Olmadı istediğiniz yere gidemedi bilmem kaç senelik arkadaşınızın google geçmişikonuyu farklı yerlere cekiyorsunuz
Değil mi ne kadar kötü bir durum. Özelini görüyor hadi istemeden gördü bir de bunun üzerine kafa yoruyor. Yani ben bir arkadasimin telefonunda istemeden böyle bir şey görsem anında kapatırım. Kimseye de bu mevzuyu açmam. İnsanlar bir tuhaf.gelde başkasına iyilik olsun diye telefonunu ver
sanane bizene
Erkek olsan bakar miydin?hayır tabikide ama kadın olarak ben bakmam mesela garip geldi bana izlenmesi
nasıl ya femme fatale dizisini bir ben izlemiş olamam dimi
sizi görende bir mahalleye yaydım sanır ha çok tuhafsinisDeğil mi ne kadar kötü bir durum. Özelini görüyor hadi istemeden gördü bir de bunun üzerine kafa yoruyor. Yani ben bir arkadasimin telefonunda istemeden böyle bir şey görsem anında kapatırım. Kimseye de bu mevzuyu açmam. İnsanlar bir tuhaf.
bana zararı var dedigimi hatirlamiyorumHanımefendi, konunun sizi ilgilendiren kısmını hiç anlayamadım. Hele arkadaşlık sürenizi, hanımefendinin evli ve 12 yıllık hatta oluşunu belirtmenizi hiç anlayamadım. İsteyen istediği şeyi izler uygular.. bunun size veya bize ne gibi zararı var da kaygı ettiniz anlamadım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?