Bir Kadın Neden Çift Telefon Kullanır Sizce?

Ayy görümce sendromu yine..
Üstüne vazife olmayan herşeye karışan insan türü..
Kardeşimin sevgilisinin iki hattı var bu kız ne ayak :27:
yoksa bizi aldatıyor mu ,bakınız "bizi"
Kabus gibi valla Allah'ım sana şükürler olsun görümcesiz bir koca nasip ettin bana

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Her şeyi kötüye yormamak lazım,ne olmuş 2 hattı varsa illa birden fazla hat taşıyanlar sevgilisi varsa onu aldatıyor gibi bir yargıya kapılmamak lazım.Gizlemiyor ki 2 hattı olduğunu biliyorsunuz.Gizli yapsa nerdene bileceksiniz?

Benimde iki hattım ve iki telefonum var neden mi iki modelide seviyorum birlikte kullanmayı benim zevkim bu ilişkimle ne olabilir ki hem ne güzel iki kere kaydetcek telefonuna beni :D böyle gereksiz şeyleri mevzu yapmayalım ne günlerdeyiz yahu.

Bence sorun iki hat sahibi olduğu değil
Nasıl bir kişiliğe sahip olduğu.
Çok insan tanıyorum çift hat kullanan ve kimseden bir şey saklamayan Birde diğer hattını ailesinden, çevresinden saklayanları...
Dedim ya önemli olan çift hat kullandığı değil kimin kullandığı ?

Niyet önemlı .

mesela hatlı telefonlarda msj pahalı ondan kontürlü hatta lazım olabılıyor.

Belkıde yenı tanıdığı için güvenene kadar gercek nosunu vermek istememıstır.

Millet 2 ci evı açıyor yani erkekler.2 hatta varmıs ne yazar.İlla bir şey var anlamına gelmez.

Bırıncı hat ailesıyle yakınlarıyla konustuğudur,ikinciisi yerı geldımı( rahatsız edılmek istemedığı zaman)

kapamak istediği bir hattır. hAttan haberi yoksa ,kız iyice tanıdktan sonra vermek ıstemıs olabılır.

Biri şirket hattıdır sonradan edinilmiştir.

Biri faturalı diğer msjlaşabileceği kontörlüdür. vs vs

Benim merak ettiğim siz niye bunu sorguluyorsunuz. Her ikinci telefonu alan kadın kocasını aldatacak diye bir kural yok :) Kendince haklı sebepleri olabilir.

İkinci bir telefon mu almayı düşünüyorsunuz yoksa

ilişyle alakasını anladm ama olablr yani çift hatt kullanmk neyn gstergesi olablr ki?
bnde birkaç yıl öncesne kadr çift hat kullnmktydım sebebi ise tarifenn daha uygn olmasydı :27:
norml bşey bnce :40:

güven konusuyla çok alakası yok bunun..

ben öğretmenım..işim gereği iki hattım var..bırı özel..bırı iş..

insanın içinde olsun aldatma vb gızlı işler..ankesördende halleder evvelallah:34:

benimde 2 hattım var önceden çift telefon kullanıyordum şimdi çift hatlı tek telefon kullanıyorum. Nişanlıyım. nişanlım da biliyor.iş kadını falan da değilim öğretmen hattım var bi tane. öğretmen hattı olan arkadaşlarım var onlarla uzun konuşuyorum annemin ve nişanlımın da aynı hattan var.öteki kontörlüyle de kısa görüşmeleri yapıyorum. herhangi bir art niyetim yok. bazı erkeklerin saçma sapan paranoyaları bunlar başka bi şey değil. ne demek yani aaaa 2 telefonu var. potansiyel suçlu. erkekler tamam da kızların böyle düşünmesine anlam veremiyorum. kusura bakmayın

bende o yuzden dedım ; insanın içinde olsun yeterki o haınlık..ankesördende halleder..çift telefona ne hacet..

sorunuz o kadar garibime gitti ki..cevap yazmak mecburiyetinde hissettim kendimi...öyle olmuşuz ki artık herşeye fesat bi fikirle bakıyoruz..bağnaz şüpheci düşünceler insanın kendi iç dünyasını yansıtır bana kalırsa..kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ya.afedersiniz ama sizinki ................. buzağı aramak oluyo.:20::20::20::20::20::20:

Önceden bir hattı vardır daha sonra diğer bir hattın avantajları hoşuna gitmiştir almıştır ve diğer hattından vazgeçememiştir.
Diğer seçenekleri de arkadaşlar söylemişler zaten tekrar etmeye gerek yok.Eğer şüphe duyulacak,soru sorduracak kadar ilgi çeken bir durum varsa o da aktarılmalıydı ki adam akıllı yardımcı olabilelim.
Ama sadece sorun iki hattın olmasıysa bu kadar paranoya bünyeye zarar.​

bnim de iki telefonum var biri turkcell onu arklarımla ve sevgilimle mesajlaşmak için konuşuoruz diğer avea kamu annemde de kamu olduğu için onla konuşmak için (ayrı şehirdeyz ) kullanıorum ve sevgilimi de bu sayede arıorum istediğim zaman

birini mesajlaşmak için diğeri de arama yapmak için kullanıo olabilir o kişi

benim üç hattım iki telim var birisi çift hat alıyor anaaam ben tam şüpheliyim o zaman desenize :)
hatlarımdan biri ilk hattım yıllardır onu kullanıyorum ayrıca iş için de onu veriyorum lüzumsuz şeyler için de onu da istediğimde kapatıp ıvır zıvırdan kurtuluyorum biri ailemle bedava konuştuum hattım diğeri de bir çeşit şirket hatıı o tarifedeki arkadaşlar ve eşimle bedava konuşmak için aldım
eşim anne babam ve kardeşlerim tamamının nosunu bilir ama kalan insanlar çoğunlukla sadece birini veya ikisini bilir canım çok sıkılırsa sadece ailemin bildiğini açık bırakıp kalanı kapatıyorum kafam rahat ediyor
şüphelenecek şey mi kalmadı yahu

benimde iki telefonum iki hattım var.ailemde nişanlımda bilir bunu.birisi türksel ilk aldığım hattım babamın ve abimin hattı türksel o yüzden değiştirmiyorum.okurken bide avea almıştım arkadaşlarımın çoğu avea diye.şimdi nişanlımın ki de avea o yüzden iki hattımı da kullanıyorum ve sorun olacağını düşünmüyorum bu konunun.bence biçok kişide bu yüzden iki hat kullanıyordur.çünkü iki hatta da farklı arkadaşların numaraları oluyo değiştirmek istemiyosun.

benim de iki hattım var.
birini sevdiceğimle 7/24 indirimli konuşmak için kullanıyorum,
diğerini ise aile arkadaş görüşmeleri için kullanıyorum.

Back
X