Bir kadın neden inatla başkasının kocasına bakar..

Yuzuge pek dikkat etmemistir kiz o vucut varken insan kendinde olmayana bakarmis zaten

Havuz başında çakmak, yüzerken artistlik hareketler bu tiplerin klasiği galiba çok komik görünüyorlar
Balayında aynı şeyi yaşadık
Ben çok sorun yapmadım eşimin dibinden kolundan ayrılmadım

hahaha süper yapmışsınnnn bayıldımm ağzına sağlık

havuzun ortasinda cakmak sormak cok cahilce. ama kocana kizmakla iyi etmedin , sonucta kadina yuz vermedi kocanin bi sucu yok. bence kocanla baris ozur dile , sizin kavgali olmaniz o kadinin hosuna gider kocana daha yakin olmaya calisir zaten cahil bi kadin yuzunden kocanla kavgali olmaya degmez bence baris eger barismadiysaniz hala. morallerinizi bozmaya izin vermeyin tatilin keyfini cikarin.

Ya az once baska topikdede ayni konu vardi bende sunu anlamıyorum neden eşine patliyorsun etrafda malesef böyle azgın kendini bilmez hemcinslerimiz var sen esinle ilgilen ki adami kapmasinlar bide kavga ediyorsun

kocanın suçu yokmuş anlattıklarına göre
ne diye boş yere adamın huzurunu kaçırdın
şimdi aklınada soktun hiç gerek yoktu böyle şeylere
bak canım öfkeyle kalkan zararla oturur.

O kadinin guzel bir dersini verirdim. Birdaha degil esime bakmak, otelde tatil yapacak yüz birakmazdim. Neye ugradigini sasirir, tasini taragini toplar terkederdi. Ben boyle yapardim kimse kusura bakmasin karsimdaki kocami yanimda ayartacak kadar terbiyesizse bende ona dersini verecek kadar cirkef olurum....her zaman hanimefendilik ise yaramaz....yapalim da bir daha kendilerinde o cesareti o ozguveni bulamasinlar......
bu arada esinizin bir kabahati yok...adami kustureceginize, oylelerinin ekmegine yag sureceginize, forumda vakit gecirmek yerine kocanizin yanina gidin

Kalitesiz saygısız bir kadin icin esinizle aranizi bozup neden tatilinizi zehir ediyorsunuz. Esiniz bakmadigi surece sorun yok.

Kocana niye kiziyosun ya hu adam terslemis zaten sen de bi hossun

Sapik kadin cok, benim esim de dikkat cekecek yakisiliklikta oldugu icin cok sikintisi yasandi bunun ama hic sahsina tepki vermedim, en fazla bakanin gozunu oyarim adamin ne sucu var

Erkekler yaninda kocasi olan kadina bakmaz ama kadinlar oyle degil

bazısı insan olmuyor işte dürtülerini kontrol edemiyorlar malesef

yok erkeklerde bakıyor hepsi değil ama onlarda açık giyinmişse bakıyor.

Yok o bayagi yurek ister, erkek fark etse adami dovecek, kolay degil o isler
hayır bakıyorlar mesela kadın çok açık giyinmiş hani giymese daha iyi dersin ya erkeklerdeki mantıkta şu bu adam bu kadını yanında böyle dolaştırıyorsa bakmaktanda rahatsız olmayacak. bakıyorlar ben çok gördüm.

ne alaka ya..bu adam bu kadını böyle giydiriyorsa başkalarının bakmasından rahatsız olmaz...Neeee alakaaaaa....

Belki boyle bisey yasarsam o anda aklima gelmiycek ama ben olsam o yemek masasindanyken bisekilde bi cakmak bulur o kadinin dibine gider, sabah kocamdan cakmak istediginizi gordum, cevreniz bukadar erkek ve bayqn arkadas doluyken benim esimden istemeniz art niyetinizi nekadar belli etti bi bilseniz. Zatwn bundan sonra benim sporcu ve kasli kocama yanasamazsiniz, ama diger masum hemcinslerimi korumak adina size bu cakmagi birakiyorum, biyerlerinize monte ederdim ama igne batirsam patliycak gibi duruyosunuz, silikonlariniza yazik olur, buyrun hayrini gorun evli barkli mutlu erkeklerden uzak durun. Der dahada hizimi alamazsam sonuna guzel bi kelime yerlestieir masama donerdim ama ben cok kiskancim yani. Hayal urunu bi duruma bile aglamisligim var dayanamayip o yuzden tepkim daha farkli ve agirda olabilirdi o gerizekaliya karsi. Sizde onlar orda oldugu surece esinizle mutlulgunuza mutluluk katacak seyler yapin kahkalara bogun birbirinizi, dipdibe olun hep kudursun pislik.

bi kere evli olmasa bile bir insana gözünü dikip bakmak rahatsız edici bir davranıştır(karşıdaki karşılık veriyorsa o ayrı tabi ama yüz vermeyince bile devam etmekten bahsediyorum).bu bahsettiğiniz kadın üstüne üstlük bir de evli olduğunuzu biliyormuş, bu daha da iğrençleştirmiş olayı.eşiniz karşılık vermiyormuş zaten, boşuna sıkmayın.yine de dikkatli olun ama; eşinize değil de kıza karşı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…