Bir kadın neden sürekli reddedilir?

senemsenem11

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2018
29
7
1
43
Kızlar ben 36 yaşındayım ve abartmıyorum hayatım boyunca tam 5 defa reddedildim. İlki direk reddetti. İkincisi arkadaş olarak seviyormuş, üçüncüsü de öyle. Dördüncüsü beni reddetti ve başka bir kıza 2 gün sonra teklif etti. Beşincisine de yaw hep reddediliyorum bu sefer direk söylemiyim, ima ediim o anlasın adım atsın dedim. Ben ima edene kadar başka bir kızla görüşmeye başladı. Çok çirkin biri değilim, çok güzel de değilim ama orta işte. Eğitimliyim işim var maaşım var. Belli bir kültür seviyem var. Erkekler senden korkuyor diyen arkadaşım oldu. Çok resmi davranıyorsub az flört et diyen arkadaşım oldu. Çok soğuk ve sert duruşum varmış ama aksini yapmaya kalkınca da yapay duruyor bende. Olmuyor yani. Bir de başkası için huy değiştirmek istemiyorum. Beni olduğun gibi sevsin istiyorum ama olmuyor. Ne dersiniz kızlar sizce ne yapmalıyım?

şimdiye kadar sen açılmışsın şimdiden sonra bırak onlar açılsın. birde işi oluruna bırak. olsun diye tutturduğunda inadına olmaz. amaan olmazsa olmaz diyip hayatına canım. böyle şeyler genelde ummadığın zaman olur

illa ki siz de birilerini redetmişsinizdir. herzaman duygular karşılıklı olmayabiliyor.
Ya benim de redettiğim oldu ama genelde tanımadığım görücüler filan. Beni tanıyıp benden hoşlanan veya aynı ortamda olduğum kimse benden hoşlanmıyor. Yalnızım yani ben de sevilmek istiyorum.

şimdiye kadar sen açılmışsın şimdiden sonra bırak onlar açılsın. birde işi oluruna bırak. olsun diye tutturduğunda inadına olmaz. amaan olmazsa olmaz diyip hayatına canım. böyle şeyler genelde ummadığın zaman olur
36 yaşındayım ondan dolayı biraz panik oldum. Yani tanışıp çocuk yapana kadar. Belli bir yaştan sonra zor oluyor. Bir de etrafın baskısı da yetiyor da artıyor. Bu evde kaldı diye :(

36 yaşındayım ondan dolayı biraz panik oldum. Yani tanışıp çocuk yapana kadar. Belli bir yaştan sonra zor oluyor. Bir de etrafın baskısı da yetiyor da artıyor. Bu evde kaldı diye :KK43:
canım etrafa bakma bence. işin gücün eğitimin var. ayaklarının üzerinde duran birisin. hayatını yaşa. kafaya takma. inanki abartısız söylüyorum ummadığın anda olur. kafaya taktığında olmuyor. ayrıca o etraf her şeye karışır. evlensende karışır o yüzden takma

fazlaca eril olabilirsiniz
bu da ataerkil toplumda bir kadindan ürkmesine sebep oluyor erkeklerin.
onu yöneteceğinizden korkuyor olabilirler
genel olarak hayatınızda fazlaca otoriter kontrolcü isleri akışa şansa hic bi durumda bırakmayan biriyseniz bu katılık konuşma tarzınıza da yüz ifadenize de çevreye saldığınız enerjiye de yansır.
aklıma bu ihtimal geldi yazdığınızı okuyunca

eğer böyle ise durum
bir erkek size bu halinizle ne kalabileceğini düşünür. yani bişey katamayacağını ve sizden daha az eril olduğu için toplumsal normlara da uymayan dengesiz ilişki görüyor olabilir. yönetilmeye açık erkekler de vardır eşine bu yönüyle hayran olan ama sayıca fazla değiller malum..

kesinlikle evlenemedim hayata geç kaldım diye düşünmeyin. sizin için vakti değildir. en uygun zamanda kısmetse olur zaten. siz eğer istiyorsanız kendinizi kendi durumunuzu daha uygun hale getirmeye bakın
Sevgiler

Ya bosverin etrafi etraf icin mi yasiyorsunuz. Nasip kismettir bu isler illaki karsiniza biri cikacak. Hayati akisinda yasayin bir seyin uzerine bu kadar gitmeyin. Insanlarin ne dedigini de umursamayin hayat sizin hayatiniz.

