Bir kadın neden inatla başkasının kocasına bakar..

hahahahha harikasınız ya hahah vallahi müstahak o silikon balona

İşte budur kocaya çaktırmadan bu adam benim demek tebrikler başardınız

Sahibi olduğunu bile bile yapanlar var maalesef. Saçını basını yolcan o olcak..

bazı kadınlar maalesef mutlu çift görmeye dayanamazlar mutsuzlardır çünkü. .bu gibi durumlarla bazen bende karşılaşıyorum bende kavga ediyorum eşimle.. ama sakin kafayla düşününce bakıyorum eşimin bir suçu yok aslında kadının kadını çekememezliği.. bende hoş bir kadınım çünkü.. öyle olmasa bu erkekler nerden bulur ki eşlerini aldatacak başka kadınları değil mi ya.. kadın kadının düşmanı erkeklerin adı çıkmış maalesef ortalık paçoz kaynıyor.. üzülme sen git eşinin gönlünü al..

Allahım ne kadınlar var ya.. yazık, kendilerini düşürüyolar sadece... onların basitliği..

zaten eşiniz yüz vermemiş vermediği sürece de bi süre daha aranır aranır bırakır böyle tipler... en tehlikeli kadın tipi bunlar uzak olsunlar ya...

instagramda falan bile nişanlımın tek fotolarını beğenen bazı kadınlar var mesela, ama beraber olduğumuz fotoları inadına beğenmiyolar :) al yol beni diyo yani direk.

Son düzenleme:
oyle ahlaksız kadınlar var ki!!!
benim arkamdan kocama sinsice sokulup "bu karın seni aç bırakıyordur baksana yemek yapmayı bilmiyor,ocağı bile kullanamıyor yemekleri yakıyordur şehir kızı bu! Sen bize gel ben sana bazlama gozleme yaparım..benim yemeklerim daha guzeldir boşver bu bişey bilmiyor..az yemek ye de kan gelsin yuzune" diyen komşumun yakasına yapışıp; saçlarını şoyle bir tutarak totosuna tekmeyi vurup "yuru git lan burası namuslu aile evi namussuzlar giremez! diyeli 13 yıl oluyor :)))

Hak edene hakkını vereceksin azizim!....

en sevemediğim erkek modellerınden bırının huyunu sen bır bayan olarak yapmıssın
kadın arsızsa eşinin suçu ne?

Çünkü kadın, kadın değil, bir tür peynir çeşidi kendisi. . Hani böyle o peynir çeşidinin eskisi falan da oluyor. Hah işte tam olarak ondan

Boyle seyler esimle espri konusu olmaktan oteye gidemez. Kizin yanindan sarmas dolas gecip gecip gulun dalga gecin. Siz sinirlenip kavga cikariyosunuz.

Aaaa lüzumsuza bak ya sallandırıcan böylelerini şaka tabi. Bi çift görünce şahsen mutlu oluyorum ben. Hatta bu bana evrenin bak güzel şeyler de oluyor deme şekli, öyle kodladım ama bazıları çekmiyor işte birkaç kişinin de dediği gibi, kiskaniyor olabilir insanlar. O yüzden sevgilisi/eşi olan adamlar daha cazip geliyor oylelerine. Fiziki olarak da begenmis demek ki. Siz cool olun, bırakın napiyosa yapsın bakarsa da baksın yani bir bakar iki bakar. Karşılık alamayınca kendinden utanır belki.

Benim kocama da çok bakıyorlar. Sinirden öleceğim yakında . Cıvık karaktersiz kadınlar

Sevdicegim bana eldiven alacakti magazaya girdik eldiveni begendim kadin bana verin simdi takacak misiniz diye sorunca bende evet dedim eldivenin ortasinda etiketin fiyati vardi haliyle kesmesi gerekecek ki iki eldiven birbirinden ayrilsin... sevdicegimde kadin kessin diye eldiveni iki yana acip tutuyo salak kadin sevdicegimin ellerinden tutup makasla o kismi kesmez mi deliye donmustummm salakk seyy alt tarafi makasla kesecek ne getek var eliyle askimin elini kavramaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…