Bir kadın neden inatla başkasının kocasına bakar..

Keşke bu durumu fark ettiğinizi eşinize belli etmeseydiniz.

Ben olsam kadın ısrarla eşimle konuşurken direk araya girer, konu nedir ben yardımcı olayım derdim.

Israrla bakıyor değil mi? Yanına gider nazik bir şekilde birisine mi benzettiniz derdim. Ne yaptığının farkında olduğumu kadının gözüne sokardım.

Bazı kadınlarda bu tür kompleksler mevcut, nedense başka hanımların eşlerine bakarlar veya kafayı takarlar. Burada eşinin yaptığı bir şey yok zaten o konuda sanırım herkes hemfikir. Bence trip atma canım, o hatunla aynı ortama girdiğinizde yine gözünü dikip eşine bakarsa, sinirli tavır takınmak yerine kadına gülümse... Yanlış duymadın, gülümse :) Ondan sonra bir daha baktığını görmeyeceksin çünkü bu şekilde "adam benim ve gayet rahatım" demiş olursun o yüzden de başka bir hedef belirler kendine... Ben genelde böyle yaparım :)

Kocanı niye tersledin ki çok saçma, adam kadını terslemiş zaten. Hadi yeşil ışık yaksa ağzı gözü oynasa neyse derim de git bir gönlünü al bence.

Var öyle kendini bilmez densizler..İnsan ister istemez rahatsız oluyor hatta eşine bile kızmak geçiyor içinden

Kadin esine bakmis , Esin kadina bakmamiski neden esine tavir yapiyosunki..
Olmayan seyi tetiklemenin ne ablami var anlamiyorum.
Bence bu durumda kadina haddini bildirmek gerek esine degil..

Bence eşinizle kavga etmeyin,onun bir suçu yok,hoşuna gitse o da bakardı,eşinizin gönlünü alın.
Bir de o kızı kesinlikle iplemeyin,yokmuş gibi davranın eşinizle gülün eğlenin ,tatile gelmişsiniz bir salak kız yüzünden zehir etmeyin.Ama cidden ilgilenmezsiniz o kızla çok sinir olup vazgeçicektir bence asılmaktan ..

o s.rtuk bakarken kocanın dudaklarına nasıl yapışmazsın bebegım ya!
tam sopalıksın ha ...

kocanı nasıl yalnız bırakıyosun...o kadın kocana takmış ! srtk !!!

öyle guzel yazdın ki,kocamı özledim yaa..ahahah alemsin canım..kesınlıkleee çok doğru tespıt

gel öpücem seni

Evli olduğunu bile bile büyük rahatlıkla ilişki yaşayan kadınları gördükçe "bu adam benim" mesajlarının çok fasa fiso olduğunu düşünüyorum

özellikle son zamanlarda bazı tineti bozuk hatunlar , erkeğin evli bekar olmasına aldırmıyor...
onlar için erkeğin gösterişli yakışıklı olması yeterli...gerisiyle ilgilenmiyorlar....
sen yüzüklerden bahsediyorsun da evli olduğunuzu bilmediğini mi sanıyorsun, bal gibi de biliyordur ama eşin birde kaslı maslı da olunca diker gözünü bakar işte...
hani o masaya sertçe vurduğun çanta varya, onu direk kafasına geçirmeni tavsiye ederim
edepsiz... böyleleri yüzünden evlilikler bozuluyor, evde huzur kalmıyor...
siz tatile eğlenmeye eşinle huzur bulmaya gidiyorsunuz, böyle edepsiz kadınlar yüzünden olan huzurunuz da kaçıyor...
o kadını yolasım geldi... bir daha öyle gözünü dikip bakarsa, direk gidip bi sorun mu var hanımefendi,? diye sorun...
ukalaca cevap verirse, sende onun anladığı dilden konuş.... lafına göre laf...

Evli olduğunu bile bile büyük rahatlıkla ilişki yaşayan kadınları gördükçe "bu adam benim" mesajlarının çok fasa fiso olduğunu düşünüyorum
O kadarını bilemem ama benim yaptığım şey ise yaradı. Kadın kocami görünce kafasını çeviriyor artık :)
Dün denizden çıktı arkadaşıyla yanımızdan geçti laf çarptı bana " aman sıkı tut kaçırmasin lar " diye ama duyunca kahkahayi patlattım bende eşim ne oluyor ya deyince D3 yok bişey aşkım deyip kucağına yattım
Ezik işte kuyruk acısı kalmış belliki

aynı dertten çok çektiğim için anlıyorum seni canım...
işte erkeklerin bu dönemlerde yapması gereken şey >>> bizlere daha özen göstererek hareketleriyle o kadınlara "benim bir sahibim var" imajı çizmek..
ama malesef hemen şımarıyolar...ve biz de patlıyoruz...
benim eşim de kaslı seksi biri...ve malesef ucuz kadınların tacizine uğruyoruz..
sana tavsiyem eşine yüklenmeden, öylelerinin yanında eşinle samimiyetini artırman ve o pisliklere " çatlasan da tapusu bende" görüntüsünü çizmen...

Manyağa bak bi de sıkı tut diyor o benim kocam be tabiiki sıkı sıkı tutacağım .
Senin gibi s. RTÜK muyum ki başkasına meyıl edeyim Allah korusun

neden ona patlıyorsunuz ki ben olsam kadının yanına gidip önünden ye!!! derdim yani kadına dalardım..

Ay ben boyle pisliklere okadar sinir oluyorumki allaahiiim eli kasiniyoo resmen. Dunde esimle alisverise ciktik. Esim nargile icin tutun alicakti. Esim adama sordu hangsini onerirsiniz felan. Ben arkasinda duruyorum esimin birinin bize baktigini fark ettim. Kafami cevirdim kizin biri bana bakti sonra esime bakti ve esime hala bakiyor( hic utanma arlanma yok). Esim adamla konusurken bu pislikte esime cevap veriyor iste su tat harika onu denemelisiniz. Esim kiza cevap vermiyor devam ediyor adamla konusmasina ve kiz gene ayni sekilde sanki ben yokmusum gibi devam. Ay ben anlatsam hepsini kitap cikartirim. Esim cok yakisiklidir( esim diye demiyorum gercekten oyle), kizlarda sanki bana inat gozumun onunde esime sulaniyolar. Esim yuz verse artik kimbilir ne olur:S Morelim bozuldu gene.. Cok kiskancim ben cook

ben çok ilgincim galiba. buna benzer durumlar olunca ordan uzaklaşıyorum. eşime güveniyorum, o halleder gibisinden. mesela özellikle başka bir şeyle ilgilenmeye başlıyorum. hiç de kıskanmıyorum. bakan eşim değil ki.

harikasınız vallahi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…