Kızlar ben 36 yaşındayım ve abartmıyorum hayatım boyunca tam 5 defa reddedildim. İlki direk reddetti. İkincisi arkadaş olarak seviyormuş, üçüncüsü de öyle. Dördüncüsü beni reddetti ve başka bir kıza 2 gün sonra teklif etti. Beşincisine de yaw hep reddediliyorum bu sefer direk söylemiyim, ima ediim o anlasın adım atsın dedim. Ben ima edene kadar başka bir kızla görüşmeye başladı. Çok çirkin biri değilim, çok güzel de değilim ama orta işte. Eğitimliyim işim var maaşım var. Belli bir kültür seviyem var. Erkekler senden korkuyor diyen arkadaşım oldu. Çok resmi davranıyorsub az flört et diyen arkadaşım oldu. Çok soğuk ve sert duruşum varmış ama aksini yapmaya kalkınca da yapay duruyor bende. Olmuyor yani. Bir de başkası için huy değiştirmek istemiyorum. Beni olduğun gibi sevsin istiyorum ama olmuyor. Ne dersiniz kızlar sizce ne yapmalıyım?
Canim yanlış anlama ama cok mu istekli gözüküyorsun.yani karsindakini sıkacak şekilde.benimde böyle bi arkadaşım var karşıdakini sıkacak sekilde davraniyor bu yüzden ilişkilerinde basarisiz yani

Hiç alakası yok duruşla inanın..
Evet yapı olarak işveli, cilveli, flörtöz kadınlar ilgi çeker. Ama sadece ilgi çeker. Bir çok erkek de bu tip kadınları tercih etmez bence..

Samimi söylüyorum etrafımda benim kadar soğukkanlı ve mesafeli duran birisini daha tanımıyorum. Yakınlaşmaya çalışanlara ben fırsat vermediğim gibi benden hoşlananlar da sadece orada kaldı. Karşılıklı olmalı çünkü..

Eşimle 28 yaşımda tanıştım kısmetmiş ki ilerledi.
Demek ki sizin için de daha zamanı var..

fazlaca eril olabilirsiniz
bu da ataerkil toplumda bir kadindan ürkmesine sebep oluyor erkeklerin.
onu yöneteceğinizden korkuyor olabilirler
genel olarak hayatınızda fazlaca otoriter kontrolcü isleri akışa şansa hic bi durumda bırakmayan biriyseniz bu katılık konuşma tarzınıza da yüz ifadenize de çevreye saldığınız enerjiye de yansır.
aklıma bu ihtimal geldi yazdığınızı okuyunca

eğer böyle ise durum
bir erkek size bu halinizle ne kalabileceğini düşünür. yani bişey katamayacağını ve sizden daha az eril olduğu için toplumsal normlara da uymayan dengesiz ilişki görüyor olabilir. yönetilmeye açık erkekler de vardır eşine bu yönüyle hayran olan ama sayıca fazla değiller malum..

kesinlikle evlenemedim hayata geç kaldım diye düşünmeyin. sizin için vakti değildir. en uygun zamanda kısmetse olur zaten. siz eğer istiyorsanız kendinizi kendi durumunuzu daha uygun hale getirmeye bakın
Sevgiler
Muhtemelen böyle durumum. Bunu düzeltmeye çalışınca çok yapay duruyor. Biraz şirinlik yapayım diyorum hemen herkes aman yapma sana yakışmıyor diyorşar. Yani böyleyim diye hayatımın sonuna kadar yalnız mı yaşayacağım ben.

Canim yanlış anlama ama cok mu istekli gözüküyorsun.yani karsindakini sıkacak şekilde.benimde böyle bi arkadaşım var karşıdakini sıkacak sekilde davraniyor bu yüzden ilişkilerinde basarisiz yani
Aslında tam tersi. Ben bu isteğimi içimde yaşıyorum ve burda paylaştım. Aksine etrafımdakiler bu işlere çok kapalı duruyorsun diyorlar. Ben herhalde kendimi yalnış ifade ediyorum.

kadın olarak beğendiğimi belli eederim fakat asla teklif götürmem...erkek hoşlanıyorsa zaten gelip sana açılır...ayrıca erkekler zor elde edilen kızlardan hoşlanır.

Abla esas üyeliğinizde ki notu okuma firsati buldunuz mu ?

Back
X